eheheh :):) küçük bir sans daha istiyorum bunu butun kalbimle diliyorum:):)):)) P
eheheh :):) küçük bir sans daha istiyorum bunu butun kalbimle diliyorum:):)):)) P
valla nisanbucugum yaa niye oyle pat diye söyledi bende anlamadım
ikizler merhaba canım evet döndüm geri :))) full gaz devam
benim dün adetten sonraki 13. günümdü ,yani tutması muhtemel günlerden biri ,ve mutlaka boş geçmemek gerekliydi ,
neyse kocamla tv izliyoruz ,intikam dizisini ,orda kadın sevgilinin yatağına geliyor ,saten bir gecelik ve bırak şu telefonu diyip adama yapışıyor ,
kocam da dediki bak işte böyle cilveli ol azcık dedi ki cilvenin alası var bende :)
sonra neyse gel göstereyim sana cilveyi dedim ,neyse kikirdeşiyorum ,cilvelenip nazlanıyorum filananaa adam dur bi ya az ciddi ol ,bu ne böyle hahah hihihi dedi ,attı tepemin tası aa manyağa bak hem cilvelen der ,hem o iş anında bi sus ,bi adam gibi dur ,kıvrılıp durma der ,bastım kalayı tabi ,kalktım bende al sana cilve naz dedim aldım kumandayı oturdum yine tv başına ne istediği belli değil anam bu adamında yani anlayacağınız dün boş geçti ,bu akşam kalas gibi durmayı planlıyorum
Mervecimm regl olmadınmı sennnnn aaa çok şaşkınımm kızz sakın bebişş olmasınnn
yeri gökü yaradan kudretlı yarradanım bütün dünyadaki nesneyı ve canlıyı yarattıgın gıbı bız nacız kullaran birer evlat yaratarak nasıp et anasini babasını bılen ve sayan hayırlı evlat nasıp et en kısa zamaznda yaşayan evlıylaar şehitler peygamberler yüzü suyu hürmetine yarabım göbüşümüzü kucagımızı en kısa zamanda bizlere bebiş vererek doldusun gölümüzü şen etsin...( AMİN ECMAİN AMİN) GÜNAYDİN ARKADAŞLAR
Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıktaBi de topiğimize kocaman bir ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr.
Valla sonuç ne olursa olsun ortalık yerde yapılan yatak odası muhabbetlerini sevmediğim gibi rahatsız oluyorum.
İnsanın biraz özeli olmalı bence.
pardon lafınız banaydı galiba ,hoşunuza gitmediyse burda bulunmassınız kesin çözüm olur ,ne dersiniz iyi fikir değilmi ?
mrvb bunu çoookkk beğendi :)
biz orda yatak odası muhabbeti yapıyoruz ,gelme miden bulanır canın sıkılır şimdi böyle iyi ..
arkadası al aramıza bence:)
beni bırakın sizi gördümü kaçar zaten ,hele hilbara hiç yakalanmasın allah korusun...
yada sen heryerde yazmazsın. ayıbını kapamak içinde iğneleyici ve tahrik edici konuşmazsın sorun hallolur.
geçtim hala cevap veriyor ya ne diyeyim..
pardon da ben bu muhabbetleri yaptığınızı düşünememiştim. Size iyi eylenceler bu şekilde konuşuyorsanız gerek yok zaten.
Dinen de günah yatak muhabbetlerinin yapılması ... ben rahatsız olduğumu bildirdim siz haklıymışsınız gibi esas duruşa geçtiniz.
ayıbınız
nerede yazıp yazamayacağım konusunda sizden izin alacak değilimayıbımı kapamak mevzusunu ise algılayamadım ,bizler bebek sahibi olmak için uğraşan anne adaylarıyız ve bebeği tek başımıza yapamıyoruz ,eşimizle oluyor bu iş .siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama bunun ayıp olduğunu düşünen zihniyeti kınıyorum ..
tartışmaya girmeye de niyetim yok ,beni bilen biliyor ..
ha bu arada söylemeden de geçemiycem burası hamilelikle ilgili bir topik bebekleri de leylekler getirmiyor bilginize ..
selam hosgeldın oncelıkle aramıza ...Merhaba arkadaslar. araniza katilmak istiyorum..alirmisiniz araniza ? ((((( bat 12 subat...pek umitli deylilim..kendim pkoluyum, esimde haraket zayifligi vardi duzeuldi hamdolsun..bi ben kaldim..pko cok ciddi ameliuat lazim dediler over drilling, bu ay son ayimdi, ameliyat gelen ay, cok calisdim bu ay adacayi falan icdim...bide gidib ne gorsem adetin 20ci gunu gidtim gec gtdim yaani, 35mm kist var dedi..ama size sormak istediyim bi sey var arkadaslar luyfen bakin bi..kist sag tarafda lakin benim feci agrilarim var 1haftadir oda sol tarafda..sizce anormallik yokmu ? bu arada misirda oturuyorum, dillerini pek iyi bilmediyim icin anlamadim agrim neden solda die..ameliyat icn trye gelicem.
bebekleri elbette leylekler getirmiyor ama bebek oluşana kadar neler yaptıgınız detayına girmekte yersiz bu benim aldıgım ahlak bu benim edebim bu benim şahsi düşüncem sen öyle düşünürsün yada düşünmezsin ilgilenmiyorum sizi asla kınamak yada tartışma çıkarmak amacıyla birşey yapmadım rahatsız olduğumu dile getirdim sen ondan sonra herşeyi yapmışsın zaten bu da senin eğitimin.
neyse ben artık buraya yazmayı düşünmüyorum.
sana ve senin gibi düşünen bayanlara başarılar....
selam hosgeldın oncelıkle aramıza ...
kist olan tarafın dayanılmaz agrı yapıyosaa.. ve buna gaz sancısıda giriyosa afedersın acık konusucam gazını bıle cıkartırken canın yanıyosa (ıkınmakdan dolayı agrı olusur)
korkutmak ıstemem senı ama benım basıma geldıı ve hastaneye gıttıgımde son anda yetıstıgımızı anladık o agrı megersem kistim patlamıs ... ve iç kanama gecırmemek için musade altına aldılar... cok dikkatli ol ve kontrollerını aksatma kist için herhangi bi ilaç vermedımı doktor ...???