Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Merak ettik bizde isiminde aktif görünmeyince,hayırdır neden çıktıki tartışma?

ya hatunun birinin bi konusu vardı ,benim yorumum da negatif yöndeydi ,yani beğenmek zorunda değilim değil mi ,beğenmediğimi söyleyince ,tartışmayı o başlattı :))) sonra o da ceza aldı bende ,ama sorun yok şimdi aktifim yani
eee bebiş napıyo canım ,geçmişe hiç bakamadım ,bayadır girmeyince dolmuştur sayfalar diye ..iyimisiniz nasıl bulantılar filan devammı ..

Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıkta:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: Bi de topiğimize kocaman bir:nazar: ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir:nazar: Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr. :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ya hatunun birinin bi konusu vardı ,benim yorumum da negatif yöndeydi ,yani beğenmek zorunda değilim değil mi ,beğenmediğimi söyleyince ,tartışmayı o başlattı :))) sonra o da ceza aldı bende ,ama sorun yok şimdi aktifim yani
eee bebiş napıyo canım ,geçmişe hiç bakamadım ,bayadır girmeyince dolmuştur sayfalar diye ..iyimisiniz nasıl bulantılar filan devammı ..
2 gündür kusmuyorum :KK76: :KK76: :KK76:

Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıkta:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: Bi de topiğimize kocaman bir:nazar: ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir:nazar: Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr. :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Valla abla sen çok yaşa neşemizi yerine getirdin yaa herkeside tek tek sorarmış,forumun bi tanecik ablası ya :KK16: :KK16:

abaaammm hoşgelmiş..bende diyodum heralde işleri çok yoğun giriyo foruma beğenip beğenip çıkıyo abamm..izin konusunu iyi etmişsin..aamaaannnn boşver al tabi iznini doya doya geçir kızınla..bu arada bende dua ediyorum kar yağsınnnn diye ama maşallahhh pek fazla vrim alamadık bu kıştan:)..
abla batınada az kalmış hıı..benimde 10 gün kaldı..dün çok komik bişey oldu..şimdi millet hep regl öncesi ve hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu sısızı çekerya..benim hayatım boyunca böyle bişey olmadı..bende artık ne zaman hamile kalırsam o zaan göğsüm ağrır diye bekliyorum..dün akaşam eve gittim..üstümü değiştiriyorum tabi soğukdan heralde sutyeni çıkarrıtken (affınıza sığınıyorum) göğüslerim diken diken olmuş sert vs..ana dedim düşündüm batımada 10 gün aahandaa ranza :) Allahım hamileyim ben dedim resmen göbek atıcam..tabi yemek yeme vs derken bir süre geçti ve yatarken banyo giidp ayyy şu göğislerimi kontrol edeyim dedim..tabi bzimkiler ohoooo ooo saldım bayıra mevlam çayıra olmuş:) öyle sertlik filan yokk laaa saff dedim kendime tabi soğuyktan sertleşir sende hemielik n
belirtsi sanarsın..:)
işte öyle ...ama mutluyum bgn cuma ya..tatil başlıyor..

Olsun be toprak soğuk moğuk sertleşmiş ya hem ne biliyon belki senin bünyen hamiş olunca soğukta kendini belli edecek ne biliyon ha ne biliyon Allah Allah benim de kasıklarım ağrıyor ama kum döküyom ya ondan ama olsun belki hamişlikten ben de kum döküyom zannediyom fıttırma günleri geldiiiiii :KK37:

ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn.. :KK16::KK16::KK16::KK16:
ama benim başka bir sorunum var 3 gündür kahve rengi akınıtım var ne oldugunu anlamadım gıttı heran adet olcam diye bekliyorum sanırım artık bugun olurum malesef ben batımı 10şubatta bekliyordum 10 gun onceden gelerek benı cok şaşırttı ve sonuç olarak ben bu ayda boşuna çalışmış ve bebişe bu ayda kavuşamamış bulunmaktayımm :KK58:
:KK58:

ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn.. :KK16::KK16::KK16::KK16:
ama benim başka bir sorunum var 3 gündür kahve rengi akınıtım var ne oldugunu anlamadım gıttı heran adet olcam diye bekliyorum sanırım artık bugun olurum malesef ben batımı 10şubatta bekliyordum 10 gun onceden gelerek benı cok şaşırttı ve sonuç olarak ben bu ayda boşuna çalışmış ve bebişe bu ayda kavuşamamış bulunmaktayımm :KK58:

Canım sıkma canını bu ayda beni dinle masucuktan amaan boşverdim olursa olur diyip yumurtlama haftası iki günde bir dene bakalım ama oldumu olmadımı diyerek değil düşünmeden çalış :KK34: yeni bat yeni umut hadi bakalım şubat ayı sizin olsun göbüşler bebiş dolsun :KK1:

sen hamilesinnnnn:)

ikizler merhaba canım evet döndüm geri :))) full gaz devam
benim dün adetten sonraki 13. günümdü ,yani tutması muhtemel günlerden biri ,ve mutlaka boş geçmemek gerekliydi ,
neyse kocamla tv izliyoruz ,intikam dizisini ,orda kadın sevgilinin yatağına geliyor ,saten bir gecelik ve bırak şu telefonu diyip adama yapışıyor ,
kocam da dediki bak işte böyle cilveli ol azcık dedi ki cilvenin alası var bende :)
sonra neyse gel göstereyim sana cilveyi dedim ,neyse kikirdeşiyorum ,cilvelenip nazlanıyorum filan :KK17: anaa adam dur bi ya az ciddi ol ,bu ne böyle hahah hihihi dedi ,attı tepemin tası :KK19:aa manyağa bak hem cilvelen der ,hem o iş anında bi sus ,bi adam gibi dur ,kıvrılıp durma der ,bastım kalayı tabi ,kalktım bende :KK47:al sana cilve naz dedim aldım kumandayı oturdum yine tv başına :KK9:ne istediği belli değil anam bu adamında :KK53: yani anlayacağınız dün boş geçti ,bu akşam kalas gibi durmayı planlıyorum :KK34:

Canım sıkma canını bu ayda beni dinle masucuktan amaan boşverdim olursa olur diyip yumurtlama haftası iki günde bir dene bakalım ama oldumu olmadımı diyerek değil düşünmeden çalış :KK34: yeni bat yeni umut hadi bakalım şubat ayı sizin olsun göbüşler bebiş dolsun :KK1:
nisanbucugum dogru soyluyorsun canım aslında her ay başlangıcta hıc takmıycam dıyorum ama yumurtlama donemıne gırınce stres başlıyor nasıl yapcam bılmıyorum onumuzdekı ayın yumurtlama haftası ne zaman onuda bılmıyorum şu adetim bi sökülseydi bi bitseydide yeni bi aya daha umutla girseydik hayırlısıyla:18::18:

sen hamilesinnnnn:)

canım neden boyle dedın:KK52::KK52:

Valla sonuç ne olursa olsun ortalık yerde yapılan yatak odası muhabbetlerini sevmediğim gibi rahatsız oluyorum.
İnsanın biraz özeli olmalı bence.
:KK19:

Valla sonuç ne olursa olsun ortalık yerde yapılan yatak odası muhabbetlerini sevmediğim gibi rahatsız oluyorum.
İnsanın biraz özeli olmalı bence.
:KK19:

pardon lafınız banaydı galiba ,hoşunuza gitmediyse burda bulunmassınız kesin çözüm olur ,ne dersiniz iyi fikir değilmi ?

X