Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

günaydın millet...gününüz güzel geçsinn..ben kalktım kahvaltımızı yaptık..çayımı aldım tv ve bilgsyr karşında keyif çıkartıyorum..:)..

günaydın millet...gününüz güzel geçsinn..ben kalktım kahvaltımızı yaptık..çayımı aldım tv ve bilgsyr karşında keyif çıkartıyorum..:)..

ohh afiyet olsun bizde sabah kalkıp rutin kusma işleminin bitirince midemizde biraz kendine gelince yaptık kahvaltımızı,bi bakalım teyzeler napıyo dedik

Canım sana en doğru olanını doktor söyler biliyorsun hemen öyle ümitsizliğe kapılmak yok üzülme benide üzme lütfen

ohh afiyet olsun bizde sabah kalkıp rutin kusma işleminin bitirince midemizde biraz kendine gelince yaptık kahvaltımızı,bi bakalım teyzeler napıyo dedik

Kıyamam ben sana kusmalar geçecek annesi ha biraz daha sabret 2 hafta sonra azalır sonra hamileliğin en güzel 3 ayı başlar. Bu arada bebiş de artık nerdeyse bi ceviz büyüklüğüne gelmiş Maşallah bebişimize Maşallah.

Sağolasın ablacım inşallah geçecek,valla kalkıyorum lavobaya gidiyorum aradan 5 dk geçiyo öğrüntüle başlıo eşim geliyo günaydın canım sonra eğilip göbüşe sanada günaydın yaramaz diyo maşallah sen uyanıyosun 5 dk sonra o uyanıyo diyo çok merak ediyorum şubat 16 biran önce gelsin yaa

teyzeleri yesin onu :))

Canım sana en doğru olanını doktor söyler biliyorsun hemen öyle ümitsizliğe kapılmak yok üzülme benide üzme lütfen

cuma çok kötüydüm gerçekten kimi 5 iyi diyo kimi 6.5 iyi kimisi 10 üzeri olması gerekiyor diye kafam allak bullak oldu doktora gidene kadar düşünmemeye karar verdim biraz daha iyiyim çok sağol canım, sen sakın üzülme bebiş etkilenmesin :)))

Kızlar nerelerdesin yaa!.. Arada giriyorum bakıyorum kimsecikler yok buralarda. Herkes tatile mi girdi? Özlendiniz haberiniz olsun.

hava buzzzz
karda başladı..
nereye gitcen otur oturduğun yerdeeeee..
yaa bı pazarımız vardıı offff
ne guzell bebeiş falanda yok ortalıkda daha regl bıle olmadım klomene baslayayım... soyle guzel bıı tokusturcakdıkk ama hava buzzz:2:

merhaba canım; o kaynattığımız günleri bende çok özledim :)

terk-i diyar eyledi herkes... :44: h.sonu diyedir birazda...

Varya kızlar tatil ne güzelmiş yaa!.. Öyle uyuşuk uyuşuk dolaşmayı özlemişim vallahi. son bir aydır sadece okulda değil, birde eve gelince, soru hazırla yazılı oku, e-okula not gir vs. derken ne gecemiz kaldı ne haftasonumuz. Beynim uyuşmuştu sanki. Ya hastalandım, son hafta yoğunluktan doktora bile gidemedim. bugün 12 gün oldu hala çekiyorum. Neyse buna şükür dinlenirsem iyileşirim inşaAllah!.. :)) Gene kaynatırız mrvbciğim biz ölmedik burdayız çok şükür. Değil mi pufpuff? Hadi kızlar gelinde azıcık kaynatalım...:)))

evet daha bi işe girmediğimden evde olduğum süre boyunca hep buralardayım ben zaten

ohhh ne mutlu size çok sevindim ve çok özendim ya harika bir duygu olsa gerek soguk havada evde sıcacık evde olmak :))) geçmiş olsun güzelce dinlen umarım atlatırsın iğdeçiçeğim

ohhh ne mutlu size çok sevindim ve çok özendim ya harika bir duygu olsa gerek soguk havada evde sıcacık evde olmak :))) geçmiş olsun güzelce dinlen umarım atlatırsın iğdeçiçeğim

mrvbciğim çok sağol canım yaa!.. Artık tükenmiştim. Çok ihtiyacım vardı bu tatile.Bakalım, inşaAllah güzelce dinlenmek nasip olur.

Patrona kızgınlığım hala geçmedi. Bir de kızım çok üzüldü ya 1 haftacık olsun birlikte geçiremiyecekmiyiz diye valla çocuğumun gözünde yaş koyanın benden çekeceği vardır. Neyse yarından itibaren 2 hafta işte olucam ama öğrenci olmadığı ve işte öyle aman aman olmayacağına göre ben de kızlar patrona inatttt nette topikten hiç çıkmıycam. Oh Olsun. Benim oda 2. katta yanıma zaten gelmez akşama kadar lafın belini kırarız. Benim bu ay hiç ümidim yok bu arada yumurtlama dönemini geçirdim ama hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım herhalde stresten du bakali nolcek. Bi de böyle belirti yaşamadan batı bekleyelim. Bu ay da böyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…