- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
- Konu Sahibi ayperisiiii
-
English Home Axis Porselen 2 ..kahve fincanı linki soranlar içinvallahi var ;D
Valla hediye parasına bakılıp değerlendirilmez tabii de, en ucuzunu seçerek siz parasına göre değerlendirmişsiniz gibi geldi bana. Siz soruma cevap vermeyince eski konularınıza bakayım dedim. Dört konu açmışsınız hepsinde eski konuma bakın demişsiniz konuception maşallah. Üşenmedim yüzeysel bir şekilde okudum. Siz zaten yengenizi kıskandığınızı yazmışsınız, erkek arkadaşınızın da böyle düşünmesi çok normal. İlk günden itibaren kıza tavır almışsınız kv evinde yaşayacağı için. Onu da geçtim askere giderken hakaretlerle ayrıldık demişsiniz herhalde tek taraflı değildi bunlar ve tükürdüğünüzü yalayıp tekrar barışmışsınız. Canını yakmak için tekrar buluşmuşsunuz, şaka gibi? Erkek arkadaşınızın şiddet tavrını onaylamamakla birlikte ilişkinizin toksik olduğunu ve şiddetin çift taraflı olduğunu düşünüyorum üzgünüm.Ne kadar tatlısınız,çok şükür Yani sonunda beni anlayabilenlerden çıktınız ,hiç değeri olur mu ki hediyenin zaten iyi ki de oldu
EvetÜrün kendi sitesinde 174,99 dan 59,99 a düşmüş gözüküyor ; farklı model 2 li fincan takımları da aynı fiyatta imiş.
Renk ve modellere bakmak için, hangi ürüne baksam en az 20 kişinin sepetinde.
Konuyu gören fincan almaya mı gitti ?
Ne kadar tatlısınız,çok şükür Yani sonunda beni anlayabilenlerden çıktınız ,hiç değeri olur mu ki hediyenin zaten iyi ki de oldu
Konu bir derdim vardan bir fincan linkim var’a dönüştü yemin ediyorum şoklar içerisindeyim derdimi unuttum anlık olarak
Bugün gördüm t ile başlayan alışveriş sitesinde inanamadım bi daha baktımBen hala ordayımlink atsa
Eski konularınıza baktım şimdi. Daha çok konu açarsınız siz. Çünkü bu kaçıncı ayrılma barışma sayamadım. Üstelik hem arkadaşınız hem ailesi saygısız insanlar. Ailenizle onun ailesi birbirine girmiş aileniz bitti bu iş demiş gene barışmışsınız. Akıllanmazsınız siz. Ancak evlenince kafanıza dank eder onda da çocuk var der ömrünüzü heba edersiniz.
Buradan Trendyola geçiş yapıcaz az kaldıKonu bir derdim vardan bir fincan linkim var’a dönüştü yemin ediyorum şoklar içerisindeyim derdimi unuttum anlık olarak
Çok iyi olmuş bitirmeniz geleceğinizin fragmanı aileci eş ve şiddet asla çekilmeyecek iki şeyHerkese merhaba.
Bu konu hakkında son kez yazdığımı düşünüyorum çünkü benden yaşça büyük insanların tavsiyesine hep açık oldum burada.Konuya hakim olanlar biliyor ki eski erkek arkadaşımla barışalı çok olmasa da ben bu hatadan çok kötü bir şekilde geri döndüm.Bugün sinemaya gittik çok güzel vakit geçirdik en son ev alışverişi için Karaca,English Home tarzı yerlere girdik ben çok severim böyle eşyalar bakmayı almasam dahi herneyse bugün sevgili yengesinin doğum günüymüş ona 300-400 liralık hediyeler bakıyor malum çalıştığı yerden rahatsız olduğum için de çıkmıştı işten ve işsiz haliyle şu an ancak ben ona böyle yapacağına bütçesini zorlamasın diye English homedan 2li fincan setini alalım ona dedim çok hediye almak istiyorsan diye 65 lira falan yani hani gayet iyi indirimli hali bana iki de bir “sen o kızı sevmiyorsun o senin hakkında iyi düşünüyor bunca olan şeye rağmen sen böyle yapınca ben senin kötü olduğunu düşünüyorum ve senin bana yardım etmeni istemiyorum çünkü sana güvenmiyorum kendine almayacağın şeyleri beğeniyorsun” dedi ben de “alakası yok buradaki fincanlar çok güzel aksine tek bir tane kupaya bir sürü para vereceğine eşiyle beraber kullanabileceği bir şeyi alsan daha iyi olmaz mı?” Dedim o da “çok istiyorsan sana alırız ama ben ona almam bu hediyeyi yakıştırmam ona gözünden fitnelik akıyor senin” dedi herkesin içinde milyonlarca kez sen beğenme sana güvenmiyorum dedikten sonra en son bu cümleyi kurunca yanımızdaki satıcı kız Bİle şok oldu ve ben mağazayı terkettim arkamdan geldi ve bileğimi öyle bir sıktı ki ben hem dediklerinden dolayı hem de avm içerisinde yaşanan bu bilek sıkma olayından sonra istemeden de olsa kendime hakim olamayarak hiç de huyum olmamasına rağmen küfür ettim =( küfürden nefret eden bir insan olarak gerçekten ettim inanın bu konuyu yazarken bile bileklerim öyle ağrıyor ki öyle sıktı ki bileklerimi..Onunla barışmak hataydı biliyorum ayrılmak en iyi çözümdü bunu da biliyorum ki ayrıldık şimdi ama neden böyle boşluğa düşmüş gibi oldum ve üzüldüm anlık olarak anlamıyorum.Ancak canımı şiddet anlamında böyle yakmasından sonra kararımı doğru verdiğime çok eminim..
Alacağı hediyeye gelene kadar, oturacağı eve bile karışmış dış kapının dış mandalı vasfıyla.Ben sizin davranışlarınızdan aşırı rahatsız oldum. Çalıştığı işten ayrılmasına neden olmak, ne demek! Adam da ne akılla bu ekonomide, o işten ayrıldı, onu da anlamadım. Milletin alacağı hediyeye karışmaya, ne gerek var. Hadi fikrini söyledin, ısrarcı olmak çok saçma değil mi? Size 65 tl’lik hediye alsa, siz ne düşünürsünüz. Oldu olacak bir litre kola, yanında da bir gofret alsaydı. Ayrıca fincan takımı kdr düşünülmemiş, almış olmak için alınan bir hediye de yok. Davranışlarınız hiç hoşuma gitmedi.
Adamın da canına tak ettiğini düşünüyorum.
Kim karışmış?Alacağı hediyeye gelene kadar, oturacağı eve bile karışmış dış kapının dış mandalı vasfıyla.
Önceki konusunda okudum, yengesi kv evine gelin gidiyor diye konu sahibi problem çıkarmış, o evde benim genç ve bekar erkeyim de yaşıyor uygun görmüyorum diye.Kim karışmış?
Bu nasıl bi tip biliyor musunuz, hani her ailede olur bir uzak akraba, herkesin her işine karışır, fitne fesatla ortalığı birbirine katar, kendi yapıp yapıp suçu başkasında arar, hiç kimse tarafından sevilmez. Aynen geleceği bu.Önceki konusunda okudum, yengesi kv evine gelin gidiyor diye konu sahibi problem çıkarmış, o evde benim genç ve bekar erkeyim de yaşıyor uygun görmüyorum diye.
Daha ortada söz nişan yokken kayın ailenin ve tüm sülalenin tüm maddi manevi konularına hakim olup her yorumu yapma densizliğinde bulunan, ağzının payı verilince de ben iyi niyetle söyledim ama diye ağlayıp mağdur olan tip.Bu nasıl bi tip biliyor musunuz, hani her ailede olur bir uzak akraba, herkesin her işine karışır, fitne fesatla ortalığı birbirine katar, kendi yapıp yapıp suçu başkasında arar, hiç kimse tarafından sevilmez. Aynen geleceği bu.
Bir sürü konu var en son ki buArkadaşlar bir önceki konulardan olanları anlayabilirsiniz.En son abisinin nikahında böyle şeyler oldu yok özür dileyeceksin vs abisi arayıp söylüyor derken kurban bayramı geldi ailesi bize gelmek istedi ailem buyursunlar dedi sanıyoruz ki bayramlaşacaklar geldiler ikramlarını bir güzel yediler annesi bir anda “biz aslında kasım’daki nişanı ertelemeye geldik buraya” dedi bizimkiler şok bana bakıyorlar.Ailesi böyle yaptığı için erkek arkadaşıma nişanı erteleyelim demiştim ama ağlamıştı benimle bir yola girmek istemiyor musun diye ben de ailesine güvenmediğim için böyle düşündüğümü söylemiştim sonra bir anda abisi “evlilik diyeceklerine önce sürekli mekan mekan gezmeyi bıraksınlar paralar harcıyorlar sürekli” vs dedi ailem de gezecekler tabii gençler bunlar bir şeyler yaşamadan nasıl tanıyacaklar gençliklerini yaşayacak bu evreler böyledir dedi sonra da annesi tekrarladı gözler erkek arkadaşıma döndü o da ayperiisii ne derse o dedi benim çok zoruma gitti açıkçası “ben zaten bunu x’e söylemiştim biz de istemiyoruz” diye bir tek bunu diyebildim ailesi bir anda kalktı bizim gitmemiz lazım vs diye erkek arkadaşım dışarıya arabayı almaya gitti herkesten önce ama ailesi bizden gidesiye kadar yok fotoğraflarınızı kaldırın şu bu dedi muhtemelen annesi oğlunun kısmetinin kapanacağını düşünüyordu abisi de kapıdan çıkarken “size daha çok şey söylerdim de Ailenin zoruna giderdi” dedi “kurban bayramında hoş mu bu yaptığınız? Kendinizi o kadar büyük görmeyin benim ailem gayet yücegönüllüdür hiçbir şey ağır gelmez söyle abi ne söyleyeceksen” dedim indi gitti arkamı bir döndüm ailem arkamda “bu iş bitti” dediler sonra dayım her şeyi öğrenmiş gitmiş çocuğu aramış siz nasıl bunu yaparsınız vs aileler birbirine girdi.Erkek arkadaşım ayrılmak istedi “abin bana bir sürü şey derken sen ailem beni koruyunca mı ayrılmak istiyorsun” dedim ağladı vs ailemsiz de olur ayrılmayalım ne olur dedi gizli gizli buluşunca fakat annesi biz telefonla konuşurken “alyansları tektaşı göndersin” dediğini duyunca Nevrim döndü ailesiz olmaz X evleniriz bir kutlama olur hasta olursun ah annem olsaydı dersin zoruna gider benim ailem varken senin ailenin olmaması yada ikimizin ailesi olmaZsa ikimizin de zoruna gider diye biz istemeye istemeye aileler birbirine girdi diye ayrıldık.Dün ise bir anda mesaj attı bende kalan eşyası vardı barışmaya karar verdik çok değişmiş bir barda kasiyerlik yapıyormuş şimdi haliyle önüne gelen giden kadınları düşünemiyorum ben işimi yapıyorum diyor ama inanmıyorum boynuna dövme yaptırmış 4 ay oldu ayrılalı ne kadar değişmiş dişlerinde minik bir problem vardı komple diş yaptırmış vs barışırsak ne olacak aileler istemeyecek biz zorluk çekeceğiz diyorum aileler bilmesin en az 6 sene evlilik düşünmüyorum dedi ben de bir ilişkideysem sonunu göreceğim minimum 2 maksimum 3 sene içinde bir sonuç olacak artık çocuk oyuncağına döndü bu iş dedim ve o işten de ayrılmasını istedim şimdi ise pazartesi zaten kapalıyız diyor dün gece 4 te işten çıkar çıkmaz geldi o işten çıkacağım tamam dedi şimdiyse bambaşka konuşuyor ay anlatırken ne kadar çocuksu şeyler yaşıyorum diyorum ama barışmak istediğim kadar kendimi tekrar bu hayatın içine atmak istemiyorum.Beraberlen sürekli ailesi arıyor neredesin neredesin dedim kız çocuğu olmama raşmen beni bu kadar darlamıyorlar bu ne iş ya nasıl korkuyor aradıklarında görmeniz lazım..Çok kararsızım bu ilişkinin başlamasına aslında mantığım ne yapması gerektiğini biliyor kendime kızıyorum da kalbim böyle saf gibi yapma kızım ilk aşkın kimseyi o kadar sevemezsin kimse de seni onun kadar sevemez bu duyguları tekrar yaşayamazsın hissine kapılıyorum.Toyluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?