Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

sizce bunların haklılık payı yok mu ?
kendimizi pohpohlamaktan vazgeçip biraz eleştirel gözle bakarsak çok daha iyiye gidebilirz bence..

öncelikle duymak istediklerimi söylemeni beklemiyorum, zaten buna ihtiyacım da yok, ama rep konusuna bu kadar takılınmasını ben anlayamıyorum.
ikinci olarak beğendiğim yoruma artı beğenmediğime de eksi rep veririm, ben de eksi rep alıyorum yani sen de beğenmediğin yorumlara eksi verebilirsin, ama üyenin repine bakmadan, katılmıyor musun al sana eksi, bence bu gayet doğal. ama puanı düşük bazı üyeler, karşılığını alırım diye yüksek puanlı üyelere eksi ermeye çekiniyorsa onu da bilemem, ben puana takılmam...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aslın da aynı dili konuşuyoruz..Bak ne güzel teşhis etmişsin ben de bundan bahsediyorum.
Yüksek repi olan biri olan biriyle bi münakaşan oluyor. Bi bakıyorsun o ana kadar kimse yokken sadece atıştığın kişinin arkadaşları olan kimseler başlıyorlar seni eksilemeye.Şimdiye kadar herkez yorumlarımı olur görüyordu da ne oldu birden.Hem de alakasız yerden eksi rep veriyorsun.
Geçen gün bilmediğim bi kural yüzünden eksi rep yedim halbu ki admin uyarmıştı zaten bizi..
Böyle bir şey var tuce inkar edemezsin.
Yoksa evet eksi artı repin amacı belli ama hiç mi amacını sapmıyor kk ne kadar dürüstlerle dolu..
Şimdi bile geçmiş yorumları okuyorum. İlk yorumum cınbızlamış alttakileri okumayanları görüyorum .Okusa altta yorumumu yumuşattğımı görecek ama bilerek oralı olmuyor.

sizce bunların haklılık payı yok mu ?
kendimizi pohpohlamaktan vazgeçip biraz eleştirel gözle bakarsak çok daha iyiye gidebilirz bence..

görünüşe bakıp genellediğimizde böyle bir tablo çıkıyor karşımıza
ve haklılar böyle düşünmekte
günlerce irdelediğimiz sonuca varmaya çalıştığımız
tartıştığımız
içi dolu konular kapanıp durduğu için geriye gün muhabbeti kalıyor...
okuyanlar da sadece bunları görüyor...

renkli lenssiz olmam apla. dışarıda çıkmam apla.:nazar:

aferin işte, örnek bi kadın
kendine çizilen sınırları aşmayan kaydirigubbakcemile2

kkda bır derdım var bolumunde ( boyle gelın dusman basına ) adlı topıce gıcık oldum...

sen de azcık işe yarar konular aç fında
hapşırdım kızlığım bozuldumu meselakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
makyajım olmuşmu
uykum geldi napmalıyım
kocam beni pek sevmiyo gibi geliyo

çünkü kadın dediğin böyle içi boş varlıktır, içi dolu bir konu açamaz, tartışamaz yasakkelime
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

görünüşe bakıp genellediğimizde böyle bir tablo çıkıyor karşımıza
ve haklılar böyle düşünmekte
günlerce irdelediğimiz sonuca varmaya çalıştığımız
tartıştığımız
içi dolu konular kapanıp durduğu için geriye gün muhabbeti kalıyor...
okuyanlar da sadece bunları görüyor...

[/B]

maalesef öyle ... mesela ben bile birine birşey anlatırken kadın dediğin dırdır yapar derken bulabiliyorum kendimi...

ama biliyorum ki kadın dediğin akıllı olmalıdır ; herşeyiçekip çeviren ; dokunduğunu güzelleştiren de kadındır...

ama kadın vaaar ; kadın var ... keşke çenebazım bahsettiğin bu genellemeyi tam tersine çevirebilsek... :sm_confused:

tuce
ama puanı düşük bazı üyeler, karşılığını alırım diye yüksek puanlı üyelere eksi ermeye çekiniyorsa onu da bilemem, ben puana takılmam...

cok haklısın katılıyorum ama ben kendi adıma konusayım hiç eksi vermedim gerek yüksek puanlı gerek az puanlı birine
ama herkese artısından veririm yüsekte olsa düşükte olsa

maalesef öyle ... mesela ben bile birine birşey anlatırken kadın dediğin dırdır yapar derken bulabiliyorum kendimi...

ama biliyorum ki kadın dediğin akıllı olmalıdır ; herşeyiçekip çeviren ; dokunduğunu güzelleştiren de kadındır...

ama kadın vaaar ; kadın var ... keşke çenebazım bahsettiğin bu genellemeyi tam tersine çevirebilsek... :sm_confused:

açıkçası ben bu konuda modlarımızın da desteğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
tartıştığımız konular hemen kapanmamalı en ufak bir karşıt görüşte
bu genelleme ancak böyle ters çevrilebilir
biz güzel konular açarak tartışarak, modlarımız da tartışmamıza destek olarak kaydirigubbakcemile5

emınım sende olmussundur dadlım...:kızgın:

ya aslında doğru değil bi topiği burda konuşmak ama
başlığa göre içerik okadarda abartılıcak kadar değilmiş onu fark ettim
gerçi herkesin derdi kendine büyüktür :sm_confused:

rep konusunda düşüncem şu ki;

asla itibarı yüksek diye korkmam verirse versin bana eksi çokta tın....

çok itibarlı az itibaarlı farketmez düşünceme ne uyuyorsa verririm - veya +

önemli olan puan değildir hiçbi zaman kkda geçirdiğin vakte değecek şeyler kazanmaktır.....

arrkadaşlar kk da en sevmediğimiz,bizi sinirr eden şeyleri yazalımmı hadi yorumlarınızı bekliyorum :kızgın::kızgın::kızgın:
en önemlisi eleştirilerimizi,kişileri hedef göstermeden yapalım,kimseyi ima etmeden kalp kırmadan:))

çenebaz hepimiz biliyoruz malesef seninde dediğin gibi tartışma değil atışma bile olsa güzelim konular silinip gidebiliyor.o tartışma bitecek sonuçta belki özür dileyecekler ama bir bakıyosun konu hop silinmiş hayır bişey yokta modların neye kızacağı belli olmaz. kızlar tekrar alıntı yaptım lütfen polemik yaratacak mesajlar yazmayın kişiye değil genele konuşun.benim çok eğlendiğim değer verdiğim şu güzel konumuz kapanmasın...:enbuyukkk::enbuyukkk:

rep konusunda düşüncem şu ki;

asla itibarı yüksek diye korkmam verirse versin bana eksi çokta tın....

çok itibarlı az itibaarlı farketmez düşünceme ne uyuyorsa verririm - veya +

önemli olan puan değildir hiçbi zaman kkda geçirdiğin vakte değecek şeyler kazanmaktır.....

size katılmakla beraber bi kaç bir şey eklemek istiyorum
ben bu rep olayının bu kadar abartılmasına karşıyım
eksi artı fark etmez her ikiside abartılmamalı
siz her ikisinide kullanıyorsanız ki bu en doğal hakkınız
elinizin sürekli rep butonunda olması lazım
size uymayanları bu bana uymadı eksi bu bana uydu artı diye puanlayacak olursanız
bir gün içinde vermeniz gereken rep sayısı size yetmez
yani anlatmak istediğim şu
bize her uymayan görüşü eksi rep kullanarak cezalandırır gibi puanlamaya karşıyım
ancak hakaret kişisel saldırı gibi durumlarda kullanılması taraftarıyım
hayatımda hiç eksi rep almadım bi kez aldım onuda eksiden saymıyorum bile
artısını kullanmak daha makul bence

t
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

bu yorum beni rahatsız etti :umursamaz:
çeyiz topiğini büyük bir merakla severek takip ediyorum. o çeyizler baaak benim çeyizime demek için değil belki birileri fikir alır diye konuluyor oraya. ben oradan görüp fikir alıyorum, alışveriş yapıyorum, bir şeyler öğreniyorum.

evlenmek büyük bir heyecen. sayaçlar da çok normal. en güzel en delidolu zamanlar gelinlik çağları. benim dünyamın küçük olduğu anlamına gelmiyor bu. herkes doktora yapmak bilimle uğraşmak dernek yönetmek zorunda değil ki. mutfak, çocuk işleriyle günün geçiren bir ev hanımı olunamaz mı yani suç mudur? tabi ki insan boş yaşamamalı bir amacı hedefi olmalı, üretmeli. ama çeyizle küçük dünya bağlantısını kuramadım.

topic başlığı ile ilgisiz oldu kusura bakmayın ama cevap veremeden duramadım

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

bu da bir başkası ..

yaa tatlım bana su yazını bıraz daha acar mısın? :uhm: hıc bısey anlamamakla beraber senı asıl rahatsız eden seyı cozemedım.. CADIARZU

Aslın da aynı dili konuşuyoruz..Bak ne güzel teşhis etmişsin ben de bundan bahsediyorum.
Yüksek repi olan biri olan biriyle bi münakaşan oluyor. Bi bakıyorsun o ana kadar kimse yokken sadece atıştığın kişinin arkadaşları olan kimseler başlıyorlar seni eksilemeye.Şimdiye kadar herkez yorumlarımı olur görüyordu da ne oldu birden.Hem de alakasız yerden eksi rep veriyorsun.
Geçen gün bilmediğim bi kural yüzünden eksi rep yedim halbu ki admin uyarmıştı zaten bizi..
Böyle bir şey var tuce inkar edemezsin.
Yoksa evet eksi artı repin amacı belli ama hiç mi amacını sapmıyor kk ne kadar dürüstlerle dolu..
Şimdi bile geçmiş yorumları okuyorum. İlk yorumum cınbızlamış alttakileri okumayanları görüyorum .Okusa altta yorumumu yumuşattğımı görecek ama bilerek oralı olmuyor.

akidem anlıyorum canım ama söylemek istediğim şu; bu kişilikle ilgili sonuçta, şimdi rep puanı yüksek olan üyelerin de puanları azdı önceden değil mi, hem artı hem eksi repler alarak şu anki tecrübe puanlarına kadar geldiler, en azından benim için böyle, puanım çok azken de repi çok yüksek olan birilerine eksi rep vermiştim, şimdi de veriyorum hemfikir değilsem, söylemek istediğim buydu. bilmediğin kural yüzünden eksi rep veren üyeye sen de yargısız infaz yaptığı için eksi verebilirdin, sonuçta bu bir seçim. ille de kıssasa kıssas olmak zorunda değil repler; tepkini olumsuz da olumlu da olsa göstermenin bir yolu sadece...

bende kendini bişey hissetmek ve hissettirmeye çalışmak için saçmaladığını bilsede biliyomuş gibi davrananlara ve sırf birilerine muhalefet olmak için neyi desteklediklerini bilmeselerde o kişiyi destekleyenlere sinir oluyorum,kendilerine bi dışardan baksalar anlıcaklar ne kadar basitleştiklerini...

X