seni tırt seni :)) yok kız deme öyle bu ay inşallahhh..Yaaa ben fosss çıktım dırttt çıktım sanırımmm
o 3 günler 3 ay gibi geçiyor ya...ama oyalancak şeyler bulmak lazım canım...senin 2.bebek dimi olursa inş.??
pufpuf sen yapmıştın silikti dimi,eee ne bekliyosun 4 gün geçmiş ,kan testi yaptırsana canımmben hala umutsuzca beklemelerdeyim,gecikmem bugün 4.gününde :76:
pufpuf sen yapmıştın silikti dimi,eee ne bekliyosun 4 gün geçmiş ,kan testi yaptırsana canımm
ben hala umutsuzca beklemelerdeyim,gecikmem bugün 4.gününde :76:
neden umutsuzca gecikmek bile bir umut aslında bak bana daha gecikmeden yaptım testi oturdumyapsana bir test
ta kendisiyim pufpuf
biz geçsede yapsak diye bekliyoruz hatun 4 gün geçmiş oturuyo,pufpuf kalk hadi kalk test al cabuk ..
neden umutsuzca gecikmek bile bir umut aslında bak bana daha gecikmeden yaptım testi oturdumyapsana bir test
kızlar şimdi biz birbirimizi ekledik ya...2 şer ayrı isimleri var herkesin bir forumda bir de gerçeği...ben hepsinin karıştırırmışım:)
kızlar şimdi biz birbirimizi ekledik ya...2 şer ayrı isimleri var herkesin bir forumda bir de gerçeği...ben hepsinin karıştırırmışım:)
topiğe birden kal geldi
hee noldu bize yaa:44:
ben test yapmak istiyorum ya ama son 3 gün sabretsemmi biraz acaba ..:44:
mevcut değil ,şirketin karşısında eczane var ,gidip almaya üşeniyorum ,hava çok soğuk sıcak odamdan çıkasım yok ,cuma vakti herkes cumada kızlarla kahve keyfi yaptık az önce ,birde eczacı genç bir delikanlı 3 dür ondan alıyorum ,dedim ya bu ayda tutmadımı diycek diye tırsıyorumkılık değiştireyim ben bari
Bende ordan almıştım adet günü yaptığımda çıkmıştı bence artık kimse adet günmü gelmeden test yapmasın kızlar üzülüyorsunuz sonra bende üzülüyorum