F
forga
Ziyaretçi
Zaten nedense her topic benim yüsümden geyiğe taşınıyo mafoldumben
aaa doğru diyon ha, bu gıcık topüğünüde sen sabote etmiştin demi, meme ölçerler falan diyerek:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten nedense her topic benim yüsümden geyiğe taşınıyo mafoldumben
aaa doğru diyon ha, bu gıcık topüğünüde sen sabote etmiştin demi, meme ölçerler falan diyerek:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Millet meme ölçüsü yazmış ben bunu diyince topükü taşıdılar benim suçum ne ya mafoldumben
Sanki ben ölçtüm :umursamaz:
kediş ve sarduş, çabalarınız sayesinde topük geyiğe taşıncak galiba:teytey:
konu kapanmıs dadlımmm..CADIARZU
Millet meme ölçüsü yazmış ben bunu diyince topükü taşıdılar benim suçum ne ya mafoldumben
Sanki ben ölçtüm :umursamaz:
halbuki sen kendi ölçümlerini :jeyyar:neyini bile yapamıyosunlülülülülülü
cok pis kavga cikti zuhahaha sengözlerimebaksanab songul kapatti sagolsun iyice sacmaladilar cunku yonetim hepsini gozetim altina almis ban yakindir
buarada benim yorumum yuzunden facia cikti
Görmedim, duymadım, bilmiyorum :1ninca:
Selamlar hepinize opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz hos geldın fıstık.. a.s. en guzelı :jeyyar:
haklisinda insanlar acayip anacim ben fikrimi soyledim gayler hakknda anam sonra bi yorumlar bir yorumlar bi hakaretler.. susmak mi lazim simdi fikrim yorumum bana aittir genele uymak icin asla odun vermem yapim bu benim ok kabul ediyorum genelden farkli bir dusunce yapim var fazla ucuk olabilir inancimla fikirlerim zit dusebilir ama insan sevgisi farkli birseydir arkadaslar bir insani genellemeye sokamazsiniz igrenc diyemezsiniz. heleki benim yorumuma laf ettirmem zaten yonetim bile sasirdi incelemeye aldilar. ha bana ban gelecegini sanmiyorum cunku kimseye eksi rep bile vermem ben damarima basilmasin.kac kere ban uyari yedim hatirlamiyorum cok onemli degil fikrim daha onemli neyse bacim geyik yokmu bugun hangi topicte kaynatiyonuz deli hatunlar cagirin bende geleyimmmm opuyorumnanaktan
Hoş buldum tatlım Şeniz
Napıosunuz bakkem gamyoncuiremsu
haklisinda insanlar acayip anacim ben fikrimi soyledim gayler hakknda anam sonra bi yorumlar bir yorumlar bi hakaretler.. susmak mi lazim simdi fikrim yorumum bana aittir genele uymak icin asla odun vermem yapim bu benim ok kabul ediyorum genelden farkli bir dusunce yapim var fazla ucuk olabilir inancimla fikirlerim zit dusebilir ama insan sevgisi farkli birseydir arkadaslar bir insani genellemeye sokamazsiniz igrenc diyemezsiniz. heleki benim yorumuma laf ettirmem zaten yonetim bile sasirdi incelemeye aldilar. ha bana ban gelecegini sanmiyorum cunku kimseye eksi rep bile vermem ben damarima basilmasin.kac kere ban uyari yedim hatirlamiyorum cok onemli degil fikrim daha onemli neyse bacim geyik yokmu bugun hangi topicte kaynatiyonuz deli hatunlar cagirin bende geleyimmmm opuyorumnanaktan
Sevdim bunu..Ben gibisin..
Bu konuda böyle devam et..Sonuçta herkes aynı şeyi söylemek zorunda değil..kaydirigubbakcemile3