- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Aayyy yazdıklarınızı okurken hepinizi sarılıverecek kadar yakınımda hissettim. Ahhh ahh nasıl özledim hepinizle sohbet etmeyi. nisanbu ve ikizlerim ben sizleri hep istanbul gibi düşünmüştüm nedense? Ben de, Ankara'yı çok severim. İstanbul'a tıkılıp kaldık.Eşime diyorum Ankara'ya tayin isteyelim diye ama pek gönlü yok, hayırlısı artık. Toprakın anlattığı olay beni de, çok hislendirdi. Rabbim ne büyüksün ve nelere kadirsin! Kurban olduğum burda olupta evlat isteyen tüm arkadaşlara Sen katındaki en hayırlı evlatları nasip et amin!!! Pufpuff, inşaAllah mr ın iyi geçmiştir. Rabbim sağlık sıhhat ve afiyet versin canım. İkizlerim bu arada sana da, geçmiş olsun! Rabbim en kısa zamanda acil şifalar nasip etsin!Amin!.. Nisanbu bebişle birbirinize alıştınız inşaAllah!.. Berkuncanım sen nasılsın, neler yapıyorsun? Ahh mrvbcim ahh...seni de özledim, laviniayı da ve anatolyayı da... Hepinizi özledim.İstanbul'a gelin misafirim olun.Olmaz mı? :)))
Ben çok iyiyim iğdeçiçeğim ben bu hafta geçici olarak müdür oldumDers için gittiğim kurslardan birinin müdürü tatile çıkacakmış bende onun yerine bakıyorum vekaleten o bakımdan yoğun geçiyor gündüzlerim ama iyi oluyor aklım sürekli bebişte olmuyor sen gel kütahyada bende seni misafir edeyim inan çok isterim
Aayyy yazdıklarınızı okurken hepinizi sarılıverecek kadar yakınımda hissettim. Ahhh ahh nasıl özledim hepinizle sohbet etmeyi. nisanbu ve ikizlerim ben sizleri hep istanbul gibi düşünmüştüm nedense? Ben de, Ankara'yı çok severim. İstanbul'a tıkılıp kaldık.Eşime diyorum Ankara'ya tayin isteyelim diye ama pek gönlü yok, hayırlısı artık. Toprakın anlattığı olay beni de, çok hislendirdi. Rabbim ne büyüksün ve nelere kadirsin! Kurban olduğum burda olupta evlat isteyen tüm arkadaşlara Sen katındaki en hayırlı evlatları nasip et amin!!! Pufpuff, inşaAllah mr ın iyi geçmiştir. Rabbim sağlık sıhhat ve afiyet versin canım. İkizlerim bu arada sana da, geçmiş olsun! Rabbim en kısa zamanda acil şifalar nasip etsin!Amin!.. Nisanbu bebişle birbirinize alıştınız inşaAllah!.. Berkuncanım sen nasılsın, neler yapıyorsun? Ahh mrvbcim ahh...seni de özledim, laviniayı da ve anatolyayı da... Hepinizi özledim.İstanbul'a gelin misafirim olun.Olmaz mı? :)))
ayyy ne kadar içten yazmışsın canım benim bende aynı duyguları hissediyorum ankarada 3 kapınız var ben, ikizler ve toprak
bu ay benden yine kötü haber bgn kahverengi yarın kırmızı kart
nisanbucum yeni bat 1 Mart
mrvb ciğim canımm hayırlısı olsun inşallah ne desem bilmiyorumki bundada vardır bır hayırbu ay benden yine kötü haber bgn kahverengi yarın kırmızı kart
mrvbciğim, teşekkür ederim canım. Aslında Ankara'ya sık sık geliyordum.Kızkardeşim orda, sincan'da oturuyor. bir ayağım hep Ankara'daydı evlene kadar. Şimdi artık o kadar sık gelemiyorum Ankara'ya. Ama gelince yüzyüze tanışmak ve görüşmek isterim doğrusu. Tekrar teşekkür ederim canısı...
Bu arada moral bozmak yok gülüm. Yeni umutları yeni aya tazelemek lazım. Umut etmeyi bırakmak yok bize. Her şeyin hayırlısı inşaAllah!.. Sakın olumsuz düşünme!Zira Rabbimiz:''Ben kulumun zannı üzereyim.'' diyor. Yani beni nasıl düşünürseniz öyleyim diyor. Rahmetini, merhametini, şefkatini, lutfunu, keremini, ihsanını bizlerden esirgemeyen Rabbimiz diye düşünelim ve kurban olduğumuz Rabbimiz bize bu güzel sıfatlarıyla nazar etsin inşaAllahu Teala!.. AMİN!!!
Nisanbu sen eskişehirdemisin ??? bende diyorum kanım neden ısındı diyee bende kütahyadayım kime gidiyorsun doktor olarak ?
Nisanbu eskişehirdemisin benim kv ve eltiler kaymazda oturuyor bir ayağımz eskişehirde zaten. ben de ankaradayım.
mrvbciğim, teşekkür ederim canım. Aslında Ankara'ya sık sık geliyordum.Kızkardeşim orda, sincan'da oturuyor. bir ayağım hep Ankara'daydı evlene kadar. Şimdi artık o kadar sık gelemiyorum Ankara'ya. Ama gelince yüzyüze tanışmak ve görüşmek isterim doğrusu. Tekrar teşekkür ederim canısı...
Bu arada moral bozmak yok gülüm. Yeni umutları yeni aya tazelemek lazım. Umut etmeyi bırakmak yok bize. Her şeyin hayırlısı inşaAllah!.. Sakın olumsuz düşünme!Zira Rabbimiz:''Ben kulumun zannı üzereyim.'' diyor. Yani beni nasıl düşünürseniz öyleyim diyor. Rahmetini, merhametini, şefkatini, lutfunu, keremini, ihsanını bizlerden esirgemeyen Rabbimiz diye düşünelim ve kurban olduğumuz Rabbimiz bize bu güzel sıfatlarıyla nazar etsin inşaAllahu Teala!.. AMİN!!!
Burdayım ben burdayımm iğdeçiçeğimm bende seni ve sizleri cok özledimm eskii gibi sohbet edemiyoruz artık niyeboyle oldu acaba ama genede kopmayalım birbirimizden ben de en cok eylül ve anatolyayı merak ediyorum gercı anatolya tatıl de oldugundan gıremeyecıgı soylemıstı ama eylul kayboldu artık gelmıyor
Bu arada bende Bursadanım kızlarr hepinizi beklerim bursada da bır kapınız var
mrvb ciğim canımm hayırlısı olsun inşallah ne desem bilmiyorumki bundada vardır bır hayır
amian iğdeçiçeğim amin Rabbımız dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah hayırlısını nasip etsin
selam millet evet biraz topiği okudum da şehirler konuşulmuşş..ankaradayım..mrv dediği gibi 3 kapı var ankarada..aslında öyle bir an gelsede hepimiz hamiş olsak ve yüzüze görüşsek..pastalar börekler bol muhabbet kahkahaaa:) film gibi olurdu komedi ...akşama beyler gelse onlar bize biz onlara takılsak..ayyy hayali bile beni gülümsetti...
neyse bacılar..pufpuf ne yaptı acep..inşallah her şey yolundadır..
Mrvcimmm morel bozma sakın kırmızı karttan ötürü..demekki bu ay değilmiş durmak yok yola devam...
kocaman sevgiler öpücükler eskişehire ...kütahyaya...istanbulaaaa....(her nerde yaşanıyor ve yaşatıloyosaaaa:)
Kan çekiyor deseneAcıbademde Hulusi beye gidiyorum canım
Canım sıkma canını,şöyle düşün bir an önce gelsin ve 3. günü doktora git ya geçen ay olduğu gibi gecikseydi,gelsinde sende yolunu çiz kuzum morel bozmak yok ben innanıyorum ben doğurana kadar sen bana yetişeceksin bak görbu ay benden yine kötü haber bgn kahverengi yarın kırmızı kart
Kızlar günaydınnnnne enteresan değilmi bern sabahın köründe buralarda az evvel ovuluasyon testi yaptım pozitife çok yakın çıktı bakalım bu günü iyi değerlendirmek istiyorum inşallahhh bu defa olur kızlar dua ediyorum çokkkk
Demekki canım benimbenim doktorumda orada aslında ben ilk hulusiye gitmiştim bu ameliyat mevzusu için o işin içinden çıkamadı beni cantuğ beye devretti şimdi onun hastasıyım artıkın inşallahh bebişimi göstermeyede gelirim doğurmayada gelirimmm
İnşaallah canım,cantuğ bey hangi hastanede ?
oda acıbademde ama bana sorarsan hulusi beymi cantuğ beymi diye cantuğ bey çok daha iyi diyebilirim
Bu arada kızlae eylüll forumda biriyle tartıştığı için 5 gün yasaklıondan yok biz facede görüşüyoruz