Bu sefer kesin bitti.

Bıraksaydınız alsaydı işsiz haliyle 400 liralık hediyeyi. Elinde beş kuruş kalmayınca düşünür dururdu.
Mağazadaki görevli bile rahatsız olmuş tavrından, buradan anlayın saygısızlığın boyutunu.
Bilek sıkma hareketinde bas bas bağırırdım ben olsam, bana şiddet uyguluyor diye. Herkesin içinde rezil etmek yakışırmış tam.
Her yerden engeli basın buna. Bunla olmaz.

Arkadaşlar yapmayın etmeyin dalga geçmeyin ben ne diyorum siz ne diyorsunuz trajikomik ya
Vallahi de dalga değildi. Gülsün yüzünüz işte boşverin. Ya çok daha ilerleseydi ilişkiniz daha zor olacaktı. O boşluk hissi normaldir birde olaylı bitmiş çook normal. Ama güzel insanlarla,size iyi gelen şeylerle süreci daha az yarayla geçirebilirsiniz.

Ablacım olay zaten çok can sıkıcı. Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama kamuoyu olarak o fincanları merak ettik. Biraz anlatsanıza, hem kafanız dağılır.

65₺’lik hediye de biraz küfür gibi ama ya siz de dükkandaki en ucuz şeyi seçmişsiniz. İşinden ben rahatsız oldum diye ayrıldı demişsiniz eski konunuzu bilmediğimden soruyorum olay neydi tam olarak?

O an acıdan dolayı bileklerimi kendime çekmeye çalıştım küfür ederek Yani ben benliğimden geçmiştim kemiğim nasıl sızlıyor.İnanın ki bağırmak aklıma dahi gelmedi böyle sanki ayıp bir şey yapıyormuşum gibi başkalarına öyle görünmekten çok utandım insan başına gelmeden bilemiyormuş önceden olsa tecrübe etmeden ohooo ben neler neler yaparım derdim ama tecrübe bambaşkaymış dilim lal oldu resmen

Canım Allah aşkına bırak su herifi ya ben dovecem seni ....manyak mısın gençliğini söndürür bu insan

65₺’lik hediye de biraz küfür gibi ama ya siz de dükkandaki en ucuz şeyi seçmişsiniz. İşinden ben rahatsız oldum diye ayrıldı demişsiniz eski konunuzu bilmediğimden soruyorum olay neydi tam olarak?

İndirime girmiştir , belki de görsel olarak mağazadaki en güzel fincandır. Parasına bakarak mı değerlendirilir hediye.

Adam şu anda işsizmiş , ayperisiiii adam bütçesini zorlamasın diye düşünmüş. İyi ki de aralarında böyle bir olay yaşanmış ; bu vesileyle erkek arkadaşını tanımış oldu.

Ne kadar tatlısınız,çok şükür Yani sonunda beni anlayabilenlerden çıktınız ,hiç değeri olur mu ki hediyenin zaten iyi ki de oldu

59,99 a bile kahve fincani varmiş amma sorulmuş ben gidip baktim almayacagim halde.

Anya porselen 2li kahve fincan takimi yazin çıkar.

Konu sahibini unuttum ya. Konu sahibi cok iyi yapmissin ayrilmakla dersini almissindir umarim.

Eski konularınıza baktım şimdi. Daha çok konu açarsınız siz. Çünkü bu kaçıncı ayrılma barışma sayamadım. Üstelik hem arkadaşınız hem ailesi saygısız insanlar. Ailenizle onun ailesi birbirine girmiş aileniz bitti bu iş demiş gene barışmışsınız. Akıllanmazsınız siz. Ancak evlenince kafanıza dank eder onda da çocuk var der ömrünüzü heba edersiniz.

Çok iyi olmuş,çok sevindim. Sana hakaret edip kolunu sıkmasaydı yalnız kaldıkça adamı düşünür 'hata mi ettim ayrılmakla,sorun bende mi acaba' diye kendini doldurur ,yine barışır belki de evlenir esas dayağıni yerdin. Bir musibet bin nasihattan iyidir

Hiç sanmam büyük lafıma bin tövbe,toyluktan sanıyorum ki hep böyle ayrıl-barış oldu ben bir ihtimal her şeyin düzelebileceğini düşünmüştüm çok şükür ki dersimi de aldım merak etmeyin bunlar olmaz.

Allah korusun kesinlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…