- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi ayperisiiii
Ay bakacağım hemmenBugün gördüm t ile başlayan alışveriş sitesinde inanamadım bi daha baktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bakacağım hemmenBugün gördüm t ile başlayan alışveriş sitesinde inanamadım bi daha baktım
Gitsin şimdi yengesine milyarlık hediyeler alsın mikropHerkese merhaba.
Bu konu hakkında son kez yazdığımı düşünüyorum çünkü benden yaşça büyük insanların tavsiyesine hep açık oldum burada.Konuya hakim olanlar biliyor ki eski erkek arkadaşımla barışalı çok olmasa da ben bu hatadan çok kötü bir şekilde geri döndüm.Bugün sinemaya gittik çok güzel vakit geçirdik en son ev alışverişi için Karaca,English Home tarzı yerlere girdik ben çok severim böyle eşyalar bakmayı almasam dahi herneyse bugün sevgili yengesinin doğum günüymüş ona 300-400 liralık hediyeler bakıyor malum çalıştığı yerden rahatsız olduğum için de çıkmıştı işten ve işsiz haliyle şu an ancak ben ona böyle yapacağına bütçesini zorlamasın diye English homedan 2li fincan setini alalım ona dedim çok hediye almak istiyorsan diye 65 lira falan yani hani gayet iyi indirimli hali bana iki de bir “sen o kızı sevmiyorsun o senin hakkında iyi düşünüyor bunca olan şeye rağmen sen böyle yapınca ben senin kötü olduğunu düşünüyorum ve senin bana yardım etmeni istemiyorum çünkü sana güvenmiyorum kendine almayacağın şeyleri beğeniyorsun” dedi ben de “alakası yok buradaki fincanlar çok güzel aksine tek bir tane kupaya bir sürü para vereceğine eşiyle beraber kullanabileceği bir şeyi alsan daha iyi olmaz mı?” Dedim o da “çok istiyorsan sana alırız ama ben ona almam bu hediyeyi yakıştırmam ona gözünden fitnelik akıyor senin” dedi herkesin içinde milyonlarca kez sen beğenme sana güvenmiyorum dedikten sonra en son bu cümleyi kurunca yanımızdaki satıcı kız Bİle şok oldu ve ben mağazayı terkettim arkamdan geldi ve bileğimi öyle bir sıktı ki ben hem dediklerinden dolayı hem de avm içerisinde yaşanan bu bilek sıkma olayından sonra istemeden de olsa kendime hakim olamayarak hiç de huyum olmamasına rağmen küfür ettim =( küfürden nefret eden bir insan olarak gerçekten ettim inanın bu konuyu yazarken bile bileklerim öyle ağrıyor ki öyle sıktı ki bileklerimi..Onunla barışmak hataydı biliyorum ayrılmak en iyi çözümdü bunu da biliyorum ki ayrıldık şimdi ama neden böyle boşluğa düşmüş gibi oldum ve üzüldüm anlık olarak anlamıyorum.Ancak canımı şiddet anlamında böyle yakmasından sonra kararımı doğru verdiğime çok eminim..
Utanacak kişi siz değilsiniz. Şiddet uygulayan utanmalıydı, o yüzden rezil edecektiniz.O an acıdan dolayı bileklerimi kendime çekmeye çalıştım küfür ederek Yani ben benliğimden geçmiştim kemiğim nasıl sızlıyor.İnanın ki bağırmak aklıma dahi gelmedi böyle sanki ayıp bir şey yapıyormuşum gibi başkalarına öyle görünmekten çok utandım insan başına gelmeden bilemiyormuş önceden olsa tecrübe etmeden ohooo ben neler neler yaparım derdim ama tecrübe bambaşkaymış dilim lal oldu resmen
Kesinlikle öyle,üzülmüyorum inanın iyi ki de böyle şeyler yaşanmış ve acemiliğin verdiği cesaretten dolayı kör kütük devam etmemişim diyorumKendinizi daha fazla üzmeyin. Yanılmıyorsam 22 yaşında genç bir kadınsınız; aranızdaki konuşmaya bakarak bu insanla yetiştiriliş ve hayat tarzlarınızın da birbirinden farklı olduğunu düşünüyorum.
Ucuz ve kalitesiz , adına hediye denilsin diye bir seçim yapmamışsınız ; siz onun kesesini düşünürken, adam sizi olmadık şeylerle itham etmiş.
Aynen siz de sevgilinizi barda çalıştırırsınız önüne çırılçıplak gelen kadınları da çerez niyetine gözüyle binlerce kez soymasına izin verirsiniz siz en medeni insanlarsınız arkadaşlarBen rahatsız oluyorum diye işten çıkmıştı bu yüzden parası yok diyor konu sahibi, allah bilir işyerindeki günahsız bir dişiyi kıskandı işten çıkarttı erkek arkadaşını. Yengesinin hediyesini de kendi karşılayıverseymiş madem o kadar düşünüyor erkek arkadaşının kesesini ya da işten çıkarttırmasaydı. Bu ilişkide iki taraf da sorunlu der kaçarım.
Ayy nereden bildin öyle tespit profesörü seniiiBu nasıl bi tip biliyor musunuz, hani her ailede olur bir uzak akraba, herkesin her işine karışır, fitne fesatla ortalığı birbirine katar, kendi yapıp yapıp suçu başkasında arar, hiç kimse tarafından sevilmez. Aynen geleceği bu.
Heee ondan kıza şiddet uygulamakta haklı yani?Ben sizin davranışlarınızdan aşırı rahatsız oldum. Çalıştığı işten ayrılmasına neden olmak, ne demek! Adam da ne akılla bu ekonomide, o işten ayrıldı, onu da anlamadım. Milletin alacağı hediyeye karışmaya, ne gerek var. Hadi fikrini söyledin, ısrarcı olmak çok saçma değil mi? Size 65 tl’lik hediye alsa, siz ne düşünürsünüz. Oldu olacak bir litre kola, yanında da bir gofret alsaydı. Ayrıca fincan takımı kdr düşünülmemiş, almış olmak için alınan bir hediye de yok. Davranışlarınız hiç hoşuma gitmedi.
Adamın da canına tak ettiğini düşünüyorum.
Arkana bakma kaç...Herkese merhaba.
Bu konu hakkında son kez yazdığımı düşünüyorum çünkü benden yaşça büyük insanların tavsiyesine hep açık oldum burada.Konuya hakim olanlar biliyor ki eski erkek arkadaşımla barışalı çok olmasa da ben bu hatadan çok kötü bir şekilde geri döndüm.Bugün sinemaya gittik çok güzel vakit geçirdik en son ev alışverişi için Karaca,English Home tarzı yerlere girdik ben çok severim böyle eşyalar bakmayı almasam dahi herneyse bugün sevgili yengesinin doğum günüymüş ona 300-400 liralık hediyeler bakıyor malum çalıştığı yerden rahatsız olduğum için de çıkmıştı işten ve işsiz haliyle şu an ancak ben ona böyle yapacağına bütçesini zorlamasın diye English homedan 2li fincan setini alalım ona dedim çok hediye almak istiyorsan diye 65 lira falan yani hani gayet iyi indirimli hali bana iki de bir “sen o kızı sevmiyorsun o senin hakkında iyi düşünüyor bunca olan şeye rağmen sen böyle yapınca ben senin kötü olduğunu düşünüyorum ve senin bana yardım etmeni istemiyorum çünkü sana güvenmiyorum kendine almayacağın şeyleri beğeniyorsun” dedi ben de “alakası yok buradaki fincanlar çok güzel aksine tek bir tane kupaya bir sürü para vereceğine eşiyle beraber kullanabileceği bir şeyi alsan daha iyi olmaz mı?” Dedim o da “çok istiyorsan sana alırız ama ben ona almam bu hediyeyi yakıştırmam ona gözünden fitnelik akıyor senin” dedi herkesin içinde milyonlarca kez sen beğenme sana güvenmiyorum dedikten sonra en son bu cümleyi kurunca yanımızdaki satıcı kız Bİle şok oldu ve ben mağazayı terkettim arkamdan geldi ve bileğimi öyle bir sıktı ki ben hem dediklerinden dolayı hem de avm içerisinde yaşanan bu bilek sıkma olayından sonra istemeden de olsa kendime hakim olamayarak hiç de huyum olmamasına rağmen küfür ettim =( küfürden nefret eden bir insan olarak gerçekten ettim inanın bu konuyu yazarken bile bileklerim öyle ağrıyor ki öyle sıktı ki bileklerimi..Onunla barışmak hataydı biliyorum ayrılmak en iyi çözümdü bunu da biliyorum ki ayrıldık şimdi ama neden böyle boşluğa düşmüş gibi oldum ve üzüldüm anlık olarak anlamıyorum.Ancak canımı şiddet anlamında böyle yakmasından sonra kararımı doğru verdiğime çok eminim..
Anlatamazsın bunlara olanları.Barmen olmasına striptiz yapan kızlar içerisinde olmasına kim izin verir hayatındaki kişinin? Utanmasa şiddet gösterdiği için beni suçlu bulur bu tiplerHeee ondan kıza şiddet uygulamakta haklı yani?
Mağaza görevlisinin yanında rezil etmiş bir de.
Öncesinde haklılık payı vardıysa bile yaptığı hareketlerle silip süpürmüş her şeyi.
Adam reşit değil mi, sana mı soracak nerde çalışmamı uygun görürsün diye? Eşin falan da değil, erkek arkadaşın sadece üstelik. Sırf sana göre açık giyiniyor diye hemcinsini çerez olarak yaftalaman da çok çirkin. Kendin gibi bir adam bulmuşsun belli ki, tencere kapak ilişkisi -şiddeti hala onaylamıyorum bu arada-Aynen siz de sevgilinizi barda çalıştırırsınız önüne çırılçıplak gelen kadınları da çerez niyetine gözüyle binlerce kez soymasına izin verirsiniz siz en medeni insanlarsınız arkadaşlar
Adam reşit değil mi, sana mı soracak nerde çalışmamı uygun görürsün diye? Eşin falan da değil, erkek arkadaşın sadece üstelik. Sırf sana göre açık giyiniyor diye hemcinsini çerez olarak yaftalaman da çok çirkin. Kendin gibi bir adam bulmuşsun belli ki, tencere kapak ilişkisi -şiddeti hala onaylamıyorum bu arada-
Yeri geliyor ben de açık giyiniyorum ortamına göre ama gidip de sulanmıyorum orada burada.Öyle ortamlarda bazı insanların iki cinsiyette de amaçları bellidir.Sadece kadın olarak söylemiyorum bakın.Madem öyle hayatınızdaki kişi yada girecek kişi öyle yerlerde çalışıyor olur umarım çünkü bazen kadın kadının kurdu olur ve empati yapmakta güçlük çeker,anlayamaz başına gelmeden.Siz ve sizin gibi zihniyette birisiyle anlaşabileceğimizi sanmıyorum çünkü siz bir lafın diğer tarafından tutuyorsunuz o ortamda neyin ne olduğunu anlamak için bebek olmak gerekir.Adam reşit değil mi, sana mı soracak nerde çalışmamı uygun görürsün diye? Eşin falan da değil, erkek arkadaşın sadece üstelik. Sırf sana göre açık giyiniyor diye hemcinsini çerez olarak yaftalaman da çok çirkin. Kendin gibi bir adam bulmuşsun belli ki, tencere kapak ilişkisi -şiddeti hala onaylamıyorum bu arada-
Yaşları çok küçük. Bi 3 yıl sonra olsa iyi kötü gidecek bir ilişki şu an yaşanıyor diye bu durumda biraz da.Kısacası çok yüz göz olmuşlar.
Karşılıklı toyluklar olmuş ama birbiri ile aile kurmaması gereken insanlar.
Oğlanın abisi de bir değişik. Çocuğun son tavrı da normal değil. Kızın aile ve işe karışması doğru değil. Böyle böyle öğreniliyor. İnşallah daha fazla üzülmezler.
Orada çalışmayı kendisi seçmişse, siz de bundan hoşnut değilseniz size ayrılmak düşer. İşten çıkartıp sonra da paran mı var yengene 300₺’lik hediye alıyorsun demek değil. Çok laubali olmuşsunuz, sınır diye bir şey kalmamış ilişkide. Saygı yok güven yok.Yeri geliyor ben de açık giyiniyorum ortamına göre ama gidip de sulanmıyorum orada burada.Öyle ortamlarda bazı insanların iki cinsiyette de amaçları bellidir.Sadece kadın olarak söylemiyorum bakın.Madem öyle hayatınızdaki kişi yada girecek kişi öyle yerlerde çalışıyor olur umarım çünkü bazen kadın kadının kurdu olur ve empati yapmakta güçlük çeker,anlayamaz başına gelmeden.Siz ve sizin gibi zihniyette birisiyle anlaşabileceğimizi sanmıyorum çünkü siz bir lafın diğer tarafından tutuyorsunuz o ortamda neyin ne olduğunu anlamak için bebek olmak gerekir.
Ben mesela, o dediğin ortamlarda çalışan biri ile baştan bi işe kalkışmam. Tarzım değil öyle biri. Sen evlilik aşamasına gelmişsin ve bu bana çok tuhaf geliyor.Yeri geliyor ben de açık giyiniyorum ortamına göre ama gidip de sulanmıyorum orada burada.Öyle ortamlarda bazı insanların iki cinsiyette de amaçları bellidir.Sadece kadın olarak söylemiyorum bakın.Madem öyle hayatınızdaki kişi yada girecek kişi öyle yerlerde çalışıyor olur umarım çünkü bazen kadın kadının kurdu olur ve empati yapmakta güçlük çeker,anlayamaz başına gelmeden.Siz ve sizin gibi zihniyette birisiyle anlaşabileceğimizi sanmıyorum çünkü siz bir lafın diğer tarafından tutuyorsunuz o ortamda neyin ne olduğunu anlamak için bebek olmak gerekir.
Sorun şu ki biz ayrıldıktan sonra girmiş barışmak için konuşmaya geldiğinde orada çalışmasını hoş karşılamadığını söyledim ve beni anladığını söyleyerek çıktı oradan yoksa ben öyle birisiyle evlilik yoluna girmem ki öyle olsa dediğiniz doğru =)Ben mesela, o dediğin ortamlarda çalışan biri ile baştan bi işe kalkışmam. Tarzım değil öyle biri. Sen evlilik aşamasına gelmişsin ve bu bana çok tuhaf geliyor.
Bir de adam barmen değil de sanki strip club’da çalışıyor. Kadınlar memelerini barmenin yüzüne hangi barda sallıyor acaba? Yıllardır barda içerim hiç öyle bişey görmedim.Ben mesela, o dediğin ortamlarda çalışan biri ile baştan bi işe kalkışmam. Tarzım değil öyle biri. Sen evlilik aşamasına gelmişsin ve bu bana çok tuhaf geliyor.
Siz olaya değil de tamamen beni yargılamaya gelmişsiniz rica ediyorum yazmayın bu kadar mı işiniz yok dakika başı olumsuz yazıp duruyorsunuz bu kadar mı hayatınız boş pes doğrusu kadın gerçekten kadının kurdudur.Bir de adam barmen değil de sanki strip club’da çalışıyor. Kadınlar memelerini barmenin yüzüne hangi barda sallıyor acaba? Yıllardır barda içerim hiç öyle bişey görmedim.