Saol bi tanem. Darısı sizin çocukların başına bak göreceksin seneler su gibi akacak, şimdi bebiş diye yanan yüreğin Onun getirdiği başarılarla yeşerecek. Bu arada babamızın desteğini de unutmayayım, bana göre daha sabırlı ve cesaret verici.
Ben özlemişimmm sizleri yaaaa bir fırsat bulamıyorum şuraya geleyim öpüyorum hepiniziiii
Bizde seni özledik kiz nerelerdesin sen bakım nasılsın gorusmeyeli
İyim canım teşekkür ederim herşey yolunda geçen ay olmadı canım bizde şansımızı bu ayda deniyoruz ben biraz yoğun bir tempo içindeyim son günlerde aslında iyide oluyor kafam sürekli bu bebek mevzusu ile dolu olmuyor en azından. Sen nasılsın bebişin nasıl her şey yolundadır umarım
günaydın kızlar..nasssınız bakemmm..ben iyim.işe geldim..ortalık sakinken bakam dedim foruma...
güzel günler saatler diliyorum İkizlerede sabır diliyorum:)
....
güya ben şu bebek düşünme işini boşvercektim...belirti filan aramıycaktım güyaa..ama nerdee..ovulasyon dönemindeyim başadım gene takvime bakmaya..haftaya bugün....gibi cümleler kurmaya..işe gelirken bir hastanenin yanından geçiyoruz..her ay olduğu gibi ben..o hastanaye gdip gebelik testi yaptırcam hayalini kuruyorum her ayyyy:)..zor vallahi..
iş yerinde bir arkadaşımda tüplerinden biri kapalı yapışııkmış..ve laporaskobi oldu baya dengesi bozulmuştu..onunla konuşmaya gittiğimde gözleri dolup nerdeyse ağlıycak gibi olyudu..dr.tüp demişler..
gene ben yanına gitim benim konuşmaya 2 hafta önce kdr..gene böyle konuşuyoruz..benim durumu anlatıyorum hsg dr.muane filan..ee dedim sen nasıldın...elimi aldı...göbeğine koydu gülümseyerek..ben bir çığlık attım :) nasıl mutlu oldum 5 haftalık hamileymiş..ve gerçekten mucize hiç beklemiyodu..dediki biz ümidü kesmiştik..hatta tüp bebek içim para hesabı yapmaya başlamıştık..ve ovulasyon dönemininde değildim (eşimle birlikte olduğunda..)kendiside inanamıyodu..şimdilk pek kimseye söylemiyo...ama hakikaten Rabbim hayrılı zamanı bilyo bzim için..
öyle işte canlar..
günaydın kızlar..nasssınız bakemmm..ben iyim.işe geldim..ortalık sakinken bakam dedim foruma...
....
güya ben şu bebek düşünme işini boşvercektim...belirti filan aramıycaktım güyaa..ama nerdee..ovulasyon dönemindeyim başadım gene takvime bakmaya..haftaya bugün....gibi cümleler kurmaya..işe gelirken bir hastanenin yanından geçiyoruz..her ay olduğu gibi ben..o hastanaye gdip gebelik testi yaptırcam hayalini kuruyorum her ayyyy:)..zor vallahi..
iş yerinde bir arkadaşımda tüplerinden biri kapalı yapışııkmış..ve laporaskobi oldu baya dengesi bozulmuştu..onunla konuşmaya gittiğimde gözleri dolup nerdeyse ağlıycak gibi olyudu..dr.tüp demişler..
gene ben yanına gitim benim konuşmaya 2 hafta önce kdr..gene böyle konuşuyoruz..benim durumu anlatıyorum hsg dr.muane filan..ee dedim sen nasıldın...elimi aldı...göbeğine koydu gülümseyerek..ben bir çığlık attım :) nasıl mutlu oldum 5 haftalık hamileymiş..ve gerçekten mucize hiç beklemiyodu..dediki biz ümidü kesmiştik..hatta tüp bebek içim para hesabı yapmaya başlamıştık..ve ovulasyon dönemininde değildim (eşimle birlikte olduğunda..)kendiside inanamıyodu..şimdilk pek kimseye söylemiyo...ama hakikaten Rabbim hayrılı zamanı bilyo bzim için..
öyle işte canlar..
Gerçekten ibetlik bir olay doktorların hayır olmaz diyipde Rabbimin verdiği mucize işte,yakızlar gerçekten zor olduğunu biliyorum kafaya takmamak elde değil ama bu bir gerçek aynen bende o ay hem çok çalışmamıştık ümitsizdim hemde doğumu hesapladığımda dedimki ya bu ay da geçsinde birdahaki ay daha iyi çalışırım ağustos ayında kuzenimin düğünü var ona da gidemem kambersiz düğün olur mu diye konuşuyorduk öyle eşimle yani o ayda boşvermiştim,sizde bir denesenize öyle ya belki kandırırsınız bebişleri onlarda tutunuverirlergünaydın kızlar..nasssınız bakemmm..ben iyim.işe geldim..ortalık sakinken bakam dedim foruma...
....
öyle işte canlar..
günaydınnnnn
valla yazdıklarını okurken sanki benim yakın arkadaşımmış gibi duygulandım,bian tüylerim dsiken diken oldu.her hikayede kendimizi görür olduk artıkkurban olduğum allahım yaaaa ne mucizelere kadir!!
cidden ümitsiz olduğun ay,olmuyo artık vs dediğin ay oluyo bak,herkeste öyle çok örnek var ki...ama ben kendimi tanıyosam bu fikri kafamdan atamıcam eminim..ne yani,benim çocuğum olmucak mı o zaman
oooffff ne zormuş yaaaaallahım nolur hepimize ver bebiş artık...çok istiyoruz...lütfeeeeeeeeeeen
bu arada bende bugün hipofiz mr çektirmeye gidicem,ilaçlı mr olcakmış..tırsak moddayım :18: dualarınızı esirgemeyin...randevum 11:30'da
Canım hoşgeldin topiğime
Hoşbuldum tatlım
nasılsınız bakalım bebiş ve sen :)
iyiyiz canım çok şükür,sizin varmı bulantılar falan seni topiğimde görünce çokmutlu oldum
Mucizeler ne güzel nasıl da kalbim çarpıyor, çok heyecanlandım, sanki benim elimi karnına koymuş gibi hissettim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Amin. Ben de kötü bir gece geçirdim, ateş bel bölgesinde ağrı başağrısı ateşim de 39.8'e kadar çıktı. Sabah doktora gittim kum döküyormuşum, zaten taşım var böbrekte bir de idrar yollarında enfeksiyon var dedi. Sonra tam ilaç yazıyordu, gebelik beklentiniz var mı dedi ben de evet adete 1 hafta var dedim. (Az daha BAT'a diyecektim.) O zaman ilaç yazamam dedi, bol su için 1 hafta sonra adet olursanız gelirsiniz ilaç yazarım dedim. Sonra doktora sizce riskli mi bu yaşta bebek istemem dedim. O da neden riskli olsunmuş herkes şimdi geç anne oluyor risk her zaman var tabii sizin yaşa bağlı olarak risk yüzdeniz artıyor ama her ay normal kontrollerine giden biri için risk azalır dedi. Ama herşeye rağmen bi sorun olmaz mı olabilir, kendinizi şartlandırmayın, ve doğal akışa bırakın dedi. Ayy çıkarken sanki gebelik test sonucunu almış gibi mağrur ve gururluydum.
sen mutlu ol yeter ki ben hep gelirim topiğine
yok teyzesi bebişim üzmedi anneyi bulantısız bir 3 aylık dönem atlattık. ara ara kokulara karsı olan hassasiyetimden bulanıyorum hepsi o. :18:
nerde oturuyorsunuz şehir olarak ben istanbuldayım..
ayy ne güzel benimde 8. haftada sabah bulantıları başladı canım geçer inşaallah,o koku hassasiyeti zaten varolsun onlar için katlanıcaz artık canım eskişehirdeyim ben..
Nisanbu sen eskişehirdemisin ??? bende diyorum kanım neden ısındı diyee bende kütahyadayım kime gidiyorsun doktor olarak ?
Ablaaa sende çok yakınsınnn ben senide çok özlemişim yaa ben sizlerle muhabbeti çok özlemişim bir haftadır giremiyorum ama bana iyi geliyorsunuz sizleri seviyorummmmNisanbu eskişehirdemisin benim kv ve eltiler kaymazda oturuyor bir ayağımz eskişehirde zaten. ben de ankaradayım.