Mucizeler ne güzel nasıl da kalbim çarpıyor, çok heyecanlandım, sanki benim elimi karnına koymuş gibi hissettim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Amin. Ben de kötü bir gece geçirdim, ateş bel bölgesinde ağrı başağrısı ateşim de 39.8'e kadar çıktı. Sabah doktora gittim kum döküyormuşum, zaten taşım var böbrekte bir de idrar yollarında enfeksiyon var dedi. Sonra tam ilaç yazıyordu, gebelik beklentiniz var mı dedi ben de evet adete 1 hafta var dedim. (Az daha BAT'a diyecektim.
) O zaman ilaç yazamam dedi, bol su için 1 hafta sonra adet olursanız gelirsiniz ilaç yazarım dedim. Sonra doktora sizce riskli mi bu yaşta bebek istemem dedim. O da neden riskli olsunmuş herkes şimdi geç anne oluyor risk her zaman var tabii sizin yaşa bağlı olarak risk yüzdeniz artıyor ama her ay normal kontrollerine giden biri için risk azalır dedi. Ama herşeye rağmen bi sorun olmaz mı olabilir, kendinizi şartlandırmayın, ve doğal akışa bırakın dedi. Ayy çıkarken sanki gebelik test sonucunu almış gibi mağrur ve gururluydum.