hee noldu bize yaa:44:
ben test yapmak istiyorum ya ama son 3 gün sabretsemmi biraz acaba ..:44:
eylül az sabret canım bence...hatta 3 gün geçsin...insan test yaptıkça takıntılı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee noldu bize yaa:44:
ben test yapmak istiyorum ya ama son 3 gün sabretsemmi biraz acaba ..:44:
Kızlar folik asiti devlet ödemiyor mu?bilginiz var mı?
Canım ödese nolur ödemese ne olur 1.5 tl bişey ona hemen başlaman lazım.
nisancım yok yaa 38 tl dedi eczacı...dün dr yazdı bana eczaneye gittik karşılamıyor bunu dediler...aceba bana yazdığı son çıkanmış o yüzden mi karşılamıyor yoksa bütün folik asitimi karşılamıyor dedim...
folbiol var benim bildiğim çokta ucuz 3 tl filan heralde 38 tl lik neymiş o öyle ya ..
direk hamilelik garanti heralde onda hahahahah
Kızlar folik asiti devlet ödemiyor mu?bilginiz var mı?
canım sonunda bir rüya gördüm hamilelikle ilgili bakalım senin güzel yüreğin neler söleyecek rüyamla ilgili;
rüyamda annemdeyim ve karnım burnumda tam 9 ay 10 günlükmüşüm doğum sancılarım hafif hafif başlamış ama açılma olmadan doktora gitmeyeceğim evde bir on dk kaya insin sancılar diyorum annemde o zmn evi dezenfekte etmek gerek diyor her yere kolonya döküyor. Kanama gibi bişey hissediyorum anneme bi bakıver diyorum o arada benden böle foooş sular akıyor annem doğum başladı doğum başladı diye telaşlanıyor veee telefon çalıyor ben uyanıyorum.
laviş ve nisan acil özel mesajlarınıza bakın kızlar ..
tınlamıyolar seni kızım
o da olabilir canım:)direk hamilelik garanti heralde onda hahahahah
canım ben bi nebze daha iyisini aldım oda 10tl idi bana eczacı en pahalısını tercih ettiniz dedi birde seninki neymiş öle başka bi tane al bence :)
laviş ve nisan acil özel mesajlarınıza bakın kızlar ..
nisancım mesaj atmıştım sana gelmedimi ?
nisancım yok yaa 38 tl dedi eczacı...dün dr yazdı bana eczaneye gittik karşılamıyor bunu dediler...aceba bana yazdığı son çıkanmış o yüzden mi karşılamıyor yoksa bütün folik asitimi karşılamıyor dedim...