Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Herkes aynı Fikre Sahip Olmak zorunda değil..!!
Birde üstüne alınanlar var,sazan gibi hemen atlayan:)
Gülüpp geçeyrum..

dun epey geyıkledık cok gec yattım.. :lepi: fenalardayım.. mafoldumben

Gördüm Canım , çok kaynatmışsınız :sm_cool:

Sizden hiç bişy anlamıyorum ben zete -tatlicadiarzu-

Ne gece uyuyorsunuz, ne gündüz delikafadulden

Benim hemen uykum gelio akşamları mirmirmirmir

Herkes aynı Fikre Sahip Olmak zorunda değil..!!
Birde üstüne alınanlar var,sazan gibi hemen atlayan:)
Gülüpp geçeyrum..

ne guzel.. opuyorumnanaktan bır de ben ole gulup gulup gecsem.. mafoldumben ofke kontrolunu ogrenmem lazım artık.. mafoldumben o yuzden en ıyısımı hıc gırmıyorum yoksa sıtede ban rekoru kırarım valla.. :hooray:

Gördüm Canım , çok kaynatmışsınız :sm_cool:

Sizden hiç bişy anlamıyorum ben zete -tatlicadiarzu-

Ne gece uyuyorsunuz, ne gündüz delikafadulden

Benim hemen uykum gelio akşamları mirmirmirmir

calısmasan sende anlarsın datlum.. :jeyyar: hafta sonları anlamanda pek bı problem yokmus gıbı gozukuyordu.. :jeyyar:

calısmasan sende anlarsın datlum.. :jeyyar: hafta sonları anlamanda pek bı problem yokmus gıbı gozukuyordu.. :jeyyar:

Ehhh, az birazından dayanabildim güyaa , ama sizin elinize su dökebilmek ne mümkün :jeyyar:

ha ona kopuyorum zaten hemen atlasinlar ben buyum kardesim genele uymuyorsam asaletimdendir :p sonra diyolar her gittigin yerde konuyu karistiriyosun diye ben fikrimi soyluyorum hayir sizin dediginiz yanlis ben dogruyum demiyorumki .. babam bile vazgeciremedi beni bu huyumdan kessen gebertsen asla donmem ..

ps:banimdan kimse sorumlu degildir :roflol:

MuCizE Hoş buldum Şeniz

Hani , bu nasıl ısınmak bölee

Pek bir tutuk gördüm bugün buraları

bacim savastan ciktik ruhum oldu karnimin ortasindan sappadanak catladim fikrimi savunucam diye :roflol:

Savunabildin mi bare :jeyyar: Değdi mi çatlamana kaydirigubbakcemile3

ya cok pis bagimlilik yapti 2008den beri burasi.. sabah 6da uyaniyorum uykum var uyucam hadi kk gireyim son gelismeler neler derken bakiyorum oglen olmus koca geliyo hatun astral yolculuk yapiyor ellemeyeyim diyor :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizin kocalarınıza da hayret ediyorum doğrusu :nazar:

Düşünüyorum; pc başında sabahlayan bir kocayı tek celsede boşardım :nazar:

Adamlara uyku ilacı mı içiriyosunuz delikafadulden :roflol: :roflol:

degdi tabi konu kapatildi daha ne olsun
delikafadulden

yanlisin var yanliz pc basinda kocalar sabahlamiyor biz sabahliyoruz ben sabahlamiyorum ama orda saat 5ken ben burda oluyorum :) adamima kahvalti hazirliyorum napimm

Hayırlısı olsun :nazar:

Yanlışım yok Canım benim; Bir kadın gözüyle eşlerin pc başında sabahlamasını değerlendirdim sadecene :roflol:

Yani erkekler yapsa kabul etmeyiz manasında -tatlicadiarzu- :jeyyar:

Bişey söylemeyen eşler diyorum ilaçlamı uyutuluyor, yoksa doğal ağır uyku mu :roflol:

ok canim dogru iyi okumamisim 6dan beri burayimda haliyle gozlerim yoruldu :eek: bu sorunu ozelden cevaplasam .. anneannemin ozdeyisi vardi onla aciklamak isterdim ama burda olmaz dunya kadar malin olacagina diye basliyodu :nazar::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Tamam tamam yazma anladım ben :roflol: :roflol: :roflol:

Hayırlısı olsun :nazar:

Yanlışım yok Canım benim; Bir kadın gözüyle eşlerin pc başında sabahlamasını değerlendirdim sadecene :roflol:

Yani erkekler yapsa kabul etmeyiz manasında -tatlicadiarzu- :jeyyar:

Bişey söylemeyen eşler diyorum ilaçlamı uyutuluyor, yoksa doğal ağır uyku mu :roflol:

azucuk sprey sıkıyom:nazar:

Görmedim, duymadım, bilmiyorum :1ninca:

bişi mi vaa
bahay.gif

.

sardusa cok cıgık oluyorum.. :nazar: buraya gıcıkları toplayıp etrafında gıcıklasıyor kendı topıkleını bombos yalnız baskansuz bırakıyor.. :umursamaz: gıcık oldum saa sardus habarın ola.. lülülülülülü

ama datlum ben zabit moda geçemiyomzemuszemus yeni konular yeni espriler
bahay.gif
beni cezbediyoo:sinifsinif: arada bi dolaşıp gene kendi dopinklerimize döneris:1hug:

benım sımdıden uykum var çok yorgunum bugun velet canımı cıkardı kafamçokkarıştı

X