- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
gecmış olsun canım yaa.. Rabbim şifanı versınn
Kızlar çabuk itiraf edin hanginizdiÇabuk söyleyin ablama
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..
Oyyy canım benim burda beraberiz
Maneviyatı güçlü arkadaşım benim Allah dualarını kabul etsin inşaallah,bütüüüünn dualarını
kızlarrrrrr daha Batımaaa 10 gunn varrrrrr azzz evvelll kahve rengi akınıtımmmmmm oldu şoklardayımmm bune şimdiii
daha cokk var hıc bu kadarr erken olmazdı devam edermi bilmiyorumm ama etmezsee yerleşme olabilirmiii 10 gun evveldeee allahımsanageliyorum
Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.
Hemen canım birazdan özel mesaj yollarım sana ne demek arkadaşım sende gel sende katıl aramıza sabahtan beri cevap yazamadım diye içim içimi kemirdi geldiğim gibi yazıyorum sanabende facede arkadasınız olmak istiyorum
kızlarrrrrr daha Batımaaa 10 gunn varrrrrr azzz evvelll kahve rengi akınıtımmmmmm oldu şoklardayımmm bune şimdiii
daha cokk var hıc bu kadarr erken olmazdı devam edermi bilmiyorumm ama etmezsee yerleşme olabilirmiii 10 gun evveldeee allahımsanageliyorum
Sağol canım, Aminnn!!! Allah razı olsun!
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun!..
akşam face eklencem bende ...ayyy nasıl merak ediyorum sizleri :)
amin canım benim Allah razı olsun :)
Allah razı olsun canım; bende cuma günü gidecem inşallah doktora belki benide yumurta takibine alır, şu gün ilişki yumurtan çatlayacak falan desin:) ona doktor mu karar verdi sen mi böyle bişey istedin :18:
gerçi ben bu ay hastalık günümden 14 gün önceye gidiyorum bu tam çatladığı gün oluyor ve o gün çalışmamız olmuştu ama neden bebiş olmadı :18:
umarım doktordan güzel şeyler duyarız Rabbim onları vesile kılarak bebeklerimize kavuşturur :)
Selam Kızlarr; Önce can arkadaş iğdeçiçeği çok geçmiş olsun canım benim, keşke yanında olsaydım da bir çorba pişirebilseydim, umarım tez zamanda ayağa kalkarsın. laviniacım, yumurtlama yaşadıysan bitanem o zaman bu yerleşme kanaması veee bizler mendilimizi elimize aldık 2. çizginin haberini bekliyoruz.
Ah kızlar iğdeçiçeği sen mi yazmıştın bebeklileri görünce biraz kıskanıyorum diye bana kızmayın ama ben de 2. çocuğunu yapmışları görünce öyle buruluyorum. 2 çocuğum var diyenlere hemen soruyorum aralarında kaç yaş var diye eğer çoksa kendi kendime bak gördün mü bu kadıncağız da beklemiş diyorum gerçi iki çocuğu arasında 15 yaş olan bir velim 33 yaşında ama olsun ben yine de ümitleniyorum işte hele Ece'nin sınıfında bir arkadaşı var 7 yaş küçük bir kardeşi vardı bu sene anneciği 3.yü yaptı. Nasıl imreniyorum gerçi kadıncağız çok zor deyip duruyor ama benim kulağım duymuyorbebişi sevecem diye. Son bişi bu ay yumurtlama yaşamamıştım ya ahan da hamiş belirtiler başladı dana dana doooommmmmmm.
Kızlar slm...işten güçten çok giremiyorum topiğe
Bugün annemin sonuçlara bakıcak dr..Ne olur çok dua edin...
Benim dün akşamdan beri bulantım var..Çok hareket edemiyorum ettikçe kötü oluyor..inş.kalıcı olmaz
Evet ikizlerim ben yazmıştım birazcık kıskanıyorum diye. Hasetlikten değil, ama ne biliyim içim gidiyor o manzarayı görünce ve diyorum Rabbim bana yaşat bu duyguyu diyorum! sonra gözlerim yaşarıyor, kendimi zorlayarak başımı çeviriyorum. Rabbim cennet kolu kullarından bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah!..
Canım benim senin hasetliğin olabilir mi hiç gönlü güzel arkadaşım, umarım gönlün kadar güzel, duaların gibi cennet kokulu hayırlı evlatların olur zaten senin yetiştireceğin evlatlar da senin gibi gönlü güzel çocuklar olur. Sen benim gönlümü fethedip, hep günümü güzel eyledin ya Allahım da senin gönlünü, gününü ve geleceğini güzel eylesin.
kıııızz lavinaaaa bu yerleşme kanaması olmasın..ahannnnndaaa :) hamiş olabilirsin...(inşallahh habi bakalım..)
Ayyy kızzz yerleşme olsunnn lütfennnnn
Selam Kızlarr; Önce can arkadaş iğdeçiçeği çok geçmiş olsun canım benim, keşke yanında olsaydım da bir çorba pişirebilseydim, umarım tez zamanda ayağa kalkarsın. laviniacım, yumurtlama yaşadıysan bitanem o zaman bu yerleşme kanaması veee bizler mendilimizi elimize aldık 2. çizginin haberini bekliyoruz.
Ah kızlar iğdeçiçeği sen mi yazmıştın bebeklileri görünce biraz kıskanıyorum diye bana kızmayın ama ben de 2. çocuğunu yapmışları görünce öyle buruluyorum. 2 çocuğum var diyenlere hemen soruyorum aralarında kaç yaş var diye eğer çoksa kendi kendime bak gördün mü bu kadıncağız da beklemiş diyorum gerçi iki çocuğu arasında 15 yaş olan bir velim 33 yaşında ama olsun ben yine de ümitleniyorum işte hele Ece'nin sınıfında bir arkadaşı var 7 yaş küçük bir kardeşi vardı bu sene anneciği 3.yü yaptı. Nasıl imreniyorum gerçi kadıncağız çok zor deyip duruyor ama benim kulağım duymuyorbebişi sevecem diye. Son bişi bu ay yumurtlama yaşamamıştım ya ahan da hamiş belirtiler başladı dana dana doooommmmmmm.
Sabahınız hayr, gününüz aydın, ömrünüz bereketli olsun!.. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...
ya kızlarr inanın bende yerleşme olmasını istiyorumm hayırlısıyla bir neticelenseydi rahatlayacaktım dünden beri hala ara ara gelen kahve rengi akınıtılarım var bugunede aynı şekilde başladımm adet te olabilirim cok fazla ümitlnemiyorum gecen ay yasadıgım hayal kırıklıgını hatırlarsınız
oyuzden ben galiba bugun adet olcagım dıye sabah yanıma ped bıle aldımbakalım hayırlısı artık eger adet olursam cok sinir olcamm cunku ben bu ayın 23-28 hesaplamalarda yumurtlama gorundugu için hergün çalışma yaptımm boşuna çalışmış oldummmmm yineeeeee:84:
:84::84:
:84: