Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bir derdim var topiği malum en çok okunan topiklerden ama merakla açıyosun konuyu bi bakıyosun 1 metre döktürmüş eminim tamamını okuyan pek azdır.hayır yani bukadar ayrıntıya gerek yok eşim şunu dedi ben ona şu cevabı verdim karşılığında şunu dedi gibi her kelimeyi anlatınca sıkıyor özetini anlatsa daha faydalı sanırım.
birde sen suçlusun,haksızsın yorumları gelince konuyu kilitlettiren yada konu msjını silenlere ne demeli sonraki mesajları okuyunca sinir ol dur.

hemen hemen tüm yazılanları okuyan biri olarak ; yine o yazılanları aklımda tutup birşeyler yazmak için son sayfaya kadar geldiğimde konunun kitlenmiş olduğunu görmeye çok sinir oluyorum...

bir büyük bir küçük harf kullananlara ; yazılarını uzun ve anlaşılmaz hale getirenlere ben de sinir oluyorum...

efften püften dertlerle hayatım karardı diye başlık açanlara ayrıca bir sinir oluyorum... kadın dediğin güçlü olmalı ki anne olabilsin ...

yaşamadan birşey bilinmez yargısında bulunanlara da sinir olmasam da anlam veremiyorum...

küçük böcük - aynen konuyu okuyorum son sayfaya geliyorum.Tam yorum yazıyorum yolluyorum, hönk konu kapanmış...onca yazdığım boşa gidiyo :roflol:

hele bide şu tarz başlıklara çok kızıyorum

ooooofffffffffffffffffffffffffffffff
aciilllllllllllllllllllllllllllllllllll
heyyyyyyyyyyyyyyyyy
bi bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:eek:klava:

daha dün gördüm
yapmayın arkadaşlar komik gözüküyo ya

Katılmanı beklemiyorum ki .Ayrıca dediğim durumdan repi yüksek olanlar var bu su götürmez gerçek. Bir ayda rep almış ve ya sempati duyulmuşta repi yükselmiş olanlar başka.
Ben eksi repi KOZ olarak kullanılmasından hoşlanmıyorum.Benim fikrimi beğenmedin mi beni onaylamadın mı al sana eksi rep.Eğer aynı mantık artı rep için olursa onada gıcık olurum oluyorum da ne bu rep sevdası hakikaten.
.
Eğer sevdiğiniz şeyleri yazın denseydi artı rep derdim.Sevdiğim şeyleri farklı topikte yazarım.
Yazdıkları mı kimse üstüne alınmasın kimsenin ne adını ne sanını zikrediyorum burada.
Tuce tabi ki her repi yüksek olan bütün gün pc başın da demek değildir.
Duymak istediğin buysa.
Lütfen yorumları okurken acaba ne diyor diye okuyalım acaba ne cevap versem değil bu durum kk da çok var..Kendimden şüphe etmeye başladım.
Demek insanların gerçek yüzü bu ama gerçekte belli etmiyorlar.Herkez nasıl fikir beyan ediyorsa ben de ediyorum yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...
öncelikle duymak istediklerimi söylemeni beklemiyorum, zaten buna ihtiyacım da yok, ama rep konusuna bu kadar takılınmasını ben anlayamıyorum.
ikinci olarak beğendiğim yoruma artı beğenmediğime de eksi rep veririm, ben de eksi rep alıyorum yani sen de beğenmediğin yorumlara eksi verebilirsin, ama üyenin repine bakmadan, katılmıyor musun al sana eksi, bence bu gayet doğal. ama puanı düşük bazı üyeler, karşılığını alırım diye yüksek puanlı üyelere eksi ermeye çekiniyorsa onu da bilemem, ben puana takılmam...

iyide zaten eksi ve artı rep ne için var? eğer katıldığın bir yorum olursa KATILIYORUM kutucuğunu işaretleyip artı rep veriyorsun, aynı şekilde katılmadığın onaylamadığın bir durum olursada KATILMIYORUM kutucuğunu işaretleyip katılmadığını belirtiyosun.kimse bunu koz olarak falan kullanmıyorki.yani + ve - repin kullanım amacı tamamen açık.herhangi aşka bir nedenle verilirse amacını aşmış olur zaten.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bazende bir derdim var bölümünde özellikle uzun uzun yazıyolar ve o kadar karmaşık yazıyolarki bişey anlamak imkansız, sonrada sitem ediyorlar, okuyamıyoruz ki yorum yapalım

geçmişi okudum anca ve bende gene yazıcam
eksi rep kullanmadım hiç bu güne kadar.yorumlara katılmasam da es gecerim hiç ugrasmam ama gır gır olsun diye bol bol rep veririm ben artısından amasengözlerimebaksanab
sonracımaa 1 arkadas var sürekli rahatsız ediyor rep ver rep ver diye ayy buna kızıyorum işte neden ısrar ediyosun ki vericem varsa veririm :mymeka:
öle yapınca veresim varsa da gidiyor hepten :1ninca:
baya muhabbet ilerlemiş oluyor meselaa 1 yıldır yaklasık konustugun insanlar var ve yeni biri geliyo hopppp olaya mhabbete dostluga girmeye calısıyor buna fitil oluyorum yaaa kötükedihüso

aman kızlar bu konu da silinmesin ..kk daki işe yarar konuların tümü aynı acı sonu paylaşıyor..

hemen hemen tüm yazılanları okuyan biri olarak ; yine o yazılanları aklımda tutup birşeyler yazmak için son sayfaya kadar geldiğimde konunun kitlenmiş olduğunu görmeye çok sinir oluyorum...

bir büyük bir küçük harf kullananlara ; yazılarını uzun ve anlaşılmaz hale getirenlere ben de sinir oluyorum...

efften püften dertlerle hayatım karardı diye başlık açanlara ayrıca bir sinir oluyorum... kadın dediğin güçlü olmalı ki anne olabilsin ...

yaşamadan birşey bilinmez yargısında bulunanlara da sinir olmasam da anlam veremiyorum...

böcüşüm çok doğru bi noktaya değindin yine...
ben de sürekli konuların kapanmasından çok rahatsızım
bütün gün kocamın gömlekleri, oğlumun dişi, kızımın saçı
bunları mı konuşmak gerek
tam içi dolu bir konu buldum diyerek okumaya başladığımda
sonu geldiğimde konu çoktan kapanmış oluyor...

ben de buna inanılmaz sinir oluyorum kötükedihüso

sonra da burdaki kadınların hepsini güne gelmiş kadınlara benzeten insanlara kızmaya hiç hakkımız olmuyor malesef :1closedeyes:

buna da hepimiz gıcık oluyoruz kaydirigubbakcemile3

ben artık gıcık olmuyorum tucecim..
umursamıyorum..
ne heves var ne demerak..
oft ye bakınca akışı olan 100 konudan 90 nı kaynana koca erkek makyaj bebek coluk cocuk..
kalan 10 tane de zaten kilitlenmek üzere olan konular ..
kısır konular ..

aman kızlar bu konu da silinmesin ..kk daki işe yarar konuların tümü aynı acı sonu paylaşıyor..

sen de azcık işe yarar konular aç fında
hapşırdım kızlığım bozuldumu mesela
makyajım olmuşmu
uykum geldi napmalıyım
kocam beni pek sevmiyo gibi geliyo

çünkü kadın dediğin böyle içi boş varlıktır, içi dolu bir konu açamaz, tartışamaz yasakkelime

böcüşüm çok doğru bi noktaya değindin yine...
ben de sürekli konuların kapanmasından çok rahatsızım
bütün gün kocamın gömlekleri, oğlumun dişi, kızımın saçı
bunları mı konuşmak gerek
tam içi dolu bir konu buldum diyerek okumaya başladığımda
sonu geldiğimde konu çoktan kapanmış oluyor...

ben de buna inanılmaz sinir oluyorum kötükedihüso

sonra da burdaki kadınların hepsini güne gelmiş kadınlara benzeten insanlara kızmaya hiç hakkımız olmuyor malesef :1closedeyes:
aynen öyle..
siteler de kk yı ev kadınların toplaşıp yaptıkları günlerin sanal versiyonu , aklı kocadan başka birşeye çalışmayan , topiklerin hemen hepsi erkek arayan yada bulduğundan memnun olmayan konuları içeriyor gibi vb yorumlar var ..
bakıyorum..
evet bu adamlar haklı
dişe dokunur konuların hepsi kilitli yada siliniyor..
sana bana kalan kızının penpe kakasını takan , oğlunun p.kunda boncuk bulan analar..

sen de azcık işe yarar konular aç fında
hapşırdım kızlığım bozuldumu mesela
makyajım olmuşmu
uykum geldi napmalıyım
kocam beni pek sevmiyo gibi geliyo

çünkü kadın dediğin böyle içi boş varlıktır, içi dolu bir konu açamaz, tartışamaz yasakkelime

hiç kusura bakmasınlar benin beynim sünger dğeil malesef..
ben bana verilenle yetinmeyip neden diye hesap sorarım araştırıp sorgularım..

aynen öyle..
siteler de kk yı ev kadınların toplaşıp yaptıkları günlerin sanal versiyonu , aklı kocadan başka birşeye çalışmayan , topiklerin hemen hepsi erkek arayan yada bulduğundan memnun olmayan konuları içeriyor gibi vb yorumlar var ..
bakıyorum..
evet bu adamlar haklı
dişe dokunur konuların hepsi kilitli yada siliniyor..
sana bana kalan kızının penpe kakasını takan , oğlunun p.kunda boncuk bulan analar..

ben de buna acayip sinir oluyorum...
kadın dendiğinde insanların aklında dedikoducu, dırdırcı, kocasının yada çocuklarının başarılarıyla övünen, kendi başarıları olmayan
tartışmaktan aciz
büyük işlere karışmayan
büyük konularda susup oturan bir tipleme canlanıyor

ve bu tiplemeyi erkekler yaratıyor ve kadınlar kabul ediyor...

sonra bu kabul gerçekle buluşuyor doğal olarak
kadınlar kendileri için biçilmiş kaftanın içine giriyor seve seve

ben çok işe yarar bir konunun mesela müdavimiyim. kkyada onun için üye olmuştum
. renkli lens topiğizemuszemus

türk kadınının içinde bulunduğu vahim durumu tüm açıklığıyla kavramama yardımcı olan portal. türkiyenin en geniş kadın portalı şeklinde bi sloganları var. gerçekten de öyle, milyonlarca ziyaretçisi var bu sitenin istatistiklere göre. kızsal, süssel bi konuyla ilgili arama yapaken düştüm içeri ve ne aradığımı unutup, döne dolana okudum. sitenin en geniş kapsamlı bölümü el işi ve yemek tarifleri gibi konularla ilgili. iş ve kariyer kısmında sadece iki topic var. mesleklerimiz ve eşlerimizin meslekleri. eşlerimizin meslekleri kısmı çok daha geniş. cinsellik diye bir başlık olmasına karşın; başlıkta soru yöneltmiş olan kişilere; cık cık, bunlar özel şeyler canım töbe töbe gibi cevaplar yazılmış. site üyelerinin künyesinde medeni durum belirtiliyor. bekar görünen üye, cinsellikle ilgili bir şey yazdığında ya da sorduğunda iki sayfa boyunca şu cevap geliyor kadınlardan; "e ama sen bekarsın ki?" ve mesajlardan anlayabiliyorsunuz, bu gerçekten samimi bir şaşkınlık. evli olmayan bir kadın cinsellikle ilgili neden bir şey sorsun, konuşsun, gerçekten anlayamıyorlar. bekar göründüğü halde cinsel ilişkide bulunduğunu belli eden şeyler yazan üyeler tamamen yok sayılıyor. kimse onların yazdıklarına değinmiyor. onun bir üstündeki mesaj cevaplanarak forum devam ediyor. orgazm nedir sorusu pek bi yaygın. "hiç duymadım, o ne ki" var bi sürü. bi de; "ben yedi yıllık evliyim, hiç orgazm olmadım, önemli bişey değil"ler var. ayrıca oral seksin gırtlak kanseri, anal seksin de bağırsak kanseri yaptığına inanılıyor. eşinizin eski bir sevgilisinin fotoğrafını atmadığını görürseniz naparsınız anketinde; bütün kadınlar bunu korkunç bir şey olarak değerlendiriyor ve büyük bir kavga sebebi olduğunu belirtiyor. kadınların en büyük sorunları kaynana-elti-görümce üçgeni gibi görünüyor. kaynanada evin anahtarının bulunması ve kafasına göre tak diye girivermesi yaygın bişey. eşleriyle aralarındaki sorunlar da çoğunlukla bilgisayar kaynaklı gibi. bilgisayarın başından kalkmayan erkekten dem vuruyor hepsi ve bir kerecik olsun beni dışarı çıkar, bi lokantada yemek yiyelim diye eşlerine yalvardıklarını anlatmaktan çekinmiyorlar. evde oturmak sıkıyormuş. ama neden bilmiyorum... kalkıp, bir arkadaşlarıyla kendileri gitmiyorlar!

kk hakındaki yorumalrdan biri.

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

bu da bir başkası ..

X