Selam Kızlarr; Önce can arkadaş iğdeçiçeği çok geçmiş olsun canım benim, keşke yanında olsaydım da bir çorba pişirebilseydim, umarım tez zamanda ayağa kalkarsın. laviniacım, yumurtlama yaşadıysan bitanem o zaman bu yerleşme kanaması veee bizler mendilimizi elimize aldık 2. çizginin haberini bekliyoruz.
Ah kızlar iğdeçiçeği sen mi yazmıştın bebeklileri görünce biraz kıskanıyorum diye bana kızmayın ama ben de 2. çocuğunu yapmışları görünce öyle buruluyorum. 2 çocuğum var diyenlere hemen soruyorum aralarında kaç yaş var diye eğer çoksa kendi kendime bak gördün mü bu kadıncağız da beklemiş diyorum gerçi iki çocuğu arasında 15 yaş olan bir velim 33 yaşında ama olsun ben yine de ümitleniyorum işte hele Ece'nin sınıfında bir arkadaşı var 7 yaş küçük bir kardeşi vardı bu sene anneciği 3.yü yaptı. Nasıl imreniyorum gerçi kadıncağız çok zor deyip duruyor ama benim kulağım duymuyor
bebişi sevecem diye. Son bişi bu ay yumurtlama yaşamamıştım ya ahan da hamiş belirtiler başladı dana dana doooommmmmmm.