Bu sefer gerçekten bitti

canım yaa bu ilişki bayağa yıprandı sanırım ama sana yaşattıklarına rağmen yinede ilişkiye kurtarmaya çalışıyor aslında diğer olaylara bakılırsa bu olay çok basit kalmış valla sizin aşkınız benim kafamı karıştıryor yorumda yapamıyorum ne yapman gerektiği konusunda..diğer çocukla görüşüomusun

dün akşam beni aradı eskiden dershanede çalışıyordu bankada işe girmeden önce
bizde orda tanışmıştık matematik dersi veriyordu.
geçen bankaya eski öğrensicisinin velisi gelmiş kızı öss girecekmiş özel ders istemiş
kıramamış kabul etmiş akşam altı gibi bankadan çıkıp oraya gidecem dedi. ben hiç belli etmedim tabi git dedim
tabi ben şu telefon olayından sonra şüphelendim. dün beşbuçuk gibi bankanın oraya gittim taksinin içindeyim
taksici tabi durumu anladı kusura bakmayın nişanlıyım dedim adam anlayışla karşıladı
bizimki çıktı arabasına bindi taksi ile gittiğe yere kadar takip ettim. bir apartmanın önüne arabayı park etti sonra apartmana girdi. taksici bekleyim dedi ama ben gerek yok dedim taksici babam yaşında bir adamdı kızım burası ıssız
bir sokak dedi yanlız kalman belki güvenli olmaz dedi.
tam iki saat bekledim taksicide beni bekledi ben orda stresli oturuyorum ne zaman çıkacaklar diye
sonra çıktı tek başına arabasına binip gitti

ve ben o eve gidip gittiği kişiyi nasıl bulacam bilmiyorum yada bir kaç kere daha takip edeceğim

dün akşam telefon olayınan şüphelendiiğimi söyledim inkar etti
kafam çok karışık bişeylar karıştırdığı kesin

Ya gerçekten de kıza ders vermeye gitmiştir belki de, zaten söylemiş oraya gideceğim diye.

erkek arkadaşıma telefon açtım konuşma arasında
bankaya gelip kızıma ders verirmisin diye rica eden adamın adını sordum söyledi
hangi semt dedim dikmen dedi ama dün dikmene değil çukurambara gitti
üstelik bende çiğdemde oturuyorum bana yakın bir semt
şimdi bir arkadaşımı aradım o apratmanın olduğu yere gidecek kapıdaki isimlere bakacak
orda o söylediği isimde bir adam varmı diye

ilişkiler uzmanı sayılırım ayrıl hiç bulaşma ne istediğini bilen biri deil bu çocuk öylesine sevgili kontenjanını senle doldurmaya çalışıyo :)

evet haklı olabilirsin ama iki yıl olunca birşeylerden emin olmadan adım atılmıyor.
tabi ki boşverecem ama önce herşeyi öğrenmem lazım

ilişkiler uzmanı sayılırım ayrıl hiç bulaşma ne istediğini bilen biri deil bu çocuk öylesine sevgili kontenjanını senle doldurmaya çalışıyo :)

sevgili kontenjanı diye alay etmenizi gülücük işareti koymanızı hoş bulmuyorum hayat bu insanın başına herşey gelebilir

ama gözlerinle görmeden hemen böyle düşünme ders vermeye gitmiştir belkide hemen yargılama canım dur bi

aaaaa hadi bende merak ettim şimdi yaa bakalım neler olucak

Sen ciddi ciddi takip ediyorsun hadi hayırlısı canım ama taksicinin iyi niyetine sevindim

Birde seni orda beklemesine şaşırdım

arkadaşım o apartmana gitti şuan ordaymış kapıdaki zillerin üstündeki isimlere bakmış
öyle bir isim yok dedi
sonuç aldatıldım belkide bu kadar uzak durmasının sebebi buydu
ama anlamadığım niye halan peşimde dolanıyor
başkasına aşık olduysan çekip gitmesi gerekmezmi
ikimizi birden mi idare etti offfff
artık geri dönmemek üzere terk edilmeyi hak etti

içimde hala bir umut vardı abarttığımı zannediyordum
ama hislerimde yanılmamışım
artık herşeyi yüzüne vurup ayrılmam lazım zaten bir süre ayrı kalalım demiştim
nasıl yalvarmıştı evlenelim benim artık kafamda karışıklık bitti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…