Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Aayyy yazdıklarınızı okurken hepinizi sarılıverecek kadar yakınımda hissettim. Ahhh ahh nasıl özledim hepinizle sohbet etmeyi. nisanbu ve ikizlerim ben sizleri hep istanbul gibi düşünmüştüm nedense? Ben de, Ankara'yı çok severim. İstanbul'a tıkılıp kaldık.Eşime diyorum Ankara'ya tayin isteyelim diye ama pek gönlü yok, hayırlısı artık. Toprakın anlattığı olay beni de, çok hislendirdi. Rabbim ne büyüksün ve nelere kadirsin! Kurban olduğum burda olupta evlat isteyen tüm arkadaşlara Sen katındaki en hayırlı evlatları nasip et amin!!! Pufpuff, inşaAllah mr ın iyi geçmiştir. Rabbim sağlık sıhhat ve afiyet versin canım. İkizlerim bu arada sana da, geçmiş olsun! Rabbim en kısa zamanda acil şifalar nasip etsin!Amin!.. Nisanbu bebişle birbirinize alıştınız inşaAllah!.. Berkuncanım sen nasılsın, neler yapıyorsun? Ahh mrvbcim ahh...seni de özledim, laviniayı da ve anatolyayı da... Hepinizi özledim.İstanbul'a gelin misafirim olun.Olmaz mı? :)))

Ben çok iyiyim iğdeçiçeğim ben bu hafta geçici olarak müdür oldum Ders için gittiğim kurslardan birinin müdürü tatile çıkacakmış bende onun yerine bakıyorum vekaleten o bakımdan yoğun geçiyor gündüzlerim ama iyi oluyor aklım sürekli bebişte olmuyor sen gel kütahyada bende seni misafir edeyim inan çok isterim

Çok teşekkür ederim. aklımda olsun ve Kütahya'da da artık gidecek bir kapım var, Şükür Rabbime!.. Ne kadar harika olur değil mi berkuncanım, gerçekten bir araya gelsek. :)) Benim çok hoşuma giderdi. Bu arada vekilde olsa müdürlüğün hayırlı olsun canım!.. Memurluğa atamanda hayırlısı ile olur inşaAllah. Ben öğretmenliğe atanabilmek için 7 yıl bekledim. bütün ümitleri tükettiği yerde Rabbim kaldırdı yerden. Sen yeterki verdiği nimetlere şükret, sıkıntılara da sabret, O kulunu mahzun ve de mahcub etmeyecektir inşaAllah!.. Bebişlere gelince dua dua dua, hem fiili (uygulamalı) hem de sözlü dua!.. Kurban olduğum başımızı yere eğdirmesin. Hayırlı olanı çıkarsın karşımıza! Amin!!! Öptüm seni canım...

iyi akşamlar hanımlar.

topiğinizi çoktandır takip ediyorum, derken az önce Eskişehiri gördüm ve Kütahyayı :)

Aslen Eskişehirliyim, Afyona gelin geldim, ve Eskişehirden ayrılmanın bukadar zor olacağını hiç bilmiyordum

berkuncan ben Kütahya Lisesinde okudum, yenidoğan mahallesinde oturduk 9 yıl, 2. memleketime sevgiler Afyondan

ikizler demek seninde bir ayağın Eses deymiş, ne güzel

ve nisanbu, eskişehirlimisin aslen? sevgiler memleketime

Son düzenleme:

ayyy ne kadar içten yazmışsın canım benim bende aynı duyguları hissediyorum ankarada 3 kapınız var ben, ikizler ve toprak

bu ay benden yine kötü haber bgn kahverengi yarın kırmızı kart
nisanbucum yeni bat 1 Mart

ayyy ne kadar içten yazmışsın canım benim bende aynı duyguları hissediyorum ankarada 3 kapınız var ben, ikizler ve toprak

mrvbciğim, teşekkür ederim canım. Aslında Ankara'ya sık sık geliyordum.Kızkardeşim orda, sincan'da oturuyor. bir ayağım hep Ankara'daydı evlene kadar. Şimdi artık o kadar sık gelemiyorum Ankara'ya. Ama gelince yüzyüze tanışmak ve görüşmek isterim doğrusu. Tekrar teşekkür ederim canısı...
Bu arada moral bozmak yok gülüm. Yeni umutları yeni aya tazelemek lazım. Umut etmeyi bırakmak yok bize. Her şeyin hayırlısı inşaAllah!.. Sakın olumsuz düşünme!Zira Rabbimiz:''Ben kulumun zannı üzereyim.'' diyor. Yani beni nasıl düşünürseniz öyleyim diyor. Rahmetini, merhametini, şefkatini, lutfunu, keremini, ihsanını bizlerden esirgemeyen Rabbimiz diye düşünelim ve kurban olduğumuz Rabbimiz bize bu güzel sıfatlarıyla nazar etsin inşaAllahu Teala!.. AMİN!!!

Kızlar günaydınnnn ne enteresan değilmi bern sabahın köründe buralarda az evvel ovuluasyon testi yaptım pozitife çok yakın çıktı bakalım bu günü iyi değerlendirmek istiyorum inşallahhh bu defa olur kızlar dua ediyorum çokkkk

Burdayım ben burdayımm iğdeçiçeğimm bende seni ve sizleri cok özledimm eskii gibi sohbet edemiyoruz artık niyeboyle oldu acaba ama genede kopmayalım birbirimizden ben de en cok eylül ve anatolyayı merak ediyorum gercı anatolya tatıl de oldugundan gıremeyecıgı soylemıstı ama eylul kayboldu artık gelmıyor
Bu arada bende Bursadanım kızlarr hepinizi beklerim bursada da bır kapınız var

mrvb ciğim canımm hayırlısı olsun inşallah ne desem bilmiyorumki bundada vardır bır hayır

amian iğdeçiçeğim amin Rabbımız dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah hayırlısını nasip etsin

selam millet evet biraz topiği okudum da şehirler konuşulmuşş..ankaradayım..mrv dediği gibi 3 kapı var ankarada..aslında öyle bir an gelsede hepimiz hamiş olsak ve yüzüze görüşsek..pastalar börekler bol muhabbet kahkahaaa:) film gibi olurdu komedi ...akşama beyler gelse onlar bize biz onlara takılsak..ayyy hayali bile beni gülümsetti...

neyse bacılar..pufpuf ne yaptı acep..inşallah her şey yolundadır..

Mrvcimmm morel bozma sakın kırmızı karttan ötürü..demekki bu ay değilmiş durmak yok yola devam...

kocaman sevgiler öpücükler eskişehire ...kütahyaya...istanbulaaaa....(her nerde yaşanıyor ve yaşatıloyosaaaa:)

Eğer şimdide gelirsen Ankaraya haberimiz olsun bende yüzyüze görüşmek tanışmak isterim, iyi dileklerin için Allah razı olsun senin de gönlünün muradını versin tez zamanda inşallah :) bu ay nedense pek üzülmedim duygularımımı yitirdim acaba diye düşündüm aslında ama 21. gün yapılan testte düşük çıkınca o günlerde üzülmüştüm ağlamıştım bu günlere göz yaşı bırakmamışım sanırım. Artık inzivaya çekildim sabır ve dua ile bekliyorum :)

Sağol canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı :)

alemsin toprakcım :)
durmak yok tabiki sabır ve dua ile yolumuza devam takiiii o yaramazlar gelene kadar

Kan çekiyor desene Acıbademde Hulusi beye gidiyorum canım

Demekki canım benim benim doktorumda orada aslında ben ilk hulusiye gitmiştim bu ameliyat mevzusu için o işin içinden çıkamadı beni cantuğ beye devretti şimdi onun hastasıyım artıkın inşallahh bebişimi göstermeyede gelirim doğurmayada gelirimmm

Canım sıkma canını,şöyle düşün bir an önce gelsin ve 3. günü doktora git ya geçen ay olduğu gibi gecikseydi,gelsinde sende yolunu çiz kuzum morel bozmak yok ben innanıyorum ben doğurana kadar sen bana yetişeceksin bak gör canım sen o duayı bıraktınmı bakıyım

Hadi hayırlısı canım inşaallah o güzel duaların biran önce kabul olur ve bebişine kavuşursun..

İnşaallah canım,cantuğ bey hangi hastanede ?

Bu arada kızlae eylüll forumda biriyle tartıştığı için 5 gün yasaklı ondan yok biz facede görüşüyoruz

oda acıbademde ama bana sorarsan hulusi beymi cantuğ beymi diye cantuğ bey çok daha iyi diyebilirim

Doğrudur canım,doktor konusunda çok kararsız kaldım fatih beyi çok övdüler ama hulusi beyi sevdim hastayla arasındaki o elektrik önemli derler ya benim elektriğim tuttu,değiştirmekde istemiyorum pek eğer aksi bir durum olursa başka bir doktora daha giderim tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…