Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

valla nisanbucugum yaa niye oyle pat diye söyledi bende anlamadım

canımm lavinanın kahve akıntılarının olması ve hala regl başlamamış olması bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi...o yüzden şey ettim..inşallah hamiştir..Allahımmm inşallahh utandırma beni:)

slm canım... bu duruma benzer ben yaşadım cok iyi yapmişsin canım.... ama varya yumurtalama dönemınızde bize eşlerimiz şevkatlı ve ilgili olmalarını istiyorum ama onlarda daha katı sert olu veriyorlar yaaaa :) ahhhh ahhhh

noolmuş la burda
kızlar bizde calısmalara ıkı gun ara verıyoruz anamın yanına gıdıyom

zaten bu ay pek umıtlı deılımde gelecek ay onumuzdekı maclara bakıcaz artık

Mervecimm regl olmadınmı sennnnn aaa çok şaşkınımm kızz sakın bebişş olmasınnn

yok canım 29unda kahve akıntım başladı dün öğlen kırmızı kartımı yedim hatta bugünde doktora gittim başla kan testleri verdi öncekileri gayet normal buldu yarın tekrar kan vereceğim onlarda normal çıkarsa birde rahim filmi çektirecem, sanırım herşey normal ama bebiş nazlı

Amin amin amin Allah razı olsun canım hoşgeldin aramıza :)

ablacım ben dün kırmızı kartı yedim valla bir gün önce zaten ateşim fossss düşüvermişti yeni bat 1 Mart??? nazik ablamız bizim herkesi de tek tek sayarmış birde coldriver vardı epeydir girmiyor benimde şimdi aklıma geldi coldriver bizi okuyorsa bişeyler yaz canım :)))

Valla sonuç ne olursa olsun ortalık yerde yapılan yatak odası muhabbetlerini sevmediğim gibi rahatsız oluyorum.
İnsanın biraz özeli olmalı bence.

mrvb bunu çoookkk beğendi :)

biz orda yatak odası muhabbeti yapıyoruz ,gelme miden bulanır canın sıkılır şimdi böyle iyi ..

arkadası al aramıza bence:)

beni bırakın sizi gördümü kaçar zaten ,hele hilbara hiç yakalanmasın allah korusun...

pardon da ben bu muhabbetleri yaptığınızı düşünememiştim. Size iyi eylenceler bu şekilde konuşuyorsanız gerek yok zaten.
Dinen de günah yatak muhabbetlerinin yapılması ... ben rahatsız olduğumu bildirdim siz haklıymışsınız gibi esas duruşa geçtiniz.
ayıbınız

yada sen heryerde yazmazsın. ayıbını kapamak içinde iğneleyici ve tahrik edici konuşmazsın sorun hallolur.

nerede yazıp yazamayacağım konusunda sizden izin alacak değilim ayıbımı kapamak mevzusunu ise algılayamadım ,bizler bebek sahibi olmak için uğraşan anne adaylarıyız ve bebeği tek başımıza yapamıyoruz ,eşimizle oluyor bu iş .siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama bunun ayıp olduğunu düşünen zihniyeti kınıyorum ..
geçtim hala cevap veriyor ya ne diyeyim..

tartışmaya girmeye de niyetim yok ,beni bilen biliyor ..
ha bu arada söylemeden de geçemiycem burası hamilelikle ilgili bir topik bebekleri de leylekler getirmiyor bilginize ..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. araniza katilmak istiyorum..alirmisiniz araniza ? ((((( bat 12 subat...pek umitli deylilim..kendim pkoluyum, esimde haraket zayifligi vardi duzeuldi hamdolsun..bi ben kaldim..pko cok ciddi ameliuat lazim dediler over drilling, bu ay son ayimdi, ameliyat gelen ay, cok calisdim bu ay adacayi falan icdim...bide gidib ne gorsem adetin 20ci gunu gidtim gec gtdim yaani, 35mm kist var dedi..ama size sormak istediyim bi sey var arkadaslar luyfen bakin bi..kist sag tarafda lakin benim feci agrilarim var 1haftadir oda sol tarafda..sizce anormallik yokmu ? bu arada misirda oturuyorum, dillerini pek iyi bilmediyim icin anlamadim agrim neden solda die..ameliyat icn trye gelicem.

grupta olan biri olarak cevap vermeden duramadım..

tabiki böyle muhabbetler yapılmıyo,ordaki cümlede ironi var..

arkadaslar neyin tahrikinden bahsedıyosunuz yaa kız milleti tahrik edici seymı yazmıs ... ayrıca bunu kımlere yazdıgıda belli samımı oldugu kısıler okur uzerıne alır lafıı siz tanımadıgınız etmedıgınız kısının yorumunu neden kaale alıyosunuz kı yada o yorum sızın ilgi alanınız dısında dıyelım ne dıye cevap verıyosunuz ona ... olası bı tartısma yaratmak deıldır umarım amac... bebek isteyenlerın topiklerine girin bakalım bu gıbı yorumları gorucekmısınız gormıcekmısınız? rahatsız oldugunuz bı yere gıdermısınız hayırr ozamn sizin geri cekılmenız gerekir... o ınsanı yargılamanız veya ona bi cevap yazmanız gerekmes... kişinin yazdıgı seyın amacını anlamdınız sanırım orda fantazi anlatmak deil niyet acıklama yapmamı istersenız kız yumurtlama gununn boş gecdıgını mizah uslubuyla acıklamıs ..

bebekleri elbette leylekler getirmiyor ama bebek oluşana kadar neler yaptıgınız detayına girmekte yersiz bu benim aldıgım ahlak bu benim edebim bu benim şahsi düşüncem sen öyle düşünürsün yada düşünmezsin ilgilenmiyorum sizi asla kınamak yada tartışma çıkarmak amacıyla birşey yapmadım rahatsız olduğumu dile getirdim sen ondan sonra herşeyi yapmışsın zaten bu da senin eğitimin.
neyse ben artık buraya yazmayı düşünmüyorum.
sana ve senin gibi düşünen bayanlara başarılar....

selam hosgeldın oncelıkle aramıza ...
kist olan tarafın dayanılmaz agrı yapıyosaa.. ve buna gaz sancısıda giriyosa afedersın acık konusucam gazını bıle cıkartırken canın yanıyosa (ıkınmakdan dolayı agrı olusur)
korkutmak ıstemem senı ama benım basıma geldıı ve hastaneye gıttıgımde son anda yetıstıgımızı anladık o agrı megersem kistim patlamıs ... ve iç kanama gecırmemek için musade altına aldılar... cok dikkatli ol ve kontrollerını aksatma kist için herhangi bi ilaç vermedımı doktor ...???

eğitim ????????

isabet olmuş buraya yazmayı düşünmemen ,sanada başarılar

canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…