Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

günaydınn günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr rabbimize şükürler olsun yeni,mutlu ve saglıklı bir şekilde ..bir sabahada merhaba dedik:118::118::118::118:
her yeni doğan güneşş bizim için bir umut vakit geçiyorr bat yaklaşıyorr çünkü..:119::119:

kızlar günaydın..güzel haftalar diliyorum herkese...
bgn pazartesi işler yoğun olur ..pek burda olamam..çok öptüm herkesleri...

kızlar günaydın..güzel haftalar diliyorum herkese...
bgn pazartesi işler yoğun olur ..pek burda olamam..çok öptüm herkesleri...

Sizlerede günaydın kızlar evet inşaallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah..

mrvbciğim çok sağol canım yaa!.. Artık tükenmiştim. Çok ihtiyacım vardı bu tatile.Bakalım, inşaAllah güzelce dinlenmek nasip olur.

Hakettiniz güzel bir tatili umarım hayallerinizden daha iyi geçer :)

neyse ablacım üzülme bunda da vardır bir hayır, öğrenciler yok ya çok yorulmazsın akşamları gönlünü alırsın kızının, bat ne zamandı :18:

Sizlerede günaydın kızlar evet inşaallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah..

günaydıınnn canım

eylül bayadır görünmüyoo
ne oldu acaba ??? benim evde netim yok face giremedim bayadır eylül mesaj atmısdı bize bir grup kuracaktık ne oldu o ??

eylül face'de gayet aktif kızlar
o grup kuruldu,çok oldu katılmadınız mı siz? :44:daha çok orda konuşuyoz,paylaşım yapıyoz falan...

Ya kadına bak ya 2 gün yıllık izne istinaden kullanabilirmişiz. Al iznini sok bi tarafına. Kaloriferleri de az yakın diye talimat vermiş ben de açtım sonuna kadar ben üşüyorum hocam dedim. Ses etmedi içi gidiyordur şimdi. Bu arada benim BAT 6 ŞUBAT ama dediğim gibi yumurtlamayı hissedemedim bu ay herhalde yumurtlama olmadı bu kadar gerginliğe yumurta bile geri kaçmıştır. Tabii yine de beklentimden vazgeçmeyip sabırla ayın 6sını beklerim. Yumurtlama belirtim olmadı ama inanıyorum 3-4 güne kadar hamilelik belirtileri yaşamaya başlarım.

ah ikizler ablacım alcaksın o müdireyi şöyle saçını başını evire çevire.....
anladın sen onu boşver diyecem ama biliyorum çok sinir bozucu bi durumm allah kolaylık versin ne diyim..bu arada benim batımda 10 şubat bugun normalde yumurtlamam lazımm ve bundan oncekı bikaç gun akıntımın olması gerekırdı ama bende bu ay hiç akıntı olmadı aynen bende senin gibi hiç bir yumurtlama emaresi göstermiyorumm, yumurtlama belirtisi göstermediğimize göre ee doğal olarak hamilelik belirtiside göstermeyecegızzz...amaaaa inşallah bu olmayan belirtiler hamile oldugumuza işarettir bi bakmışsın hiç bir belirtimiz yokken hamile kalmışızz:128::128::128::128::128:

müdire de değil kız patron bu bi görsen şimdi geldi gördüm camdan jipiyle bi tafra bi hava görsen. Az sonra çağırır yanına gerizekalı nolcak. Neyse şimdi az kapatayım sonra yine gelirim.

müdire de değil kız patron bu bi görsen şimdi geldi gördüm camdan jipiyle bi tafra bi hava görsen. Az sonra çağırır yanına gerizekalı nolcak. Neyse şimdi az kapatayım sonra yine gelirim.

aman olsun ne olursa olsun oda bi insan yani biraz anlayışlı olması gerekirdi bi de kadın diyosun ..kadın kadının halinden anlamalı okul tatil sonuçta seninde evinde bir çoçugun var yani bu insanlar mevki makam sahibince olunca otorite kurarak ne kazandıklarını sanıyorlar cok merak ediyorum halbuki ne olur anlayışlı bi patron olsanda bi "allah razı olsun "alsan dimi yani her zman empati kurmak lazım

Son düzenleme:

Ne empatisi bunlar aile şirketi gelini amerikalı kız aslında iyi bi kız ama şimdi akşam kıza bizim yanımızda ah yavrum çok yoruldun kıyamam sana diye laflar edince çıldırıyorum it gibi koşan biz o sabah 10 da gelir evinde hizmetçisi ama vah kuzum çok yoruldun la havla çeker devam edersin herkese doğumunuzu hazirana getirin der gelinine aman yavrum eylül ekim gibi olsun da yaz tatiliyle birleştirirsin der çıldır yani bari bizim yanımızda söyleme de neyse bu konu sabaha kadar sürer böyle. Kızımı da anneanneye gönderdim annemle aynı şehirde oturuyoruz ancak, uzağız. Kızım bugün gitti karnesi de takdir,üstün başarı belgesi ve onur belgesi ilaveli. Artık karne hediyelerine boğulmuştur şimdi. Allahtan Onu merak etmiycem evde yanlız kalabiliyor ama aklım Onda oluyor. Şimdi anneannesi o alışveriş merkezi senin bu alışveriş merkezi benim dolaştırır Onu. Annem benden daha hareketli ben yarım saat sonra yorulup sıkılıyorum alışveriş merkezlerinde kızım da kızıyor Şimdi annneannesiyle gezsinler bakalım. Akşam da dedeyle bir tavla attılar mı hem bizimkiler hem Ece mutlu olur. Ne yapayım çocuğum mutlu en azından. Zaten Onun için çekmiyormuyum bu kadının kahrını.

ikizlerim elimiz mahkum yapacak bişey yok. Sen sakin olmaya bak boşver.biliyorsun sinir stres bize yasak.aç bi hareketli müzik neşen yerine gelsin.

bugün ikizler abamı sinir etmişler sinir..sinir bozcu şeyler..canını sıkmamaya çalış ..bak kızında harika bir karne getirmiş aferim ona..

ayyy ablacım ne kadar başarılıymış kızın ne gurur verici bir şeydir valla ikinizide tebrik ederim kızını başarısından senide böyle güzel başarılı bir evlat yetiştirdiğinden

ayyy ablacım ne kadar başarılıymış kızın ne gurur verici bir şeydir valla ikinizide tebrik ederim kızını başarısından senide böyle güzel başarılı bir evlat yetiştirdiğinden

Saol bi tanem. Darısı sizin çocukların başına bak göreceksin seneler su gibi akacak, şimdi bebiş diye yanan yüreğin Onun getirdiği başarılarla yeşerecek. Bu arada babamızın desteğini de unutmayayım, bana göre daha sabırlı ve cesaret verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…