Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun epey geyıkledık cok gec yattım.. :lepi: fenalardayım.. mafoldumben
Herkes aynı Fikre Sahip Olmak zorunda değil..!!
Birde üstüne alınanlar var,sazan gibi hemen atlayan:)
Gülüpp geçeyrum..
Gördüm Canım , çok kaynatmışsınız :sm_cool:
Sizden hiç bişy anlamıyorum ben zete -tatlicadiarzu-
Ne gece uyuyorsunuz, ne gündüz delikafadulden
Benim hemen uykum gelio akşamları mirmirmirmir
calısmasan sende anlarsın datlum.. :jeyyar: hafta sonları anlamanda pek bı problem yokmus gıbı gozukuyordu.. :jeyyar:
ha ona kopuyorum zaten hemen atlasinlar ben buyum kardesim genele uymuyorsam asaletimdendir sonra diyolar her gittigin yerde konuyu karistiriyosun diye ben fikrimi soyluyorum hayir sizin dediginiz yanlis ben dogruyum demiyorumki .. babam bile vazgeciremedi beni bu huyumdan kessen gebertsen asla donmem ..
ps:banimdan kimse sorumlu degildir :roflol:
MuCizE Hoş buldum Şeniz
Hani , bu nasıl ısınmak bölee
Pek bir tutuk gördüm bugün buraları
bacim savastan ciktik ruhum oldu karnimin ortasindan sappadanak catladim fikrimi savunucam diye :roflol:
ya cok pis bagimlilik yapti 2008den beri burasi.. sabah 6da uyaniyorum uykum var uyucam hadi kk gireyim son gelismeler neler derken bakiyorum oglen olmus koca geliyo hatun astral yolculuk yapiyor ellemeyeyim diyor :CüvCüv:
Ehhh, az birazından dayanabildim güyaa , ama sizin elinize su dökebilmek ne mümkün :jeyyar:
[/B]
degdi tabi konu kapatildi daha ne olsun
delikafadulden
yanlisin var yanliz pc basinda kocalar sabahlamiyor biz sabahliyoruz ben sabahlamiyorum ama orda saat 5ken ben burda oluyorum :) adamima kahvalti hazirliyorum napimm
ok canim dogru iyi okumamisim 6dan beri burayimda haliyle gozlerim yoruldu bu sorunu ozelden cevaplasam .. anneannemin ozdeyisi vardi onla aciklamak isterdim ama burda olmaz dunya kadar malin olacagina diye basliyodu :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Tamam tamam yazma anladım ben :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar: cok cın gordum senı..
Bu aşamadan sonra gelde olma :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Hayırlısı olsun
Yanlışım yok Canım benim; Bir kadın gözüyle eşlerin pc başında sabahlamasını değerlendirdim sadecene :roflol:
Yani erkekler yapsa kabul etmeyiz manasında -tatlicadiarzu- :jeyyar:
Bişey söylemeyen eşler diyorum ilaçlamı uyutuluyor, yoksa doğal ağır uyku mu :roflol:
Gördüm Canım , çok kaynatmışsınız :sm_cool:
Sizden hiç bişy anlamıyorum ben zete -tatlicadiarzu-
Ne gece uyuyorsunuz, ne gündüz delikafadulden
Benim hemen uykum gelio akşamları mirmirmirmir
sende halkısın.. :1hug: her gecen gun yenı yenı asamalar kaydedıyoruz demı.. :jeyyar: astık zatı burda kendımızı.. zemuszemus
azucuk sprey sıkıyom
uyku mu:uhm: :sm_confused:
selamlarrrrrrr opuyorumnanaktan
sardusa cok cıgık oluyorum.. buraya gıcıkları toplayıp etrafında gıcıklasıyor kendı topıkleını bombos yalnız baskansuz bırakıyor.. :umursamaz: gıcık oldum saa sardus habarın ola.. lülülülülülü
Hoş buldum tatlım Şeniz
Napıosunuz bakkem gamyoncuiremsu