Bu sefer gerçekten bitti

Konunun en başından beri yazdıklarını okudum, gerçekten tecrübe etmesi zor bir durum, bu yüzden öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum.

O insanla olan meselene de gelince ayrılma sürecinde gayet seviyeyi ve saygıyı korumuşsun, tebrikler. Bundan sonrası için de bence o insanın hayatında önce biri olup olmadığından emin ol ama zaten biri olsa bile eminim şöyle bir savunması olacaktır, senden ayrıldığını söyleyecektir yani boşta olduğunu ya da senden ayrıldıktan sonra kendini kaybettiğini vs. bilirsin erkekler kendilerini kaybedince teselliyi başkasında ararlar genelde bizim aksimize. O yüzden 3. bir şahıs varsa bu kişiyle ne kadar görüştüğü önemli, yani ikinizle de aynı anda mı görüşüyordu? Bunlardan emin olduktan sonra tam olarak noktalayabilirsin derim. Bunları söylememin sebebi de şu: Diyelim ki ayrıldın ama bir süre sonra diyeceksin ki içindeki acının ve sevginin de etkisiyle evet o benden ayrılmıştı ve canı da çok yanıyordu, böyle bir şey yapmış olabilir. Bir zaman sonra buna hak vermeye bile başlayabilirsin, çünkü kalp acısı insana her şeyi yaptırabiliyor. O yüzden kesin olarak ayrıldıktan sonra dahi ona hiçbir şekilde geri dönmene izin vermeyecek sağlam bir şeylerin olması lazım elinde ki aklından her geri adım düşüncesi geçtiğinde seni alıkoyabilsin bu düşüncelerden.

Şuanda da yapmaya çalıştığın şeyi de anlayabiliyorum sanırım. Ondan ayrıldın belki ama bu meselenin içinde daha sonra ukte olarka kalmaması için emin olmaya çalışıyorsun bir şeylerden haliyle, yapılabilecek en içgüdüsel hareket sanırım.

Allah yardımcın olsun tekrar ve inşallah erkek arkadaşın doğru söylüyordur, tek sorun sizin aranızdaki olan problemlerdir, inşallah 3. bir şahıs yoktur işin içinde. Ne olursa olsun inşallah çok mutlu olursun.

üçüncü bir şahıs olmasa niye bu kadar yalan söylesin
artık hiçbirşeye inanmak istemiyorum
evet ne diyecek ben senden ayrıydım falan filan dese bile
gerçekten istemiyorum sadece merak ettiğim bulduğu o kız benden daha iyimi acaba
onu demekki mutlu ediyor

ben şuan hiç acı çekmiyorum beklediğim gibi sonuçlandı yalan söyledi
önceden çok ağladım hasta bile oldum onun yüzünden
bende artık önüme bakacam bundan sonra kimseye hak etmediği değeri vermiycem

hem gerçekten ders vermiş olsa bana gittiği semti niye yalan söylesin
ne gerek var buna ah birde beraberken görsem

Canım sen ne yaparsan kendine yaparsın
Sevgilin için hava hoş
Daha çok gençsin , bırak bu adamı , ne yaparsa yapsın
Eğer 3. bir kişi varsa boşver , belki senden daha iyi ,belki daha kötü
Ama kimse sen değil..Bu günlerini böyle saçma şeylerle harcama
Yaşadım biliyorum , hayat devam ediyor..
Gitmek isteyen herkese kapı açık olsun
Sen sadece kendi önüne bak..

haklısın artık önüme bakacağım eminim benimde değerimi anlayan birileri çıkacaktır
bıraktım zaten ne hali varsa görsün
inan içimde hiç üzüntü yok allah herşeyin sabrını verir diye boşuna demiyorlar

anlaşılan çocuk seviyo seni öyle bi anda esmiş bitsin demiş ..sonradaaklı başına gelince bişey olmamış gibi devam etmeye çalışıyo
hemen yelkenleri indirme bence tepkini göster biraz

anlaşılan çocuk seviyo seni öyle bi anda esmiş bitsin demiş ..sonradaaklı başına gelince bişey olmamış gibi devam etmeye çalışıyo
hemen yelkenleri indirme bence tepkini göster biraz

onun sevmesi yerin dibine batsın
kaybeden kendi oldu iki yıllık ilişkiyi mahvetti
bundan sonra kime güvenmek istiyorsa onla birlikte olsun
bence tek taş yüzük almasının sebebide aklınca kendini affettirecek
biz ayrıyken yaptığı bir hata olsa bile niye hala yalan söyleyip dün akşam koşa koşa gitti
demekki devam eden bir ilişki
yelkenleri indirmeyi bırak bana göre tamamen bitti

Son düzenleme:
yazınızın bi kısmını okudum ve olayın küçücük bir kavgadan başlayıp aldatma olyına kadar gelmesine cok üzüldüm.Erkek arkadaşınız sizi seviyo aslında gibi geldi bana ama erkekler malum biriyle ciddi düşünürler hep onu as tutarlar ama illaki başka yönden bazı malum seyleri tatmin etmek için birileri daha olur yani bazı tipler böyle en azından ve sizdeki durumda bana öyle gibi geldi.Ama ne olursa olsun bu kadar şüphe ve olydan sonra belkide ayrılmanız en doğrusu üstelik kendinizide buna iyca hazırlamışken kararlı olun vazgeçmeyin derim

evet kararlıyım geri dönmeyeceğim
bende sık sık erkeklerden arkadaşlık teklifi alırım ama birgün bile düşünmedim onu aldatmayı
bu durum benim kaldırabileceğim bişey değil
malum şeyleri tatmin derken cinsellik demek istedin bundan sonra istediği gibi tatmin etsin
böyle sevgimi olur
valla artık bende önüme çıkan fırsatları değerlendireceğim
belki etik bişey değil ama onu unutmak için en iyi yol bu

Son düzenleme:
gerçekten eminsen arkana bakma
affetme
devamı gelir
üzüldüm
hakkında hayırlısı neyse o olsun
diyecek bişey yok

peki onula konuşmayı düşünüyomusun bu takip olayını falan söyliycekmisin,bence söyle bilsin seni aptal yerine koyamıyacağını

söylüycem tabi ama vereceği cevaplarda klasik erkek cevapları olacaktır

ee.. yani mutlaka o allahın emri zaten.

evet bi ilişi cok zor elde ediliyo ama erkekler bunun farkında değiller cocuk oyuncağı zannediyolar ilişkilerini.bi anda bir kaç kişiyi idare etmeyi marifet sanıyo kimisi. öle olmadığını anladıklarında ise iş işden geçmiş oluyo.

Hakkında hayırlısı olsun canım umarım cok daha güzel senin değerini bilecek insnlar cıkarır rabbim karşına.

tşk ederim canım
yas falan tuttuğum yok

canım hepsini oudum ve çok üzüldüm durumuna sevgilinede çok sinirlendim

ayrılman zaten en doğrusu ama bence sen şimdi ayrılsan ONA GÖRE yeterli deilin olmadığından bırakmaz peşini...bu nedenle kanıtları iyice toplaki sana tek laf edemesin
bide anlamadğım madem başkası var neden hala senin peşinde bu kadar dönüyorki :26:

bende bunu anlamıyorum birde yüzük alıp geldi
ne yapmaya çalıştığını çözemedim:26:

bence seni aldattğı kız ciddi olarak düşündüğü değil,boşluktayken kapıldığı biri,hevesini iyice almak içinde evliliği erteledi
sen sezinler gibi olucada paçası tutştu tabi :113:
ciddi düşündüğü kişi sen olduğun içinde şimdi peşini ırakmıyor haliyle....
peki hiç aradımı konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…