Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

gecmış olsun canım yaa.. Rabbim şifanı versınn

Sağol canım, Aminnn!!! Allah razı olsun!

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun!..

kıııızz lavinaaaa bu yerleşme kanaması olmasın..ahannnnndaaa :) hamiş olabilirsin...(inşallahh habi bakalım..)

Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.

çok geçmiş olsun acil şifalar canımm:)

akşama ne var yemekte:) haydin gençler görelimmmm:)

ben dün akşam karnabahar haşladım..akşam gidince kızartırım..bide patates kızartayım..yanın çay vs..
ama yarına ne yapcam bilemedim..gerçi biz az yeriz yarına kalır (umarım)

bende facede arkadasınız olmak istiyorum
Hemen canım birazdan özel mesaj yollarım sana ne demek arkadaşım sende gel sende katıl aramıza sabahtan beri cevap yazamadım diye içim içimi kemirdi geldiğim gibi yazıyorum sana

Ayyy kızzz yerleşme olsunnn lütfennnnn

Sağol canım, Aminnn!!! Allah razı olsun!

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun!..

valla ben bile düşündüm acaba benmiydim diye:)artık hep bebeklilere bakıyorum leyla leyla..ama otobüs durağında bulunmadım uzun zamndır..
bide bebeklerini yandan beline oturtanlar oluyor (anlayabildinmi bilmem ama) favori duruşdur benim için..bi olsa yapcam hemen:)

Mrvbciğim, ben dr. kontrolünde klomen kullanıyorum. daha öncesi 2 ay kullandım. Kimyasal gebelik olunca dr.um bir ay ara verdi. Geçen hafta çarşamda reglin 2. günü gittim ve bu ay tekrar klomene başlattı.Cuma günü başladım ilaca Salı günü bitti.dr.um cumartesi kontrole gel dedi.Kontrol sonrası ne zaman ilişkiye girileceğini söylüyorlar canım. Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize!..Amin!!!

bende dr gittiğim regl.4.günüydü..10.gününe çağırdı, gitiğimde yumurtaya baktı..1,4 mm ydi...(bgn ilişki olsa bile pek bişey fark etmez dedi siz,12.gün ilşikiye girin dedi..ve 14.gün tekrar gel dedi..15.gün gittiğimde yumurtam 2.00 mm (2 cm olmuştu) bgnlerde çatlar dedi..ilişkiyi sıklaştırın dedi..sen gtiğinde dr seni yönlendirir merak etme canım..
10.gün yumurta( 1,4 mm)-dr kontrolu
11.gün akıntı başladı ama tam yumurta akı gibi değil..
12.gün akıntı devam
13.gün yumurta akıntısı oldu-haff kasık ağrısı
14.gün yumurta (2.00 mm ) -dr kontrolu --akıntım devam kasık ağrım şiddetlendi+ ovulasyon testi pozitif
15.gün şiddetli kasık ağrısı (ovlsyon testi gene pozitif)
16.gün kasık ağrısı devam (çok değil) ovulasyon testi hafif silikleşti...

ve şuna dikkat ettim daha önce ben yumurta akıntısı olunca ertesi gün çatlıyo zannedip ilişkiyi sıklaştıyodum..halbuki yumurta akıntısı olduktan bikaçgün sonra yumurta yeni büyümüştü ha çatladı çatlayacaktı..ve hiç bizaman çalışmlarımzı 3.haftaya kalmıyodu..
yani 1.hafta regli haftası
2.hafta (çalışma haftası)
3.hafta bekleme bi b...k yapmadan
4.hafta stresle beklme (ha geldi gelicek korkusu) vvvvee emutlu son kırmızı kart:)

bu ay biraz farklı oldu ..

Selam Kızlarr; Önce can arkadaş iğdeçiçeği çok geçmiş olsun canım benim, keşke yanında olsaydım da bir çorba pişirebilseydim, umarım tez zamanda ayağa kalkarsın. laviniacım, yumurtlama yaşadıysan bitanem o zaman bu yerleşme kanaması veee bizler mendilimizi elimize aldık 2. çizginin haberini bekliyoruz.
Ah kızlar iğdeçiçeği sen mi yazmıştın bebeklileri görünce biraz kıskanıyorum diye bana kızmayın ama ben de 2. çocuğunu yapmışları görünce öyle buruluyorum. 2 çocuğum var diyenlere hemen soruyorum aralarında kaç yaş var diye eğer çoksa kendi kendime bak gördün mü bu kadıncağız da beklemiş diyorum gerçi iki çocuğu arasında 15 yaş olan bir velim 33 yaşında ama olsun ben yine de ümitleniyorum işte hele Ece'nin sınıfında bir arkadaşı var 7 yaş küçük bir kardeşi vardı bu sene anneciği 3.yü yaptı. Nasıl imreniyorum gerçi kadıncağız çok zor deyip duruyor ama benim kulağım duymuyor bebişi sevecem diye. Son bişi bu ay yumurtlama yaşamamıştım ya ahan da hamiş belirtiler başladı dana dana doooommmmmmm.

Evet ikizlerim ben yazmıştım birazcık kıskanıyorum diye. Hasetlikten değil, ama ne biliyim içim gidiyor o manzarayı görünce ve diyorum Rabbim bana yaşat bu duyguyu diyorum! sonra gözlerim yaşarıyor, kendimi zorlayarak başımı çeviriyorum. Rabbim cennet kolu kullarından bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah!..

selam gülce kusurabakma burdan cevap yazmak zorunda kaldım çünkü mesaj gönderme hakkım yokmuş..
canım mesajını yeni farkettim.. öncelikle çok geçmiş olsun, umarım şuan durumu çok iyidir... ben özel birşey yapmadım, sadece kemoterapi sonrası evde sıkılmış meyve suyu çok tükettim, bu benim dirençli olmama yardımcı oldu, beyaz et kırmızı et iki günde bir yedim, kısacası beslenmeme dikkat ettim.. kalabalıktan uzak durdum, ama herşeyden en önemlisi de hayattan bağımı ve umudumu hiç koparmadım.. hep derler ya gülce bu hastalığın tek ilacı moral diye gerçekten de öyle.. çok zorlu bir süerç.. insanın psikolojisini de altüst eden bir hastalık, yorucu, yıpratıcı.. en büyük görev size düşüyor heran sabırlı ve güzleryüzlü olmalısınız.. benim tedavim 6 ay önce bitti.. evre1di.. inşallah Allahım kimselere yaşatmasın .. acil şifalar diliyorum.. şuan aklıma gelen bunlar.. muhakkak cevabını bekliyorum durumunu merak ettim.

Canım benim senin hasetliğin olabilir mi hiç gönlü güzel arkadaşım, umarım gönlün kadar güzel, duaların gibi cennet kokulu hayırlı evlatların olur zaten senin yetiştireceğin evlatlar da senin gibi gönlü güzel çocuklar olur. Sen benim gönlümü fethedip, hep günümü güzel eyledin ya Allahım da senin gönlünü, gününü ve geleceğini güzel eylesin.

Sağolasın ikizlerim yaa!.. Ne bileyim işte bazen insanın içinden ister istemez hoş olmayan düşüncelerde geçer ya, bu öyle değil. Ben pek anlatamadım, ama sen anladın beni canım. bütün dualarına Aminnn!!! Rabbimiz, isteyen herkese hakkındaki en hayırlı evlatları versin!!! güzel gönlünde yer edebildiysem ne mutlu bana. Allah razı olsun canım, sen de benim yüreğimdesin!..

Sabahınız hayr, gününüz aydın, ömrünüz bereketli olsun!.. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

kıııızz lavinaaaa bu yerleşme kanaması olmasın..ahannnnndaaa :) hamiş olabilirsin...(inşallahh habi bakalım..)

Ayyy kızzz yerleşme olsunnn lütfennnnn

ya kızlarr inanın bende yerleşme olmasını istiyorumm hayırlısıyla bir neticelenseydi rahatlayacaktım dünden beri hala ara ara gelen kahve rengi akınıtılarım var bugunede aynı şekilde başladımm adet te olabilirim cok fazla ümitlnemiyorum gecen ay yasadıgım hayal kırıklıgını hatırlarsınız
oyuzden ben galiba bugun adet olcagım dıye sabah yanıma ped bıle aldım bakalım hayırlısı artık eger adet olursam cok sinir olcamm cunku ben bu ayın 23-28 hesaplamalarda yumurtlama gorundugu için hergün çalışma yaptımm boşuna çalışmış oldummmmm yineeeeee:84:
:84::84: Sadece boşuna çalışmış olmakla kalmaycam bide o tarihi yumurtlma sanarak çalışmış olmama yanacamm bidaha netten hesaplamda yapmaycam buda bana ders olsunnn adetın nezmana gelcegı bellı degılkı kafasına gore gelıyorrr stres yap gelsın hava degısımı yap gelsın gelsınnn... bune yaa
:84:

Son düzenleme:

Canım inşaalah hayal kırıklığına uğramazsın ama düşünce olarak bile yanlış düşünüyorsun bak,sırf bebiş için şartlanmış bir şekilde görev haline getiriyoruz o çalışma dediğimiz işlemi ondan olmuyo işte

Günaydın arkadaşlar...güzel hayırlı haberler almak dileğiyle ...
Hamilelik belirtileri ve hamile kalmak dileğiyle...

Böyle olmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…