Bu sefer kesin bitti.

Gitsin şimdi yengesine milyarlık hediyeler alsın mikrop

Bağırmasaydın sapık var diye... Gözlerinden fitne akıyorsa bakmasaydı sana

Utanacak kişi siz değilsiniz. Şiddet uygulayan utanmalıydı, o yüzden rezil edecektiniz.
Nasıl kurtuldunuz elinden? Sonrasında da mesaj attı mı?

Kesinlikle öyle,üzülmüyorum inanın iyi ki de böyle şeyler yaşanmış ve acemiliğin verdiği cesaretten dolayı kör kütük devam etmemişim diyorum

Aynen siz de sevgilinizi barda çalıştırırsınız önüne çırılçıplak gelen kadınları da çerez niyetine gözüyle binlerce kez soymasına izin verirsiniz siz en medeni insanlarsınız arkadaşlar

Heee ondan kıza şiddet uygulamakta haklı yani?
Mağaza görevlisinin yanında rezil etmiş bir de.
Öncesinde haklılık payı vardıysa bile yaptığı hareketlerle silip süpürmüş her şeyi.

Arkana bakma kaç...

Heee ondan kıza şiddet uygulamakta haklı yani?
Mağaza görevlisinin yanında rezil etmiş bir de.
Öncesinde haklılık payı vardıysa bile yaptığı hareketlerle silip süpürmüş her şeyi.
Anlatamazsın bunlara olanları.Barmen olmasına striptiz yapan kızlar içerisinde olmasına kim izin verir hayatındaki kişinin? Utanmasa şiddet gösterdiği için beni suçlu bulur bu tipler

Adam reşit değil mi, sana mı soracak nerde çalışmamı uygun görürsün diye? Eşin falan da değil, erkek arkadaşın sadece üstelik. Sırf sana göre açık giyiniyor diye hemcinsini çerez olarak yaftalaman da çok çirkin. Kendin gibi bir adam bulmuşsun belli ki, tencere kapak ilişkisi -şiddeti hala onaylamıyorum bu arada-

Kısacası çok yüz göz olmuşlar.
Karşılıklı toyluklar olmuş ama birbiri ile aile kurmaması gereken insanlar.

İlişkide sürekli her şeyi kontrol etmek karşıdakini yorar. Sürekli her şey sana sorulmaz.
Oğlanın abisi de bir değişik. Çocuğun son tavrı da normal değil. Kızın aile ve işe karışması doğru değil. Böyle böyle öğreniliyor. İnşallah daha fazla üzülmezler.

Son düzenleme:
Yeri geliyor ben de açık giyiniyorum ortamına göre ama gidip de sulanmıyorum orada burada.Öyle ortamlarda bazı insanların iki cinsiyette de amaçları bellidir.Sadece kadın olarak söylemiyorum bakın.Madem öyle hayatınızdaki kişi yada girecek kişi öyle yerlerde çalışıyor olur umarım çünkü bazen kadın kadının kurdu olur ve empati yapmakta güçlük çeker,anlayamaz başına gelmeden.Siz ve sizin gibi zihniyette birisiyle anlaşabileceğimizi sanmıyorum çünkü siz bir lafın diğer tarafından tutuyorsunuz o ortamda neyin ne olduğunu anlamak için bebek olmak gerekir.

Yaşları çok küçük. Bi 3 yıl sonra olsa iyi kötü gidecek bir ilişki şu an yaşanıyor diye bu durumda biraz da.

Orada çalışmayı kendisi seçmişse, siz de bundan hoşnut değilseniz size ayrılmak düşer. İşten çıkartıp sonra da paran mı var yengene 300₺’lik hediye alıyorsun demek değil. Çok laubali olmuşsunuz, sınır diye bir şey kalmamış ilişkide. Saygı yok güven yok.

Ben mesela, o dediğin ortamlarda çalışan biri ile baştan bi işe kalkışmam. Tarzım değil öyle biri. Sen evlilik aşamasına gelmişsin ve bu bana çok tuhaf geliyor.

Ben mesela, o dediğin ortamlarda çalışan biri ile baştan bi işe kalkışmam. Tarzım değil öyle biri. Sen evlilik aşamasına gelmişsin ve bu bana çok tuhaf geliyor.
Sorun şu ki biz ayrıldıktan sonra girmiş barışmak için konuşmaya geldiğinde orada çalışmasını hoş karşılamadığını söyledim ve beni anladığını söyleyerek çıktı oradan yoksa ben öyle birisiyle evlilik yoluna girmem ki öyle olsa dediğiniz doğru =)

Bir de adam barmen değil de sanki strip club’da çalışıyor. Kadınlar memelerini barmenin yüzüne hangi barda sallıyor acaba? Yıllardır barda içerim hiç öyle bişey görmedim.

Bir de adam barmen değil de sanki strip club’da çalışıyor. Kadınlar memelerini barmenin yüzüne hangi barda sallıyor acaba? Yıllardır barda içerim hiç öyle bişey görmedim.
Siz olaya değil de tamamen beni yargılamaya gelmişsiniz rica ediyorum yazmayın bu kadar mı işiniz yok dakika başı olumsuz yazıp duruyorsunuz bu kadar mı hayatınız boş pes doğrusu kadın gerçekten kadının kurdudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…