ablacım hep bize dersin bu topikten herkes hamiş ayrılacak diye aynen öle buradan hepimiz hamiş olup çıkacağız sıkma canını neşe kaynağımız bitanemiz umarım güzel kokulu çiçekler neşeni yerine getirir
Anatolya, Hz.Mevlana'nın bu sözünü çok beğendim. 1,5 yıldır ağlıyorum, inşaAllah Rabbim daha fazla ağlatmaz. güldürsün artık kurban olduğum, hepimizi güldürsün!..
Anatolya, Hz.Mevlana'nın bu sözünü çok beğendim. 1,5 yıldır ağlıyorum, inşaAllah Rabbim daha fazla ağlatmaz. güldürsün artık kurban olduğum, hepimizi güldürsün!..
canım mrvb sizler olunca benim her yerim çiçek zaten, tek başıma olsam, çoktan yatıp yorganı kafama çekmiştim iyi ki varsınız
oyy kuzum benim senin moralin baya bozulmuş ya. unutma ki bizim sınavımız da sabırmış. zaman zaman düşüyoruz elimizde değil insanız neticede. ama moralimiz bozulunca da hiç bir şey değişmiyor sadece bizden gidiyor giden. lütfen şimdi kalk ve sevdiğin biriyle konuş yada sevdiğin işlerle uğraş yada halay çekevet evet buldum gelecek bebişlerimiz için halay çekelimmm
Anatolyacım çiçekler benden gelsin
mrvb
benim ağlayasım yok ama ben de çiçek istiyorum yaaa :84: :84: :84:
ah topiğimizin bitanecik iğdeçiçeği seni hüzünlü görmek bizim içimizi kanatır ben sana da kokulu kokulu çiçek gönderiyim
oyy kuzum benim senin moralin baya bozulmuş ya. unutma ki bizim sınavımız da sabırmış. zaman zaman düşüyoruz elimizde değil insanız neticede. ama moralimiz bozulunca da hiç bir şey değişmiyor sadece bizden gidiyor giden. lütfen şimdi kalk ve sevdiğin biriyle konuş yada sevdiğin işlerle uğraş yada halay çekevet evet buldum gelecek bebişlerimiz için halay çekelimmm
mrvb
benim ağlayasım yok ama ben de çiçek istiyorum yaaa :84: :84: :84:
çiçekler senden teşekkür öpücüğü de benden
Oyyy mrvbciğim, can kurban sana.bu güzel çiçekler için çok ama çok teşekkür ederim. Senin ruhun bu çiçeklerden daha ince.İnce ruhlu arkadaşım. İyiki varsın...
Anatolyacığım, biliyorum ama bazen seninde bildiğin gibi insanın elinde olmuyor. Ama iyiki varsınız, şimdi senin ve burdaki diğer arkadaşların sayesinde biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim canım. Varlığın gönlüme huzur veriyorr...
:))) Ben de sana vereyim bana gelen bu güzel çiçeklerden
ay canım benim Allah razı olsuncanım sen bulunduğun şehirde yalnız mısın? annem kızkardeşim bile bilmiyor dedin ya merak ettim
valla söylemeye dilim varmıyorr.. geldi galiba anotalyacagımm kahveden pempeye donmüş akıntı artık bu akıntıdan hayır gelmeyecek anlaşıdı bu ayki umutlarda boşa cıktı
üzülma diyorum ben kendi halimi biliyorum geçen aylardan ne desen yok çaresi ağla rahatla
Oyyy mrvbciğim, can kurban sana.bu güzel çiçekler için çok ama çok teşekkür ederim. Senin ruhun bu çiçeklerden daha ince.İnce ruhlu arkadaşım. İyiki varsın...
Anatolyacığım, biliyorum ama bazen seninde bildiğin gibi insanın elinde olmuyor. Ama iyiki varsınız, şimdi senin ve burdaki diğer arkadaşların sayesinde biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim canım. Varlığın gönlüme huzur veriyorr...
:))) Ben de sana vereyim bana gelen bu güzel çiçeklerden
hani bana hani bana
yok mrvbciğim, biliyorlar ama nedense ne soruyorlar, ne de konuşuyorlar. Bu da benim çok gücüme gidiyor. İstanbuldayım ben, abimde burda yaşıyor. annemle babam geçen hafta onların yanına geldiler.Haftasonu yanlarındaydım ama yine konuşmadılar, yine sormadılar. Bilmiyorum, anlamıyorum, kabullenemiyorum. derdimi geçtim artık, onların bu tavrına üzülüyorum.
heeheheehe
daha iyi ol canım benim. sen mutlu olunca biz de mutlu oluyoruzbu arada hitler kocam laptopa el koydu ben de şimdi görebildim yazdıklarınızı onu nakaut ettim şaka şaka uyumasını bekledim
bakkk sana gangam eşliğinde çiöek gönderdim
sordun mu peki canım sebebini? belki bir yanlış anlaşılma vardır. sıkma canını bir gün ama bir gün hepimiz için herşey yoluna girecek. herşey güzel olacak
yok mrvbciğim, biliyorlar ama nedense ne soruyorlar, ne de konuşuyorlar. Bu da benim çok gücüme gidiyor. İstanbuldayım ben, abimde burda yaşıyor. annemle babam geçen hafta onların yanına geldiler.Haftasonu yanlarındaydım ama yine konuşmadılar, yine sormadılar. Bilmiyorum, anlamıyorum, kabullenemiyorum. derdimi geçtim artık, onların bu tavrına üzülüyorum.