Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bekliyom
bahay.gif
gelen olursa yapacam
bahay.gif

gelen oldu :kedi:

o şanslı kişi ben olim:eek:

elinden geleni ardına koma:jeyyar:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) hayaletler bastı topiki:1ninca:

"kocam ya da sevgilim beni aldatıyor napım" buna illet oluyorum.bir kadın bu kadar ciddi bir konuda da kendi kararını kendi veremeyip sağlam duramıyorsa.onuru gururu umru değilse yaşamasın.

gelen oldu :kedi:

o şanslı kişi ben olim:eek:

elinden geleni ardına koma:jeyyar:

opuyorumnanaktan Şeniz

ya ınanılmaz rahatladım beah.. zemuszemus bugun ku yemek yapma faslından cok pıs yırttım.. :lepi: ananeelere gıdıyomusuz yuppı.. hihoyyyt bunu kutlayah kızlar.. :teytey: de hade ıcelım.. :içelim:

opuyorumnanaktan Şeniz

ya ınanılmaz rahatladım beah.. zemuszemus bugun ku yemek yapma faslından cok pıs yırttım.. :lepi: ananeelere gıdıyomusuz yuppı.. hihoyyyt bunu kutlayah kızlar.. :teytey: de hade ıcelım.. :içelim:

:içelim:

bir derdim var bolumunde fikrini soyluyosun kendince ama densizin biri gelip konu sahibide degil heee senin cumlenin icinden biseyi buluyo haydaaaa laf kavgasini bekliyo... en gicik oldugum konu bu benim... :eek:lmaz:

opuyorumnanaktan Şeniz

içmeler kutlamalar geyikhanede:umursamaz:

X