• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten bitti

Ufff ben böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim belkide balığa gidiyorum diye yine o apartmana gitti Bence tam tamına emin ol ve yüzüne vur bi dahada sana ulaşamasın eğer böyle bir şey yaptıysa gerçekten yazıklar olsun ama tam emin ol derim canım ben

Son düzenleme:
Ufff ben böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim belkide balığa gidiyorum diye yine o apartmana gitti Bence tam tamına emin ol ve yüzüne vur bi dahada sana ulaşamasın eğer böyle bir şey yaptıysa gerçekten yazıklar olsun ama tam emin ol derim canım ben

aynen...
iyice emin olki peşinde dolaşacak yüzü kalmasın...

daha emin olacak bişey kalmadı canım
belkide balığa gidiyorum diye o apartmana gitti
alkollü gelmişti belki kadınla içtiler
bu hiç aklıma gelmemişti

bence seni aldattğı kız ciddi olarak düşündüğü değil,boşluktayken kapıldığı biri,hevesini iyice almak içinde evliliği erteledi :57:
sen sezinler gibi olucada paçası tutştu tabi :113:
ciddi düşündüğü kişi sen olduğun içinde şimdi peşini ırakmıyor haliyle....
peki hiç aradımı konuştunuz mu?

akşam gidip konuşurum heralde
buçukta çıkacam bankada geç saatlere kadar çalışıyor
olmazsa oraya giderim

daha emin olacak bişey kalmadı canım
belkide balığa gidiyorum diye o apartmana gitti
alkollü gelmişti belki kadınla içtiler
bu hiç aklıma gelmemişti

Aklını bulandırmak için söylemedim canım ama bencede balığa gitmemiş olabilir

Aslında aldattıgı kesin değil bence sonradan pişman olmamak için emin ol derim tatlım :34:

Bide seni halen arıo mu bi şey dio mu

Son düzenleme:
Aklını bulandırmak için söylemedim canım ama bencede balığa gitmemiş olabilir

Aslında aldattıgı kesin değil bence sonradan pişman olmamak için emin ol derim tatlım :34:

Bide seni halen arıo mu bi şey dio mu

evet arıyor canım sürekli özür diliyor
öyle bişey olmadığını söylüyor
ben cevap vermiyorum
şimdi çıkıyorum yanına gideceğim

evet arıyor canım sürekli özür diliyor
öyle bişey olmadığını söylüyor
ben cevap vermiyorum
şimdi çıkıyorum yanına gideceğim

Bak bence yanına gidince sert ol ama aldatma konusunu açma ağzından laf almaya çalış nerdeydin gibilerinden ades tarifi iste hatta benide götür inanayım bile diyebilirsin bakalım aynı adrese götürcek mi

arkadaşım o apartmana gitti şuan ordaymış kapıdaki zillerin üstündeki isimlere bakmış
öyle bir isim yok dedi
sonuç aldatıldım belkide bu kadar uzak durmasının sebebi buydu
ama anlamadığım niye halan peşimde dolanıyor
başkasına aşık olduysan çekip gitmesi gerekmezmi
ikimizi birden mi idare etti offfff
artık geri dönmemek üzere terk edilmeyi hak etti

zillere tek tek basıp sorsaydı keşke serkanı tanıyan varmı diye belki bir kız varsa ortada ve senden haberi yoksa o da hayal kırıklığına uğrayıp anlatırdı bişey varsa

erkekler sadece her konuda kendilerini haklı görürler hatasını anlar ama çok geç olur bence herşeyi oluruna bırak

gittimi acaba gittiyse ne öğrendi çok merak ettim..inş böle bişey olmamıştır..

mrb kızlar dün çıkınca yanına gidecem demiştim
ama çıkmaya hazırlanırken arkadaşım geldi dün gidip eve bakan arkadaşım bu arada en yakın arkadaşımdır
emin olmadan suçlamayalım dedi tamam yalan söylüyor ama belki aldatma değilde başka birşeydir dedi
gidelim apartmanın kapıcısı ile konuşalım dedi sonuçta giren çıkanı bilir dedi
ben olmaz falan dedim ama ne kaybedeceğiz ki dedi sen her şekilde bu ilişkiyi bitirdin dedi
gittik sekiz katlı bir apartman kapıcı bilmeyebilir dedim
kapıcı ziline bastık adam kimo falan dedi önemli sizinle görüşmek için geldik dedik
adam yukarı çıktı durumu izah ettik
adam baya bir dinledi burda ulu orta konuşmayalım dedi karşıda bir pastane vardı oraya oturduk
adama herşeyi arkadaşım anlattı benim nişanlı olduğumu hayat meselesi olduğunu belirtti
bu arada ben telefonumu kapattım çünkü sürekli arıyordu
adam bu aparmanda hep aileler oturuyor dedi sadece bekar biri var dedi oda özel üniversitede bir hoca dedi
o kızda 30 yaşlarında biri dedi. ona uzun boylu esmer bir oğlan geliyor dedi tarif etti tipini arabasının markasını söyledi
ben zaten evet o benim nişanlım dedi adam çok üzüldü ama bu oğlan bir aydır görüyorum dedi çok sık gelmiyor dedi.
dün akşam gördüm burdaydı. kapıdan çöpleri toplarken içerde tartışma sesleri vardı dedi.
adam bildikleri bu
arkadaşımda kapıcıya çıkıp konuşsak sizce nasıl karşılar bu kız dedi.
adam agresif bir kız dedi kaç yıldır bu apartmanda oturuyor bir günaydın demez dedi ailesi burda değilmiş
bence hiç bulaşmayın dedi ama ben senin için nişanlın birdaha geldiğinde falan daha dikkat ederim dedi
belkide günahını alıyoruz dedi. ne günah alması dedim resmen beni aldatmış dedim sevgili onlar açıkca belli dedim
ordan çıktık bende sinir boşalması oldu baya ağladım anneme arkadaşıma gideceğimi söyledim
orda kaldım telefonumuda açmadım bizimki evi aramış arkadaşımı aradı arkadaşımda burda diyince kalktı oraya geldi
herşeyi anlattım hiç şaşırmadı tepki vermedi inkar etmedi klasik erkek cevapları verdi
senden ayrıydım, duygusal bağım yok bu laftan cinsellik yaşadıklarıda belli, hata yaptım zaten ayrıldım bitti
benim için sadece sen varsın böyle bir sürü söz
benim kararlı olduğumu görünce tamam birdaha aramıycam dedi gitti
gece bir sürü mesaj çekti muhtemelen alkollüydü sen benden başkasıyla evlenemezsin böyle gereksiz mesajlar
sabah kapıdaydı işe bıraktı bu son dedim birdaha gelme dedim
yolda belli etmemeye çalıştı gözlerinden yaşlar aktı
sanırım birdaha aramaz iki yıllık ilişkide böylece bitti

Son düzenleme:
mrb kızlar dün çıkınca yanına gidecem demiştim
ama çıkmaya hazırlanırken arkadaşım geldi dün gidip eve bakan arkadaşım bu arada en yakın arkadaşımdır
emin olmadan suçlamayalım dedi tamam yalan söylüyor ama belki aldatma değilde başka birşeydir dedi
gidelim apartmanın kapıcısı ile konuşalım dedi sonuçta giren çıkanı bilir dedi
ben olmaz falan dedim ama ne kaybedeceğiz ki dedi sen her şekilde bu ilişkiyi bitirdin dedi
gittik sekiz katlı bir apartman kapıcı bilmeyebilir dedim
kapıcı ziline bastık adam kimo falan dedi önemli sizinle görüşmek için geldik dedik
adam yukarı çıktı durumu izah ettik
adam baya bir dinledi burda ulu orta konuşmayalım dedi karşıda bir pastane vardı oraya oturduk
adama herşeyi arkadaşım anlattı benim nişanlı olduğumu hayat meselesi olduğunu belirtti
bu arada ben telefonumu kapattım çünkü sürekli arıyordu
adam bu aparmanda hep aileler oturuyor dedi sadece bekar biri var dedi oda özel üniversitede bir hoca dedi
o kızda 30 yaşlarında biri dedi. ona uzun boylu esmer bir oğlan geliyor dedi tarif etti tipini arabasının markasını söyledi
ben zaten evet o benim nişanlım dedi adam çok üzüldü ama bu oğlan bir aydır görüyorum dedi çok sık gelmiyor dedi.
dün akşam gördüm burdaydı. kapıdan çöpleri toplarken içerde tartışma sesleri vardı dedi.
adam bildikleri bu
arkadaşımda kapıcıya çıkıp konuşsak sizce nasıl karşılar bu kız dedi.
adam agresif bir kız dedi kaç yıldır bu apartmanda oturuyor bir günaydın demez dedi ailesi burda değilmiş
bence hiç bulaşmayın dedi ama ben senin için nişanlın birdaha geldiğinde falan daha dikkat ederim dedi
belkide günahını alıyoruz dedi. ne günah alması dedim resmen beni aldatmış dedim sevgili onlar açıkca belli dedim
ordan çıktık bende sinir boşalması oldu baya ağladım anneme arkadaşıma gideceğimi söyledim
orda kaldım telefonumuda açmadım bizimki evi aramış arkadaşımı aradı arkadaşımda burda diyince kalktı oraya geldi
herşeyi anlattım hiç şaşırmadı tepki vermedi inkar etmedi klasik erkek cevapları verdi
senden ayrıydım, duygusal bağım yok bu laftan cinsellik yaşadıklarıda belli, hata yaptım zaten ayrıldım bitti
benim için sadece sen varsın böyle bir sürü söz
benim kararlı olduğumu görünce tamam birdaha aramıycam dedi gitti
gece bir sürü mesaj çekti muhtemelen alkollüydü sen benden başkasıyla evlenemezsin böyle gereksiz mesajlar
sabah kapıdaydı işe bıraktı bu son dedim birdaha gelme dedim
yolda belli etmemeye çalıştı gözlerinden yaşlar aktı
sanırım birdaha aramaz iki yıllık ilişkide böylece bitti

Yemin ederim kendimi roman okuyo gibi hissettim bunlar gerçek olmamalı ne kadar düşüncesiz saygısız bir insanmış Serkan

Bu arada seni işe bırakmasına izin vermemeliydin lütfen senden ricam hattını değiştir bence sana ulaşamasın yoksa bu pişmanlıkla hep sana ulaşıp kendi vicdanını rahatlatmaya çalışacaktır.

Adam kıvarmamışki , gördüğün herşey doğru demeye getirmiş
Sadece aldattığını söylememiş , ee onuda söyleyemez
Hala seni kaybetmek istemediği için
Bu adamı eğer affedersen bir daha aynı şeyi yaşarsın
O yüzden bir an önce kurtulmaya bak..

Back