bu pşikolog ilk teşhisi oğluma koydukaydirigubbakcemile3 ne alaka diyeceksiniz kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rasi-avrupa-bilgi-yarismasi-ilce-2-si-18.html
o zamandan beri peşimden ayrılmıyokaydirigubbakcemile3
ve bu pşikolog peşimden hiç ayrılmıyoookaydirigubbakcemile3 onun hiç farkında olmadığım için kendini bana farkettirmek için 50 takla attı sonunda farkettirdi...kendimi hülya avşar gibi görüyom....tanınmak isteyen bana sataşsınzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...sr305n-s252per-g305das305-spirul304na-33.html
.
ama ama aglarım ama
suıttte kac kısıyıı ıhya ettım bılıyosun
ben nasıl ortaboy olurum:sinifsinif:
sallayınnn amac bellı
yol belli
eksiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:
dımı ya sende ıslev sıfır boy masallah ama bendede ıslev :lepi:boyu deül işlevi önemli diolar:jeyyar:
allah korusun suıtme atsaydınız varya bende ıslev eksı olurdu:))dön dolaş dön dolaşkaydirigubbakcemile2 hep aynı :jeyyar:
sataş polemik yarat şöhret olkaydirigubbakcemile3 halbuki geyikhaneye gelip gasos içseydi biz onu şöhter yapardık:içelim: kendini bu kadar yıpratmasına gerengk yokkaydirigubbakcemile3 hemi de alço ile tanışmış ve de suitini görmüş olardı:jeyyar:
dımı ya sende ıslev sıfır boy masallah ama bendede ıslev :lepi:
allah korusun suıtme atsaydınız varya bende ıslev eksı olurdu:))
burayada geldim..
bence damat almalı:umursamaz: oh bea kimsenin fikrini bilmeden yasdımzemuszemustakıları damat harcayacak nasılsa :jeyyar:...arkadaşlar konu dışına çıkmayalım:jeyyar: burası geyik topiki :jeyyar:
geyik yapıyos işte şikerim, forumun dedikodusundan ala geyik mi olurkaydirigubbakcemile3
amma yazmışınız ben yokken ha, yemektemi yemiyoz napıyonuz bilmiyomkaydirigubbakcemile3
kızım bi doğuramadın gitti aylardır ya, kaç ay sürüyo senin hamilelik bacımkaydirigubbakcemile3
yürü yürü bi yerede vardığın yok, çöp gibi kaldın vallakaydirigubbakcemile3
Hayirlisi olsun ablam,
ay ben gidip yatiom pek uykum varrrrrrrrrrrrrrrr mucuk askoslarim benim mucuksssssssssss .
gönülüm hamile kalmayı çok istiyoobenneyaptımki ...forgacım dua ediyorum inşallah içine doğmuştur:Saruboceq:
gay topiginde yorumumu yazdim millet -topic guzel gidiyodu sen karistirdin ortaligi diye saldirdi ustume cok acayip insanlar var ya.. hatunun biride bosanmak uzereyken amiriyle takilmis millet vur kahpeye dondu.. kimseyi yargilamak bize dusmez yukarda Allah var