canım sonunda bir rüya gördüm hamilelikle ilgili bakalım senin güzel yüreğin neler söleyecek rüyamla ilgili;
rüyamda annemdeyim ve karnım burnumda tam 9 ay 10 günlükmüşüm doğum sancılarım hafif hafif başlamış ama açılma olmadan doktora gitmeyeceğim evde bir on dk kaya insin sancılar diyorum annemde o zmn evi dezenfekte etmek gerek diyor her yere kolonya döküyor. Kanama gibi bişey hissediyorum anneme bi bakıver diyorum o arada benden böle foooş sular akıyor annem doğum başladı doğum başladı diye telaşlanıyor veee telefon çalıyor ben uyanıyorum.
tınlamıyolar seni kızım
tühh be doğuramadan uyanmışın ,bi göreydin yüzünü iyiydi
allah hayırlara çıkarsın canım inşallahh..
aaaa çok ayıp mesaj falan yok diyorumm...
Hayır olsun canım güzel rüya görmüşsün,bu seferde benim dediğim oluyor mu Allaaaaahh zil takıp oynarım haaa :124::124: :124: :124:
Yok gelmedi
o ne ya öyle bende folbiol kullanıyorum..
eylülcüm özel mesajnı gordum hayatım face de de grup mu kuruyoruz yalnız ben face gıremıyorum tatlım iş yerinde evde şuan için netim yokk alacagım vın lar varya ondan alayım diyorumkızz vallahı sırf sizin içinnn özlüyorum sizi evde akşam muhabbetlerini kacırıyorumm hem onu içinn bu hafta sonu alacagım bı aksılık olmazsa
bunu doktorun mu tavsiye etti canım yoksa kendin mi karar verdin eğer doktor tavsiyesi değilse çok iyi bir profdan aldığım şeyi önereceğim sana folidoce böle mor bir kutusu var bizim kurumdaki prof da şu anda en iyisi bu bebeğin beyin gelişimi açısından demişti 10 tl olanda bu işte :))
yavrum sen al vınını gelirsin sonra ,burda da devam tabi ,hani burda link vermek filan yasak ya, orda da bebişlerle ilgili yada sağlıkla ilgili paylaşımlar da yapabiliriz diye düşündük..
mrvb
benim ağlayasım yok ama ben de çiçek istiyorum yaaa :84: :84: :84:
ALLAH BEBİŞİNİ VERSİN ÇOK GÜLDÜM YA bende istiyorum bende
sen sölediklerinle değil rüyanda gördüklerinle meşhursun tatlım ama bakarsın bu sefer sölediklerinde olur inşallah :)))
bunu doktorun mu tavsiye etti canım yoksa kendin mi karar verdin eğer doktor tavsiyesi değilse çok iyi bir profdan aldığım şeyi önereceğim sana folidoce böle mor bir kutusu var bizim kurumdaki prof da şu anda en iyisi bu bebeğin beyin gelişimi açısından demişti 10 tl olanda bu işte :))
nisancım özel mesaj kutun doluymuş canım gitmiyor mesaj..
Sildim eylülcüm...
ben ben ben nerdeyim nerdesiniz beni de ekleyinkızlar şimdi biz birbirimizi ekledik ya...2 şer ayrı isimleri var herkesin bir forumda bir de gerçeği...ben hepsinin karıştırırmışım:)
ALLAH SANA İKİZ VERSİN EMİ çok güldümya bu senin yeni piyasaya sürdüğün ürün mü hamişkal hemen sipariş veriyorum 38 tl miydi38 tl ye hamile kalınyeni ürünümüz hamişkal fort 380 ile yeni gebeliklere yelken açın
bunlarda senin olsun denizcim :))
Kızlar folik asit çok önemli ,sakın aksatmayın ,hatta 3 ay önceden kullanılması gerekli de işte biz pek önemsemiyoruz böyle şeyleri,vitamin filan da kullanmak şart tabi onunla beraber ..
ben ben ben nerdeyim nerdesiniz beni de ekleyin
Allah sana ikiz versin emi çok güldümya bu senin yeni piyasaya sürdüğün ürün mü hamişkal hemen sipariş veriyorum 38 tl miydi
çok teşekkür ederim mervecimmmmm