Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

günaydın millet...gününüz güzel geçsinn..ben kalktım kahvaltımızı yaptık..çayımı aldım tv ve bilgsyr karşında keyif çıkartıyorum..:)..

günaydın millet...gününüz güzel geçsinn..ben kalktım kahvaltımızı yaptık..çayımı aldım tv ve bilgsyr karşında keyif çıkartıyorum..:)..

ohh afiyet olsun bizde sabah kalkıp rutin kusma işleminin bitirince midemizde biraz kendine gelince yaptık kahvaltımızı,bi bakalım teyzeler napıyo dedik :KK16:

laviniacığım seni çok iyi anlıyorum bende aynı moddayım dün akşamda progesteron test sonucumu aldım düşük :KK43: henüz doktor görmedi ama kk'dan bazı arkadaşlara sordum ve netten araştırdım sanırım tedaviyle ancak hamile kalabileceğim Allah tan 1 sene beklememişim buna dua ediyorum :KK43:
dün akşam sonucu öğrendiğimden beri ağlama modundayıım bende eşimede negatif yüklüyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum bak bahsederken sana yazarken bile kendime hakim olamıyorum gözlerim sürekli dolu ya bir insan sürekli ağlayabilir demekki ağlayabilirmiş :KK43:

Canım sana en doğru olanını doktor söyler biliyorsun hemen öyle ümitsizliğe kapılmak yok üzülme benide üzme lütfen:KK14:

ohh afiyet olsun bizde sabah kalkıp rutin kusma işleminin bitirince midemizde biraz kendine gelince yaptık kahvaltımızı,bi bakalım teyzeler napıyo dedik :KK16:

Kıyamam ben sana kusmalar geçecek annesi ha biraz daha sabret 2 hafta sonra azalır sonra hamileliğin en güzel 3 ayı başlar. Bu arada bebiş de artık nerdeyse bi ceviz büyüklüğüne gelmiş Maşallah bebişimize Maşallah. :nazar::KK16:

Kıyamam ben sana kusmalar geçecek annesi ha biraz daha sabret 2 hafta sonra azalır sonra hamileliğin en güzel 3 ayı başlar. Bu arada bebiş de artık nerdeyse bi ceviz büyüklüğüne gelmiş Maşallah bebişimize Maşallah. :nazar::KK16:

Sağolasın ablacım inşallah geçecek,valla kalkıyorum lavobaya gidiyorum aradan 5 dk geçiyo öğrüntüle başlıo eşim geliyo günaydın canım sonra eğilip göbüşe sanada günaydın yaramaz diyo maşallah sen uyanıyosun 5 dk sonra o uyanıyo diyo :KK1: çok merak ediyorum şubat 16 biran önce gelsin yaa :KK31:

teyzeleri yesin onu :))

Canım sana en doğru olanını doktor söyler biliyorsun hemen öyle ümitsizliğe kapılmak yok üzülme benide üzme lütfen:KK14:

cuma çok kötüydüm gerçekten kimi 5 iyi diyo kimi 6.5 iyi kimisi 10 üzeri olması gerekiyor diye kafam allak bullak oldu doktora gidene kadar düşünmemeye karar verdim biraz daha iyiyim çok sağol canım, sen sakın üzülme bebiş etkilenmesin:emir_bebek: :)))

Kızlar nerelerdesin yaa!.. Arada giriyorum bakıyorum kimsecikler yok buralarda. Herkes tatile mi girdi? Özlendiniz haberiniz olsun.

hava buzzzz
karda başladı..
nereye gitcen otur oturduğun yerdeeeee.. :KK20:
yaa bı pazarımız vardıı offff:KK14:
ne guzell bebeiş falanda yok ortalıkda daha regl bıle olmadım klomene baslayayım..:KK14:. soyle guzel bıı tokusturcakdıkk ama hava buzzz:2:

merhaba canım; o kaynattığımız günleri bende çok özledim :)

terk-i diyar eyledi herkes... :44: h.sonu diyedir birazda...

Varya kızlar tatil ne güzelmiş yaa!.. Öyle uyuşuk uyuşuk dolaşmayı özlemişim vallahi. son bir aydır sadece okulda değil, birde eve gelince, soru hazırla yazılı oku, e-okula not gir vs. derken ne gecemiz kaldı ne haftasonumuz. Beynim uyuşmuştu sanki. Ya hastalandım, son hafta yoğunluktan doktora bile gidemedim. bugün 12 gün oldu hala çekiyorum. Neyse buna şükür dinlenirsem iyileşirim inşaAllah!.. :)) Gene kaynatırız mrvbciğim biz ölmedik burdayız çok şükür. Değil mi pufpuff? Hadi kızlar gelinde azıcık kaynatalım...:)))

Varya kızlar tatil ne güzelmiş yaa!.. Öyle uyuşuk uyuşuk dolaşmayı özlemişim vallahi. son bir aydır sadece okulda değil, birde eve gelince, soru hazırla yazılı oku, e-okula not gir vs. derken ne gecemiz kaldı ne haftasonumuz. Beynim uyuşmuştu sanki. Ya hastalandım, son hafta yoğunluktan doktora bile gidemedim. bugün 12 gün oldu hala çekiyorum. Neyse buna şükür dinlenirsem iyileşirim inşaAllah!.. :)) Gene kaynatırız mrvbciğim biz ölmedik burdayız çok şükür. Değil mi pufpuff? Hadi kızlar gelinde azıcık kaynatalım...:)))

evet :KK4: daha bi işe girmediğimden evde olduğum süre boyunca hep buralardayım ben zaten :KK76:

tavsiyede bulunmak için geç kaldım sanırım umarım yarın güzel şeyler söylersin biz erittik buzları :)))

lavinia kıyamam sana hiççç çok üzüldüm inankiiii toparlayın kendinizi yaaaa offffff

canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim iyikivarsınız yanımda olup destek oldunuz iğdeçiçeğim özellikle sana ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun her daim benimde umudumu canlandırıyorsun ve rahatlatıyorsun beni ..gerçekten söylediğin gibi galiba dibe vurmuştum ..çok kotu 1 hafta geçirdim psikolojik olarak çökmüş hiç birşeyden keyif almadan vakit geçirdim ee son olarak eşimle tartışmamızdan sonra çok üzgün bir vaziyete eve gittim hiç bişey yapmadan direkt yataga girdim öylece yattım üstümle başımla uzun bir süre yatagın içinde kıvrandım düşündüm bu yaşadıklarımızın hepsinin sonradan düzelecegıni ve hayatın normale dönecegının farkındaydım ve onsuz olamaycagımı biliyordum aynı evin içindeyken bile ayrı odada dursak ozaman bile özlüyorum bal gözlümü onsuz nasıl yaşarım bu kavgaya bir sonvermeli diye düşündüm hiç gurur yapmadım.. hayatımızda olumsuz bir şekilde gecen her anımızın bir kayıp oldugunu düşündüm ve eşime arka arkaya mesajlar attım eve gel konuşalım diye cevap yok.. seni sevdiğimi biliyorsun dedim.. yine cevap yok...aradım sonra eve gel dedim işim var dedi kapattı..sonra yine mesaj attım bunların hepsinin düzelecegını biliyorsun uzatmayalım gel dedim gene cevap yok..en sonunda evine gel kocacım ikimizde birbirimiz olmadan yaşayamayız diye. gene cevap gelmedi..(meğer mesajlarımın hiç biri ulaşmamış oda nasıl oldu anlamdım mesajlarım bugun gelmiş) 1 kac saat sonra eve geldi tabı ben mesajlarımı okudugunu sanarak o düşünceyle gıttım arkasından sarıldım sımsıkı onunu döndu tam konuşmaya başlaycaktıkı elimle agzını kapattım sus dedım konusma hıc bısey konusmak ıstemıyorum sensız nasıl yaşarım ben dedım ve sonra bırbırımıze sarıldık ve oylece kapattık konuyu toprak tamda senın dedıgın gıbı olmuş gercekten :KK1::KK1::KK1:
iğdeçiçeğim böylece yeniden dirildim, ve güç kazanmış bir şekilde hayatıma devam ediyorumm..
boyle işte canlarım dunden beri birbirimizi sevmeye doyamadık:21::21::21::21::21::21::21::21: ee buda bebiş çalışmalarımıza faydalı oldu:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
inşallah bu olaydanda bir hayırla nasiplenmiş oluruz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
hepinize teşekkürler rabbim hiç birimizin yuvasında huzuru mutlulugu eksiltmesin her daim gülücükler dolsun yuvamıza
ve bu mutluluğumuz inşallah bir evlatla taçlandırsın güzel allahım..
aminn....
Canım bu işin tatlıya bağlanmasına gerçekten çok sevindim allah bizleri yuvalarımızdan ayırmısan diyorum canım benimmm:21::21::21:
Ah kızlar benim de aklıma bebiş işi geldi şimdi hamile kalsam Ekimde doğursam 6 ay ücretli izin bu da demek olur ki ekim kasım aralık ocak şubat mart 2 ay da öncesi olsa ağustos eylül Allahım bizim patron yıkılır herhalde çok istiyorum hamileyim hocam ekime de doğuracam demeyi :KK53::KK53: Sen büyüksün yarabbim bu kadın patron olduğu için o kadar yüksek egolara sahip ki anlatamam. Ama işimiz çocuk olunca işi de aksatıp bozamıyoruz çocuk zarar görsün istemiyoruz, başka bir işim olsa burnundan getirirdim ama ah bu vicdan çocuklara kıyabilir misin herşeye rağmen çocuklar için en iyisini yapabilmek için deli gibi çalışırım. Ama patrona karşı içimden türlü :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: geçmiyor değil. :KK1::KK1::KK1:

Yaaa izin olayına odaklan ablacımmm bu ay eğer ben bu ay hamiş kalabilirsem kendi doğum dünüm civarlarında doğum yaparım sanırım çok istiyorum minişimi artık çokkkkkk:KK16::KK16::KK16:

ohhh ne mutlu size çok sevindim ve çok özendim ya harika bir duygu olsa gerek soguk havada evde sıcacık evde olmak :))) geçmiş olsun güzelce dinlen umarım atlatırsın iğdeçiçeğim

tavsiyede bulunmak için geç kaldım sanırım umarım yarın güzel şeyler söylersin biz erittik buzları :)))

Canım bu işin tatlıya bağlanmasına gerçekten çok sevindim allah bizleri yuvalarımızdan ayırmısan diyorum canım benimmm:21::21::21:

Yaaa izin olayına odaklan ablacımmm bu ay eğer ben bu ay hamiş kalabilirsem kendi doğum dünüm civarlarında doğum yaparım sanırım çok istiyorum minişimi artık çokkkkkk:KK16::KK16::KK16:

ayyy ne güzel olur annesiyle aynı gün doğan bir minniş inşallah Rabbim gönlünün muradına erdirir berkuncancım :)

ohhh ne mutlu size çok sevindim ve çok özendim ya harika bir duygu olsa gerek soguk havada evde sıcacık evde olmak :))) geçmiş olsun güzelce dinlen umarım atlatırsın iğdeçiçeğim

mrvbciğim çok sağol canım yaa!.. Artık tükenmiştim. Çok ihtiyacım vardı bu tatile.Bakalım, inşaAllah güzelce dinlenmek nasip olur.

Patrona kızgınlığım hala geçmedi. :KK47: Bir de kızım çok üzüldü ya 1 haftacık olsun birlikte geçiremiyecekmiyiz diye valla çocuğumun gözünde yaş koyanın benden çekeceği vardır. Neyse yarından itibaren 2 hafta işte olucam ama öğrenci olmadığı ve işte öyle aman aman olmayacağına göre ben de kızlar patrona inatttt nette topikten hiç çıkmıycam. Oh Olsun. Benim oda 2. katta yanıma zaten gelmez akşama kadar lafın belini kırarız. Benim bu ay hiç ümidim yok bu arada yumurtlama dönemini geçirdim ama hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım herhalde stresten du bakali nolcek. Bi de böyle belirti yaşamadan batı bekleyelim. Bu ay da böyle olsun. :KK37:

X