nisanbu canım galıba sen hamılesın topiki bıraz okudumda yanliş anlamadımsa:)
selam kızlar ,epeydir gelemedim ,cezalıydımhatunun biriyle atışmıştık da azıcık ama neyseki cezam bitti ,hepinize günaydın hayırlı cumalar ..
Merak ettik bizde isiminde aktif görünmeyince,hayırdır neden çıktıki tartışma?
2 gündür kusmuyorumya hatunun birinin bi konusu vardı ,benim yorumum da negatif yöndeydi ,yani beğenmek zorunda değilim değil mi ,beğenmediğimi söyleyince ,tartışmayı o başlattı :))) sonra o da ceza aldı bende ,ama sorun yok şimdi aktifim yani
eee bebiş napıyo canım ,geçmişe hiç bakamadım ,bayadır girmeyince dolmuştur sayfalar diye ..iyimisiniz nasıl bulantılar filan devammı ..
Valla abla sen çok yaşa neşemizi yerine getirdin yaa herkeside tek tek sorarmış,forumun bi tanecik ablası yaGünaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıktaBi de topiğimize kocaman bir ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr.
Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıktaBi de topiğimize kocaman bir ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr.
ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn..Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıktaBi de topiğimize kocaman bir ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr.
ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn..
ama benim başka bir sorunum var 3 gündür kahve rengi akınıtım var ne oldugunu anlamadım gıttı heran adet olcam diye bekliyorum sanırım artık bugun olurum malesef ben batımı 10şubatta bekliyordum 10 gun onceden gelerek benı cok şaşırttı ve sonuç olarak ben bu ayda boşuna çalışmış ve bebişe bu ayda kavuşamamış bulunmaktayımm
ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn..
ama benim başka bir sorunum var 3 gündür kahve rengi akınıtım var ne oldugunu anlamadım gıttı heran adet olcam diye bekliyorum sanırım artık bugun olurum malesef ben batımı 10şubatta bekliyordum 10 gun onceden gelerek benı cok şaşırttı ve sonuç olarak ben bu ayda boşuna çalışmış ve bebişe bu ayda kavuşamamış bulunmaktayımm
nisanbucugum dogru soyluyorsun canım aslında her ay başlangıcta hıc takmıycam dıyorum ama yumurtlama donemıne gırınce stres başlıyor nasıl yapcam bılmıyorum onumuzdekı ayın yumurtlama haftası ne zaman onuda bılmıyorum şu adetim bi sökülseydi bi bitseydide yeni bi aya daha umutla girseydik hayırlısıyla:18::18:Canım sıkma canını bu ayda beni dinle masucuktan amaan boşverdim olursa olur diyip yumurtlama haftası iki günde bir dene bakalım ama oldumu olmadımı diyerek değil düşünmeden çalışyeni bat yeni umut hadi bakalım şubat ayı sizin olsun göbüşler bebiş dolsun
sen hamilesinnnnn:)
Valla ya pat diye kızın yüreğine inecek
Valla sonuç ne olursa olsun ortalık yerde yapılan yatak odası muhabbetlerini sevmediğim gibi rahatsız oluyorum.
İnsanın biraz özeli olmalı bence.
bende facede arkadasınız olmak istiyorum
arkadası al aramıza bence:)
yumuşak kalpli asenat'ımız