• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer kesin bitti.

Sorun şu ki biz ayrıldıktan sonra girmiş barışmak için konuşmaya geldiğinde orada çalışmasını hoş karşılamadığını söyledim ve beni anladığını söyleyerek çıktı oradan yoksa ben öyle birisiyle evlilik yoluna girmem ki öyle olsa dediğiniz doğru =)
Bi tane konunun sonuna yazdığın gibi, toyluk. Bu çocuk zaten müsaitmiş, sen anlayamamışsın, ya da görmezden gelmişsin, ne bileyim konduramamışsın. Tarzı olmayan biri ekmek parası için öyle bir işe girmez.

Sakın bu fikrinden dönme,işine baksın, boş boş konuşmasın, gitsin ne alıyorsa alsın,haddini bilsin kimse seni ortam içinde küçük düşüremez ve bileğini sıkamaz, hiç düşünme işine baksin

Siz olaya değil de tamamen beni yargılamaya gelmişsiniz rica ediyorum yazmayın bu kadar mı işiniz yok dakika başı olumsuz yazıp duruyorsunuz bu kadar mı hayatınız boş pes doğrusu kadın gerçekten kadının kurdudur.
Yavruş hemen kurgulama , üslup sert ama haklı olduğu yerler var. Bar sahibi veya düzgün işini yapan barmen gelecek planı varsa kötü değildir. Yeterki kafası çalışsın, ciddiye alsın sorumluluk sahibi olsun. Hemen cıss diyerek gitme. Sen alacağını al, Aa böyle bir bakış açısı var de. Sonra en azından yaşadıklarından maksimum yarar sağla.

Ben senin yerinde olsam sana yapılan eleştiri ve öneriliri yazardım. Çünkü tekrar tekrar başa dönmüşsün. Sadece okuyup geçme. Bak bir süre sonra unutursun, alıştığın gibi elin telefona gider, özlersin normal olarak. Sonra aynı benzer ilişki başkası veya bununla.

Tecrübe kazandın. Sınav gibi düşün. Sınav sonrası soruları yanıtları beğenip beğenmediğin aklına geliyor mu? Sadece sonuca bakıp çalışmadığın yerlere çalışıyorsun yoksa ya şansa geçersin ya da tekrar tökezlersin.

Şimdi içini dök burada ablaların seni bir silkelesin yarın veya sonraki gün eveet hayata devam, nerede kalmıştık de aç konuları baştan sona çalış. Duyguya girme başkasının konusu gibi. Not al.

Aynen siz de sevgilinizi barda çalıştırırsınız önüne çırılçıplak gelen kadınları da çerez niyetine gözüyle binlerce kez soymasına izin verirsiniz siz en medeni insanlarsınız arkadaşlar
Ama barda değil zindana da atsanız soymak isteyen zihninde yine soyar.Çerez niyetine gözüyle başka kadınları soyan birini de işten değil kendinizden uzaklaştırmanız gerekirdi. İyi olmuş ayrıldığınız.

Aynen siz de sevgilinizi barda çalıştırırsınız önüne çırılçıplak gelen kadınları da çerez niyetine gözüyle binlerce kez soymasına izin verirsiniz siz en medeni insanlarsınız arkadaşlar

Adamın zihninde ne varsa isterse meyve dükkanı işletsin. Damacana su şişesi mevzusunu hatırla derim. Lostracı olup, bakkalı olup veya erkeklerle vardiyada çalışıp çıkınca her boku yiyen var. Benim bir arkadaşım bar işletiyordu çok iyi bir yerde çocuk dünya iyisiydi şöyle dönüp yan bakacak biri değildi.

Şimdi gaza gelip çocuğa dönme bakış açını değiştir. İş değil önemli olan adam.

Ayy nereden bildin öyle tespit profesörü seniii 😂😂
Allah’a şükür okuduklarından çıkarım yapabildiğim için bu tespiti yapabildim.

Ama sen nerden bileceksin, çünkü 22 yaşındaki tek derdin, kaynanam beni düğüne çağırmadı, erkek arkadaşım barlarda kadınların bulunduğu ortamlarda çalışıyor, eltim şöyle böyle.

Yavruş hemen kurgulama , üslup sert ama haklı olduğu yerler var. Bar sahibi veya düzgün işini yapan barmen gelecek planı varsa kötü değildir. Yeterki kafası çalışsın, ciddiye alsın sorumluluk sahibi olsun. Hemen cıss diyerek gitme. Sen alacağını al, Aa böyle bir bakış açısı var de. Sonra en azından yaşadıklarından maksimum yarar sağla.

Ben senin yerinde olsam sana yapılan eleştiri ve öneriliri yazardım. Çünkü tekrar tekrar başa dönmüşsün. Sadece okuyup geçme. Bak bir süre sonra unutursun, alıştığın gibi elin telefona gider, özlersin normal olarak. Sonra aynı benzer ilişki başkası veya bununla.

Tecrübe kazandın. Sınav gibi düşün. Sınav sonrası soruları yanıtları beğenip beğenmediğin aklına geliyor mu? Sadece sonuca bakıp çalışmadığın yerlere çalışıyorsun yoksa ya şansa geçersin ya da tekrar tökezlersin.

Şimdi içini dök burada ablaların seni bir silkelesin yarın veya sonraki gün eveet hayata devam, nerede kalmıştık de aç konuları baştan sona çalış. Duyguya girme başkasının konusu gibi. Not al.
Sırf o yüzden yazıyorum buraya zaten göremediğim şeyleri görmek için benden daha tecrübelileri dinlemek için..alıyorum notumu benim için tecrübe hepsi

Heee ondan kıza şiddet uygulamakta haklı yani?
Mağaza görevlisinin yanında rezil etmiş bir de.
Öncesinde haklılık payı vardıysa bile yaptığı hareketlerle silip süpürmüş her şeyi.
Zaten haklı iken haksız olmak diye birşey olmuş. Adama o olmuş.

Ben oh adam iyi yapmış demiyorum, asla demem zaten. Ama diyorsa ki bu ilişki bitti, artık asla geri dönmem bu adama. İlerideki ilişkilerinin sağlıklı olması için bir de dönüp, kendine bakması lazım.

Allah’a şükür okuduklarından çıkarım yapabildiğim için bu tespiti yapabildim.

Ama sen nerden bileceksin, çünkü 22 yaşındaki tek derdin, kaynanam beni düğüne çağırmadı, erkek arkadaşım barlarda kadınların bulunduğu ortamlarda çalışıyor, eltim şöyle böyle.
Ne kadar da etiket meraklısısın öyle sen.Bir söz vardır bilir misin? Karşındaki herkese nazik davran nelerle savaştığını bilemezsin diye.Küçük yaşta çalışmaktan kaynaklı bel ve boyun fıtığım var bel fıtığım omurgamı kaydırmış durumda lomber kısmından üstüne vir de aldığım asgari ücretle aileme yük olmadan geçinmeye çalışıyorum ve binlerce derdim var ama çok şükür ki bunlara erkek arkadaş derdi eklemek istemediğim için gelip burada bir çare yazıyorum.Önce haddini bileceksin ondan sonra gelip burada yorum yapacaksın anladın mı? Kimsenin yaşına göre ne derdi olduğunu bilemezsin ben de isterdim bu yaşta hangi kafede ne yiyip içeyim giyeyim kimle kırıtayım diye ama ben ev geçindiriyorum.Demem o ki burnun yerinde güzel kardeş,kimsenin hayatı burada açtığı konudan ibaret değil.

Ne kadar da etiket meraklısısın öyle sen.Bir söz vardır bilir misin? Karşındaki herkese nazik davran nelerle savaştığını bilemezsin diye.Küçük yaşta çalışmaktan kaynaklı bel ve boyun fıtığım var bel fıtığım omurgamı kaydırmış durumda lomber kısmından üstüne vir de aldığım asgari ücretle aileme yük olmadan geçinmeye çalışıyorum ve binlerce derdim var ama çok şükür ki bunlara erkek arkadaş derdi eklemek istemediğim için gelip burada bir çare yazıyorum.Önce haddini bileceksin ondan sonra gelip burada yorum yapacaksın anladın mı? Kimsenin yaşına göre ne derdi olduğunu bilemezsin ben de isterdim bu yaşta hangi kafede ne yiyip içeyim giyeyim kimle kırıtayım diye ama ben ev geçindiriyorum.Demem o ki burnun yerinde güzel kardeş,kimsenin hayatı burada açtığı konudan ibaret değil.
Hastalık mı yarıştırıyoruz? Yarıştıralım. Annem babam kanser, lise yıllarım kemoterapi kuyruklarında geçti. Evde yıllarca kemoterapiden helak olan insalarla yaşadım. Maddi olarak da iyi durumda değildi kimse. Ama ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar. Ama üniversiteye gitme hayalinden asla vazgeçmedim. Orta okulda devlet yatılı bursu ile harçlığımı çıkardım, dersanelerde burslarla okudum. Üniversitede de aynı şekilde. Üniversite zamanı babam kanser kaynaklı felç oldu.

Ya neyse yazmak istemiyorum. Hüzünlendiriyor beni. Ama bu ülkenin %90’ı zaten zor şartlarda, çalışarak, didinerek bir yerlere geliyor. Benim hiçbir arkadaşım yok yani, derdi kafe kafe gezmek olsun.

Ama ben zaten vizyondan bahsediyorum, hedeflerden bahsediyorum. Hayattaki önceliklerden bahsediyorum.

English home'da ikili kupanın 65 lira olması dikkatimi baya dağıttı hızlıca yorumumu yapıp fincana bakmaya gidiyorum :KK53:

Yani kusura bakmayın adam öküzün teki ama siz de ne karışıyorsunuz ne alırsa alsın yahu. Böyle durumlarda kafayı çalıştıracaksiniz biraz. Kaynanalik yapmanın lüzumu yok. O 300 400 liralık hediye bakıyorsa ters psikoloji yapıp daha pahalı şeyler göstereceksiniz nasılsa almayacak emin olun. Böyle yapınca inadına almaya çalışmış ve bir de fesat olduğunuzu düşünmüş. Ne niyetle yaptınız bilemem, belki gerçekten adamı düşündünüz ya da gerçekten eltiyi kıskanıyorsunuz, konuyu detaylıca bilmiyorum sizi de tanımıyorum okuduğum şeye göre objektif yorum yapıyorum. Benim hayatımdaki erkek, kardeşimin eşine alacağım hediyeye ya da herhangi sevdiğim birine almayı layık gördüğüm hediyeyi fazla bularak ucuz bir şey almayı teklif edemez mesela. Ben iyi niyetli bulmam bu düşüncesini. Param var ki alıyorum içimden gelmiş. Yani genel olarak tavrınız itici bence.

Ama adamın ne tür bir öküz olduğunu anlamanız için faydalı olmuş. Bugün bileğinizi sıkan yarın boğazınızı sıkardı çünkü. Geçmiş olsun. 🍀

Herkese merhaba.

Bu konu hakkında son kez yazdığımı düşünüyorum çünkü benden yaşça büyük insanların tavsiyesine hep açık oldum burada.Konuya hakim olanlar biliyor ki eski erkek arkadaşımla barışalı çok olmasa da ben bu hatadan çok kötü bir şekilde geri döndüm.Bugün sinemaya gittik çok güzel vakit geçirdik en son ev alışverişi için Karaca,English Home tarzı yerlere girdik ben çok severim böyle eşyalar bakmayı almasam dahi herneyse bugün sevgili yengesinin doğum günüymüş ona 300-400 liralık hediyeler bakıyor malum çalıştığı yerden rahatsız olduğum için de çıkmıştı işten ve işsiz haliyle şu an ancak ben ona böyle yapacağına bütçesini zorlamasın diye English homedan 2li fincan setini alalım ona dedim çok hediye almak istiyorsan diye 65 lira falan yani hani gayet iyi indirimli hali bana iki de bir “sen o kızı sevmiyorsun o senin hakkında iyi düşünüyor bunca olan şeye rağmen sen böyle yapınca ben senin kötü olduğunu düşünüyorum ve senin bana yardım etmeni istemiyorum çünkü sana güvenmiyorum kendine almayacağın şeyleri beğeniyorsun” dedi ben de “alakası yok buradaki fincanlar çok güzel aksine tek bir tane kupaya bir sürü para vereceğine eşiyle beraber kullanabileceği bir şeyi alsan daha iyi olmaz mı?” Dedim o da “çok istiyorsan sana alırız ama ben ona almam bu hediyeyi yakıştırmam ona gözünden fitnelik akıyor senin” dedi herkesin içinde milyonlarca kez sen beğenme sana güvenmiyorum dedikten sonra en son bu cümleyi kurunca yanımızdaki satıcı kız Bİle şok oldu ve ben mağazayı terkettim arkamdan geldi ve bileğimi öyle bir sıktı ki ben hem dediklerinden dolayı hem de avm içerisinde yaşanan bu bilek sıkma olayından sonra istemeden de olsa kendime hakim olamayarak hiç de huyum olmamasına rağmen küfür ettim =( küfürden nefret eden bir insan olarak gerçekten ettim inanın bu konuyu yazarken bile bileklerim öyle ağrıyor ki öyle sıktı ki bileklerimi..Onunla barışmak hataydı biliyorum ayrılmak en iyi çözümdü bunu da biliyorum ki ayrıldık şimdi ama neden böyle boşluğa düşmüş gibi oldum ve üzüldüm anlık olarak anlamıyorum.Ancak canımı şiddet anlamında böyle yakmasından sonra kararımı doğru verdiğime çok eminim..
Kendinizi yargilamayi birakin. En sonunda dogru karari vermissiniz. Tebrik ederim. Arkaniza bakmayin

Herkese merhaba.

Bu konu hakkında son kez yazdığımı düşünüyorum çünkü benden yaşça büyük insanların tavsiyesine hep açık oldum burada.Konuya hakim olanlar biliyor ki eski erkek arkadaşımla barışalı çok olmasa da ben bu hatadan çok kötü bir şekilde geri döndüm.Bugün sinemaya gittik çok güzel vakit geçirdik en son ev alışverişi için Karaca,English Home tarzı yerlere girdik ben çok severim böyle eşyalar bakmayı almasam dahi herneyse bugün sevgili yengesinin doğum günüymüş ona 300-400 liralık hediyeler bakıyor malum çalıştığı yerden rahatsız olduğum için de çıkmıştı işten ve işsiz haliyle şu an ancak ben ona böyle yapacağına bütçesini zorlamasın diye English homedan 2li fincan setini alalım ona dedim çok hediye almak istiyorsan diye 65 lira falan yani hani gayet iyi indirimli hali bana iki de bir “sen o kızı sevmiyorsun o senin hakkında iyi düşünüyor bunca olan şeye rağmen sen böyle yapınca ben senin kötü olduğunu düşünüyorum ve senin bana yardım etmeni istemiyorum çünkü sana güvenmiyorum kendine almayacağın şeyleri beğeniyorsun” dedi ben de “alakası yok buradaki fincanlar çok güzel aksine tek bir tane kupaya bir sürü para vereceğine eşiyle beraber kullanabileceği bir şeyi alsan daha iyi olmaz mı?” Dedim o da “çok istiyorsan sana alırız ama ben ona almam bu hediyeyi yakıştırmam ona gözünden fitnelik akıyor senin” dedi herkesin içinde milyonlarca kez sen beğenme sana güvenmiyorum dedikten sonra en son bu cümleyi kurunca yanımızdaki satıcı kız Bİle şok oldu ve ben mağazayı terkettim arkamdan geldi ve bileğimi öyle bir sıktı ki ben hem dediklerinden dolayı hem de avm içerisinde yaşanan bu bilek sıkma olayından sonra istemeden de olsa kendime hakim olamayarak hiç de huyum olmamasına rağmen küfür ettim =( küfürden nefret eden bir insan olarak gerçekten ettim inanın bu konuyu yazarken bile bileklerim öyle ağrıyor ki öyle sıktı ki bileklerimi..Onunla barışmak hataydı biliyorum ayrılmak en iyi çözümdü bunu da biliyorum ki ayrıldık şimdi ama neden böyle boşluğa düşmüş gibi oldum ve üzüldüm anlık olarak anlamıyorum.Ancak canımı şiddet anlamında böyle yakmasından sonra kararımı doğru verdiğime çok eminim..
Ayrılık, doğru alınmış bir karar olsa da alışkanlık bir süre daha peşinizi bırakmaz. Bu da boşluğa düşmüş gibi hissetmenizi açıklıyor. Bir vazoyu bile hep aynı yerde görmenin getirdiği bir alışkanlık vardır, hayatınızdan çıkardığınızı sandığınız birini hemen unutmayı, hiçbir şey yokmuş gibi devam etmeyi beklemeyin. Unutmak sözcüğü bile un ufak etmekten geliyor, zamanla ve azar azar elenir gider… Neticede karar doğru.

Bu ne yenge sevicilik yuh yani. Size sevgisi saygısı zerre yokmuş geri barışmak gibi bir hataya düşmeyin.

Ben sizin davranışlarınızdan aşırı rahatsız oldum. Çalıştığı işten ayrılmasına neden olmak, ne demek! Adam da ne akılla bu ekonomide, o işten ayrıldı, onu da anlamadım. Milletin alacağı hediyeye karışmaya, ne gerek var. Hadi fikrini söyledin, ısrarcı olmak çok saçma değil mi? Size 65 tl’lik hediye alsa, siz ne düşünürsünüz. Oldu olacak bir litre kola, yanında da bir gofret alsaydı. Ayrıca fincan takımı kdr düşünülmemiş, almış olmak için alınan bir hediye de yok. Davranışlarınız hiç hoşuma gitmedi.

Adamın da canına tak ettiğini düşünüyorum.
Adamın hayatını mahvetmiş
Barda çalışmasını istemiyormuş.
Hay Allah'ım ya .
Adamın yaptığını savunmuyorum ama konu sahibi de normal değil.
Madem iş bulsaydun adama işsiz şu an .
Gerçekten inanılmaz bir şey ya.

Benim bazı şeyleri aklım almiyor .
Sevgilimin abisinin karısına hediye bakacağım
Adam bana sana guvenmiyorum diyecek .
Senin gözünden fitne akıyor diyecek .
Senin beğendiğin şeyleri almam diyecek üstüne şiddet uygulayacak nasıl oluyor bu ? Bu hangi hayat nasıl bir evren . Kendi ailenizden biri şunun onda birini yapamaz . Ask adı altında şu insancıklara bu cesareti veriyor bazi kadınlar .

Ben sizin davranışlarınızdan aşırı rahatsız oldum. Çalıştığı işten ayrılmasına neden olmak, ne demek! Adam da ne akılla bu ekonomide, o işten ayrıldı, onu da anlamadım. Milletin alacağı hediyeye karışmaya, ne gerek var. Hadi fikrini söyledin, ısrarcı olmak çok saçma değil mi? Size 65 tl’lik hediye alsa, siz ne düşünürsünüz. Oldu olacak bir litre kola, yanında da bir gofret alsaydı. Ayrıca fincan takımı kdr düşünülmemiş, almış olmak için alınan bir hediye de yok. Davranışlarınız hiç hoşuma gitmedi.

Adamın da canına tak ettiğini düşünüyorum.
Eşinizin canına tak edince size şiddet uygulayabilir yani ? Kızınız böyle şeyler yaparsa kocası onun bileklerini insan içinde sıksın sizde aman damadinda canına tak etti mi dersiniz ? Bu nasıl bir şey ya . Aşşşıri rahatsız olmuşsunuz kadının davranışından ya bende sizin yorumunuzfan bir kadın olarak aşırı rahatsız oldum .

Konu sahibi açtım eski konularını da okudum Allah sana akıl fikir versin aklını peynir ekmekle mı yedin ? Abisi anası hadsiz sevgilin dediğin adam bir oraya bir buraya birde sana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamış. İnşallah anne babanı daha fazla üzmez bu aileden ve bu adamdan uzak durursun

Back