Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

aaa doğru diyon ha, bu gıcık topüğünüde sen sabote etmiştin demi, meme ölçerler falan diyerek:roflol::roflol:

Millet meme ölçüsü yazmış ben bunu diyince topükü taşıdılar benim suçum ne ya mafoldumben

Sanki ben ölçtüm :umursamaz:

Millet meme ölçüsü yazmış ben bunu diyince topükü taşıdılar benim suçum ne ya mafoldumben

Sanki ben ölçtüm :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben tam kocam gaymı oldu diye konu açacaktım.değilmiş meğersem :lepi: ben konuyu açamadan rüştünü ispat etti neyse ben gündemi takip edem bi bakalım kime nolmuş verimli bişey bulursam atlarım

konu kapanmıs dadlımmm..CADIARZU

kapanır zabaleyin kavga başlamış
bahay.gif

halbuki sen kendi ölçümlerini :jeyyar:neyini bile yapamıyosunlülülülülülü

sardusa cok cıgık oluyorum.. :nazar: buraya gıcıkları toplayıp etrafında gıcıklasıyor kendı topıkleını bombos yalnız baskansuz bırakıyor.. :umursamaz: gıcık oldum saa sardus habarın ola..
lülülülülülü

cok pis kavga cikti zuhahaha sengözlerimebaksanab songul kapatti sagolsun iyice sacmaladilar cunku yonetim hepsini gozetim altina almis ban yakindir

buarada benim yorumum yuzunden facia cikti

gordum.. sengözlerimebaksanab ama tatlım o tarz tartısmalardan uzak dur derım..:nazar: hem zaten hıc hos olmuyor hemde baska bırısının konusu yuzunden banlanıp sıteden uzaklasmak hıc de hos olmaz.. :eek:lmaz: en azından benım ıcın.. :lepi:

haklisinda insanlar acayip anacim ben fikrimi soyledim gayler hakknda anam sonra bi yorumlar bir yorumlar bi hakaretler.. susmak mi lazim simdi fikrim yorumum bana aittir genele uymak icin asla odun vermem yapim bu benim ok kabul ediyorum genelden farkli bir dusunce yapim var fazla ucuk olabilir inancimla fikirlerim zit dusebilir ama insan sevgisi farkli birseydir arkadaslar bir insani genellemeye sokamazsiniz igrenc diyemezsiniz. heleki benim yorumuma laf ettirmem zaten yonetim bile sasirdi incelemeye aldilar. ha bana ban gelecegini sanmiyorum cunku kimseye eksi rep bile vermem ben damarima basilmasin.kac kere ban uyari yedim hatirlamiyorum :KK70: cok onemli degil fikrim daha onemli neyse bacim geyik yokmu bugun hangi topicte kaynatiyonuz deli hatunlar :KK70: cagirin bende geleyimmmm opuyorumnanaktan

Sevdim bunu..Ben gibisin..
Bu konuda böyle devam et..Sonuçta herkes aynı şeyi söylemek zorunda değil..kaydirigubbakcemile3

Hoş buldum Şeniz

Hani , bu nasıl ısınmak bölee fisfisfis

Pek bir tutuk gördüm bugün buraları kaydirigubbakcemile3

Hoş buldum tatlım Şeniz

Napıosunuz bakkem gamyoncuiremsu

dun epey geyıkledık cok gec yattım.. :lepi: fenalardayım.. mafoldumben

haklisinda insanlar acayip anacim ben fikrimi soyledim gayler hakknda anam sonra bi yorumlar bir yorumlar bi hakaretler.. susmak mi lazim simdi fikrim yorumum bana aittir genele uymak icin asla odun vermem yapim bu benim ok kabul ediyorum genelden farkli bir dusunce yapim var fazla ucuk olabilir inancimla fikirlerim zit dusebilir ama insan sevgisi farkli birseydir arkadaslar bir insani genellemeye sokamazsiniz igrenc diyemezsiniz. heleki benim yorumuma laf ettirmem zaten yonetim bile sasirdi incelemeye aldilar. ha bana ban gelecegini sanmiyorum cunku kimseye eksi rep bile vermem ben damarima basilmasin.kac kere ban uyari yedim hatirlamiyorum :KK70: cok onemli degil fikrim daha onemli neyse bacim geyik yokmu bugun hangi topicte kaynatiyonuz deli hatunlar :KK70: cagirin bende geleyimmmm opuyorumnanaktan

bosver yaa.. :umursamaz: uff zatenn kac gundur hangı topıge gırersem aynı konu gay.. :sinifsinif: bay geldı artık.. sen de salla.. :gitme: kapanmıs nasılsa.. :nazar:

Sevdim bunu..Ben gibisin..
Bu konuda böyle devam et..Sonuçta herkes aynı şeyi söylemek zorunda değil..kaydirigubbakcemile3

aynen ablacım ama malesef burda pek gecerlı degıl gordugum kadarıyla.. :nazar: baskasının fıkrıne dusuncesıne saygı duymak sole dursun ılla kendı soyledıgını kabul ettırmek ıcın ugrasılıyor.. bu da tartısmalara ve konunun sonu malum kapanıyor.. :sinifsinif: sadece dunku konu ıcın degıl soylemem genel boyle oldu uyelıgımden bu yana.. :gitme:

X