Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

tavsiyede bulunmak için geç kaldım sanırım umarım yarın güzel şeyler söylersin biz erittik buzları :)))

toprakcııım; ayyy canım benim çok güzel söylemişsin umarım senin dediğin gibi olur gerçekten hep olumsuz düşünmeye başlamıştım teşekkür ederim :)))

Son düzenleme:
Kızlar çok üzgün, mutsuz ve öfkeliyim. Şubat tatilinde idareci olarak bizler dönüşümlü olarak 1 hafta izin kullanıyorduk bu sene de ilk hafta ben kullanacaktım. Kendimi hazırlamıştım ve dünn patronun heyheyleri tuttu ve izinleri kaldırdığını tüm idari personelin 2 hafta geleceğini söyledi. O kadar yorgunum ki anlatamam. Zaten son haftalar notlar, fişler yoğun geçiyor şöyle 1 hafta uzaklaşmak istiyordum. Kadın bizle resmen oynuyor Allah kahretsin dün kızımda ağladı ben izne çıkamayacağım diye. Kızımın gözündeki bir damla yaşa sebep olan için ne isteyim Allahtan bilemiyorum. Tövbe tövbe kalbimi da ruhumu da beynimi de bozuyor bu kadın.

lavinia kıyamam sana hiççç çok üzüldüm inankiiii toparlayın kendinizi yaaaa offffff
abla allaha bırak sen onu hep böyle tuhaf bir tip olur iş yerinde insanı boğan gün olur devran döner ablacım sen sıkma tatlı canını bak iki gün sonra hamiş kalıp doğum iznine ayrılacaksın onu düşünn

Evet gerçekten can sıkıcı bir durum ya..yani bazen şu müdürlerin dai.bşk..iki dudağı arasında oluyo bizim beklentilerimiz ya..Ne yapcaz başa gelen çekilir misali..olsun arkadşım bunda da vardır bir hayır..evet belki dinlenemiyeceksin ama en azından eskisi kadr yoğun olmazsın okulda 2 hafta..gırgır şamata geçer inşallah...kimbilir belki ikinci hafta gelmeyin der patron ha:)...

İkizlerim seni o kadar iyi anlıyorum ki. O karne yorgunluğunu ancak yaşayan bilir. Herşeyden eli eteğini çekeceksinki, bir kaç gün ancak kendine gelebilisin.Bu arada bizim müdür de bayan. Ve malesef bi kez daha söylüyorum kaprisler yüzünden bayanlar müdürlük işine bence erkekler kadar iyi yapamıyorlar. Malesef ben de bu okula geleli 1,5 yıl oldu ve okul idaresinden hiç memnun değilim. sürekli toplantı oluyor ve her toplantı da çocuk gibi azarlanıyoruz müdüre tarafından. Nerdeyse okuldan soğudum ya. bir kaç tane güzel arkadaş varda onunların güzel hatrına çekiliyor okul. yoksa halimiz harap. Allah senin müdüre de vicdan ve insaf versin inşaAllah!.. İnşaAllah en kısa zamanda o güzel, o beklenen, o cennet kokulu yavrun gelirde seni 6 ay bu sıkıntıdan kurtarır. AMİİİİİİİNNNNNNN!!!!!!!

laviniacığım ben senden hala ümitliyim canım. Emin ol çok sürmeyecek beklemen. Yeterki biraz sabırlı ol. bu arada ben bu yaşadığına dibe vurmak diyorum. Dibe vurdun canım. Artık tamam şimdi dipteki zeminden güç alıp tekrar yüzeye çıkma, hayata dönme vaktidir. Bilir misin her insan her gece uykuya yatınca ölür ve her sabah uyandığında yeniden dirilir ve hayata yeniden, yenilenmiş ve güç kazanmış olarak doğar. Şimdi sen uykudan uyanmış gibi uyanacaksın bu dibe vurmuş halinden.Önce bir silkelen, sonra bonyoya git ve bir güzel abdest al ki, vücudun yaşadığını hissetsin.sonra mı? sonra ayna da, kendine bir gülümseme ver. Biliyorsun Peygamberimiz (s.a.v.) gülümsemek sadakadır diyor. Eşinle yaşadıklarına gelince düzelmeyecek şeyler değil, geçen hafta ben de, çok kötü bir psikolojiyle bir tartışma yaşadım eşimle ve ona çok ağır sözler söyledim. tek başıma toparlayamadım hatta boşanmayı düşünmeye başladım, ama görümcemden yardım istedim ben.onun sayesinde biraz düzelttik arayı, sonrasınıda kendimiz çözdük Allah'ın izni ile... Her evde tartışma da var kavga da arkadaşım. Hatta hatta Rasulullah (s.a.v.)'in eşleri bile tartışırlardı. Kaldıki, biz? Çok uzattım ama yüzyüze olsak ya da tel de daha farklı daha faydalı olurdu ama olsun. Allah her dain yar ve yardımcın olsun bitanem!..

canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim iyikivarsınız yanımda olup destek oldunuz iğdeçiçeğim özellikle sana ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun her daim benimde umudumu canlandırıyorsun ve rahatlatıyorsun beni ..gerçekten söylediğin gibi galiba dibe vurmuştum ..çok kotu 1 hafta geçirdim psikolojik olarak çökmüş hiç birşeyden keyif almadan vakit geçirdim ee son olarak eşimle tartışmamızdan sonra çok üzgün bir vaziyete eve gittim hiç bişey yapmadan direkt yataga girdim öylece yattım üstümle başımla uzun bir süre yatagın içinde kıvrandım düşündüm bu yaşadıklarımızın hepsinin sonradan düzelecegıni ve hayatın normale dönecegının farkındaydım ve onsuz olamaycagımı biliyordum aynı evin içindeyken bile ayrı odada dursak ozaman bile özlüyorum bal gözlümü onsuz nasıl yaşarım bu kavgaya bir sonvermeli diye düşündüm hiç gurur yapmadım.. hayatımızda olumsuz bir şekilde gecen her anımızın bir kayıp oldugunu düşündüm ve eşime arka arkaya mesajlar attım eve gel konuşalım diye cevap yok.. seni sevdiğimi biliyorsun dedim.. yine cevap yok...aradım sonra eve gel dedim işim var dedi kapattı..sonra yine mesaj attım bunların hepsinin düzelecegını biliyorsun uzatmayalım gel dedim gene cevap yok..en sonunda evine gel kocacım ikimizde birbirimiz olmadan yaşayamayız diye. gene cevap gelmedi..(meğer mesajlarımın hiç biri ulaşmamış oda nasıl oldu anlamdım mesajlarım bugun gelmiş) 1 kac saat sonra eve geldi tabı ben mesajlarımı okudugunu sanarak o düşünceyle gıttım arkasından sarıldım sımsıkı onunu döndu tam konuşmaya başlaycaktıkı elimle agzını kapattım sus dedım konusma hıc bısey konusmak ıstemıyorum sensız nasıl yaşarım ben dedım ve sonra bırbırımıze sarıldık ve oylece kapattık konuyu toprak tamda senın dedıgın gıbı olmuş gercekten
iğdeçiçeğim böylece yeniden dirildim, ve güç kazanmış bir şekilde hayatıma devam ediyorumm..
boyle işte canlarım dunden beri birbirimizi sevmeye doyamadık ee buda bebiş çalışmalarımıza faydalı oldu
inşallah bu olaydanda bir hayırla nasiplenmiş oluruz
hepinize teşekkürler rabbim hiç birimizin yuvasında huzuru mutlulugu eksiltmesin her daim gülücükler dolsun yuvamıza
ve bu mutluluğumuz inşallah bir evlatla taçlandırsın güzel allahım..
aminn....[/QUOTE]

Canım yaa!... süper olmuş.Çok çok çok sevindim. Allah'ım huzurunu, ağız tadını hiç bozmasın inşaAllah!.. Hayırlı yavrularla yuvanızın saadetini tamamlasın!.. Kurban olduğum bizi yolundan ayırmasın inşaAllah!..AMİİİNNN!!!

mrvb ciğim ogun kendi üzüntümden senin yazdıgını görememişim canım cok özür dilerimm ..canım ben bebek çalışmalarına başlayalı cok olmadı progesteron diye bahsettiğin hormon sanırım bunun hakkında bilgim bile yok henüzz ama canım herşeyın bir tespiti oldugu gibi allahın izniyle tedavısı çözümüde vardır canını sıkma inşallah oda düzene girer
bende dediğin gibi 1 yıl bekleyip oyle gıtmeyı düşünüyordum doktora ama belkide benimde bir problemim vardır bilmiyorum belkide bende 1 yıl olmadan senin yaptıgın gıbı yapıp gıderım doktora inşallah gıttıgımde br sorunla karşılaşmam yada birdahaki doktora gıdışım bebişimin gelişinden ötürü olur )
rabbim bebeklerimize biran once kavustursunn hayır lısıyla bizleri evlatsız bırakmasın arattırmasın inşallah..
dua edip sıgınacagız tedavımız neyımız gerekıyorsa yaptıracagız Gayret bizden takdir Allahtan bunu hiç bir zman unutmayalım

Son düzenleme:

iğdeçiçeğim Allah razı olsunn canım benim Allahım sizin yuvanızdan da huzuru mutluluğu eksiltmesinn..sizin yuvanızıda Hayırlı yavrularla tatlı tatlı bebişlerle doldursunn neşelerle gülücüklerle dolsun taşsın yuvanız

Allah razı olsun!.. Melekler bütün güzel dualarına amin desin. Seni böyle görmek güzel, çok sevindim...

Ah kızlar benim de aklıma bebiş işi geldi şimdi hamile kalsam Ekimde doğursam 6 ay ücretli izin bu da demek olur ki ekim kasım aralık ocak şubat mart 2 ay da öncesi olsa ağustos eylül Allahım bizim patron yıkılır herhalde çok istiyorum hamileyim hocam ekime de doğuracam demeyi Sen büyüksün yarabbim bu kadın patron olduğu için o kadar yüksek egolara sahip ki anlatamam. Ama işimiz çocuk olunca işi de aksatıp bozamıyoruz çocuk zarar görsün istemiyoruz, başka bir işim olsa burnundan getirirdim ama ah bu vicdan çocuklara kıyabilir misin herşeye rağmen çocuklar için en iyisini yapabilmek için deli gibi çalışırım. Ama patrona karşı içimden türlü geçmiyor değil.

Ayyy... Vallahi Allah düşürdü gönlümüze, sonra da söyletti dilimize, kurban olduğum Rabbim inşaAllah gerçek olur. Hazır izinlerde 6 aya çıktı. :))) Ahhh ikizlerim ahhh... Aynı dertten muzdaribiz, ahh müdireler!.. Neyse o güzel çocuklar olmasa çekilmez zaten okul. Sağlık olsun, sağlıklı bebişlerin olsun inşaAllah!..

sen böyle deyince benimde önceden yaptığım planlar geldi ..
aynen bende iş yerimde çok yoğundum..ve yaptığım işi tek ben yapıyorum bzm şubede 11 kişiyiz ama kimse benim yaptığım işi yapmak istemiyor ve tam olarakta bilmiyor..ve bi ara resmen şubenin beyni olmuştum( bir ara tabi) aynen bende şb mdr çok kızdığım zamnlar diyodumki hamile kalıcam ama fazla kilo almıycam(pehhh)..sonra tak diye ben haftaya gider..hamileyim diycem arkdşlara ve şb mdr...ve bide 2 yıl ücretsizde alıyorummm byeee:).....tabi bunu üzerinden 1 yıl geçti ..herkes benim gebe kalmaya çalıştığımı çok iyi biliyolar :) ve takipteler...Teyyy teyyyyy teyyy :)

Allah büyüktür be gülüm, seninde gönlüne göre verecektir inşaAllah!.. Sen o güzel gönlünü ferah tut...

lavinia yaşadıklarına üzüldüm ama sonra herşey yoluna girmiş yuvanız aşkla dolmuş ya hiç eksilmesin artarak sürsün güzel kardeşim. Bebişlerle taçlansın yuvanız inşallah aminn. Buradaki tüm güzel arkadaşlarım o kadar sinirli olup da şu topiğe girince tüm iyi duygularım tekrar geri geliyor ya hepinizden Allah razı olsun. Sizler en kuvvetli ilaçlardan daha faydalı en uzman doktorlardan daha iyisiniz. Önce ruh sağlığı kızlar işte ben bu ruh sağlığımı sizle iyileştiriyorum. Sonsuz teşekkürler hepinize.

cok teşekkür ederim güzel ablacım ..aminn amin cok güzel dualar etmişsin bilmukabele ne güzel söylemişsin yaa sizin yuvanızda bebiş gülücükleriyle dolsun taşsınnn mis gibi bebiş koksun evinizz

of ya iş yerinde de terslikler var değil mi hayatta zaten herşey üstüste geliyor benzer dertler bende de var ( ama bunda da vardır bir hayır deyip oturuyoruz :)

inşallah hiç gitmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım bu ay gerçekten üzücü bir durum kimsenin yaşamasını istemem açıkcası

yaa bende aynıyım bnm yaptığım işi sadece ben yapıyorum izinliyken bile telefonla nette yönetiyorum orayı deli oluyorum valla Allah gönlümüze göre versin inşallah :)))
bebişler gelsin dünyalar bizim olacak Allahın izniyle bende 6 ay izin yıllık izin ücretsiz izin derken bebişi iki yaşına getirmeyi düşünüyorum Allah verirse hemen işe başlar başlamazda ikinci bebek gelsin bebişleeeerrr ayyy hayali bile ne kadar mutlu etti beni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…