Bu sefer kesin bitti.

English Home Axis Porselen 2 ..kahve fincanı linki soranlar için vallahi var ;D

Ürün kendi sitesinde 174,99 dan 59,99 a düşmüş gözüküyor ; farklı model 2 li fincan takımları da aynı fiyatta imiş.

Renk ve modellere bakmak için, hangi ürüne baksam en az 20 kişinin sepetinde.

Konuyu gören fincan almaya mı gitti ?

Ne kadar tatlısınız,çok şükür Yani sonunda beni anlayabilenlerden çıktınız ,hiç değeri olur mu ki hediyenin zaten iyi ki de oldu
Valla hediye parasına bakılıp değerlendirilmez tabii de, en ucuzunu seçerek siz parasına göre değerlendirmişsiniz gibi geldi bana. Siz soruma cevap vermeyince eski konularınıza bakayım dedim. Dört konu açmışsınız hepsinde eski konuma bakın demişsiniz konuception maşallah. Üşenmedim yüzeysel bir şekilde okudum. Siz zaten yengenizi kıskandığınızı yazmışsınız, erkek arkadaşınızın da böyle düşünmesi çok normal. İlk günden itibaren kıza tavır almışsınız kv evinde yaşayacağı için. Onu da geçtim askere giderken hakaretlerle ayrıldık demişsiniz herhalde tek taraflı değildi bunlar ve tükürdüğünüzü yalayıp tekrar barışmışsınız. Canını yakmak için tekrar buluşmuşsunuz, şaka gibi? Erkek arkadaşınızın şiddet tavrını onaylamamakla birlikte ilişkinizin toksik olduğunu ve şiddetin çift taraflı olduğunu düşünüyorum üzgünüm.

Evet

Ne kadar tatlısınız,çok şükür Yani sonunda beni anlayabilenlerden çıktınız ,hiç değeri olur mu ki hediyenin zaten iyi ki de oldu

Kendinizi daha fazla üzmeyin. Yanılmıyorsam 22 yaşında genç bir kadınsınız; aranızdaki konuşmaya bakarak bu insanla yetiştiriliş ve hayat tarzlarınızın da birbirinden farklı olduğunu düşünüyorum.

Ucuz ve kalitesiz , adına hediye denilsin diye bir seçim yapmamışsınız ; siz onun kesesini düşünürken, adam sizi olmadık şeylerle itham etmiş.

Ben rahatsız oluyorum diye işten çıkmıştı bu yüzden parası yok diyor konu sahibi, allah bilir işyerindeki günahsız bir dişiyi kıskandı işten çıkarttı erkek arkadaşını. Yengesinin hediyesini de kendi karşılayıverseymiş madem o kadar düşünüyor erkek arkadaşının kesesini ya da işten çıkarttırmasaydı. Bu ilişkide iki taraf da sorunlu der kaçarım.

Yenge bahane ya bildiğin arızalıymış. Geçmiş olsun. Böyle bir ey hayırlı olmuş en azından evlenip gerçek yüzünü evde dayak yiyerek görmektense. Zaten başta sözel şiddeti var. Fitne fesat, kötü birisin demesine ne gerek var. Olmuyorsa olmuyor bunu anlamıyorum. Oğlan niye sizin peşinizden devam etmeye çalıştı değil mi? Cevap belli, hırs, ruh hastası,sevgi, saygı yoksunu olduğu için.

Konu sahibi böyle mi gerçekten?

Bazı kadınlar aksiyon seviyor. Dizi senaryolarındaki sıkıntılı tipleri hayatınıza çekip durmayın ya. Evlilik sevgi, saygı dolu kurulmalı. Şimdiden bağıran çağıran, sert konuşan yarın bir gün evde iyice her şeyi unutur, sertleşir kötüleşir.

Arada sınır kalmamış. Ortalık yerde çingeneler gibi girmişsiniz. Sabır kalmamış. Kendini sinirliysen tutamayan erkekten hayır gelmez. Sesini yükselten, sert konuşan, oraya buraya elini geçiren!!

Konu bir derdim vardan bir fincan linkim var’a dönüştü yemin ediyorum şoklar içerisindeyim derdimi unuttum anlık olarak
Buradan Trendyola geçiş yapıcaz az kaldı Kız işin gırgırındayız. O psikopatın tedaviye ihtiyacı var zaten evlenince en ufak tartışmayı büyütüp şiddet uygulayacağına da eminim. Aman diyim uzak durun bunlardan. Yeni tanıştığınız bir erkekte bile bu tarz hakaret, temas uygulamasında hiç düzelir mi diye devam ettirmeyin hiç kimse değişmez.

Ben sizin davranışlarınızdan aşırı rahatsız oldum. Çalıştığı işten ayrılmasına neden olmak, ne demek! Adam da ne akılla bu ekonomide, o işten ayrıldı, onu da anlamadım. Milletin alacağı hediyeye karışmaya, ne gerek var. Hadi fikrini söyledin, ısrarcı olmak çok saçma değil mi? Size 65 tl’lik hediye alsa, siz ne düşünürsünüz. Oldu olacak bir litre kola, yanında da bir gofret alsaydı. Ayrıca fincan takımı kdr düşünülmemiş, almış olmak için alınan bir hediye de yok. Davranışlarınız hiç hoşuma gitmedi.

Adamın da canına tak ettiğini düşünüyorum.

Çok iyi olmuş bitirmeniz geleceğinizin fragmanı aileci eş ve şiddet asla çekilmeyecek iki şey

Alacağı hediyeye gelene kadar, oturacağı eve bile karışmış dış kapının dış mandalı vasfıyla.

Önceki konusunda okudum, yengesi kv evine gelin gidiyor diye konu sahibi problem çıkarmış, o evde benim genç ve bekar erkeyim de yaşıyor uygun görmüyorum diye.
Bu nasıl bi tip biliyor musunuz, hani her ailede olur bir uzak akraba, herkesin her işine karışır, fitne fesatla ortalığı birbirine katar, kendi yapıp yapıp suçu başkasında arar, hiç kimse tarafından sevilmez. Aynen geleceği bu.

Daha ortada söz nişan yokken kayın ailenin ve tüm sülalenin tüm maddi manevi konularına hakim olup her yorumu yapma densizliğinde bulunan, ağzının payı verilince de ben iyi niyetle söyledim ama diye ağlayıp mağdur olan tip.

Bir sürü konu var en son ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…