- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufff ben böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim belkide balığa gidiyorum diye yine o apartmana gitti Bence tam tamına emin ol ve yüzüne vur bi dahada sana ulaşamasın eğer böyle bir şey yaptıysa gerçekten yazıklar olsun ama tam emin ol derim canım ben
Ufff ben böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim belkide balığa gidiyorum diye yine o apartmana gitti Bence tam tamına emin ol ve yüzüne vur bi dahada sana ulaşamasın eğer böyle bir şey yaptıysa gerçekten yazıklar olsun ama tam emin ol derim canım ben
bence seni aldattğı kız ciddi olarak düşündüğü değil,boşluktayken kapıldığı biri,hevesini iyice almak içinde evliliği erteledi
sen sezinler gibi olucada paçası tutştu tabi :113:
ciddi düşündüğü kişi sen olduğun içinde şimdi peşini ırakmıyor haliyle....
peki hiç aradımı konuştunuz mu?
daha emin olacak bişey kalmadı canım
belkide balığa gidiyorum diye o apartmana gitti
alkollü gelmişti belki kadınla içtiler
bu hiç aklıma gelmemişti
Aklını bulandırmak için söylemedim canım ama bencede balığa gitmemiş olabilir
Aslında aldattıgı kesin değil bence sonradan pişman olmamak için emin ol derim tatlım
Bide seni halen arıo mu bi şey dio mu
evet arıyor canım sürekli özür diliyor
öyle bişey olmadığını söylüyor
ben cevap vermiyorum
şimdi çıkıyorum yanına gideceğim
bu çocuk senın gönlünü alır bence barışırsınız
arkadaşım o apartmana gitti şuan ordaymış kapıdaki zillerin üstündeki isimlere bakmış
öyle bir isim yok dedi
sonuç aldatıldım belkide bu kadar uzak durmasının sebebi buydu
ama anlamadığım niye halan peşimde dolanıyor
başkasına aşık olduysan çekip gitmesi gerekmezmi
ikimizi birden mi idare etti offfff
artık geri dönmemek üzere terk edilmeyi hak etti
bu çocuk senın gönlünü alır bence barışırsınız
mrb kızlar dün çıkınca yanına gidecem demiştim
ama çıkmaya hazırlanırken arkadaşım geldi dün gidip eve bakan arkadaşım bu arada en yakın arkadaşımdır
emin olmadan suçlamayalım dedi tamam yalan söylüyor ama belki aldatma değilde başka birşeydir dedi
gidelim apartmanın kapıcısı ile konuşalım dedi sonuçta giren çıkanı bilir dedi
ben olmaz falan dedim ama ne kaybedeceğiz ki dedi sen her şekilde bu ilişkiyi bitirdin dedi
gittik sekiz katlı bir apartman kapıcı bilmeyebilir dedim
kapıcı ziline bastık adam kimo falan dedi önemli sizinle görüşmek için geldik dedik
adam yukarı çıktı durumu izah ettik
adam baya bir dinledi burda ulu orta konuşmayalım dedi karşıda bir pastane vardı oraya oturduk
adama herşeyi arkadaşım anlattı benim nişanlı olduğumu hayat meselesi olduğunu belirtti
bu arada ben telefonumu kapattım çünkü sürekli arıyordu
adam bu aparmanda hep aileler oturuyor dedi sadece bekar biri var dedi oda özel üniversitede bir hoca dedi
o kızda 30 yaşlarında biri dedi. ona uzun boylu esmer bir oğlan geliyor dedi tarif etti tipini arabasının markasını söyledi
ben zaten evet o benim nişanlım dedi adam çok üzüldü ama bu oğlan bir aydır görüyorum dedi çok sık gelmiyor dedi.
dün akşam gördüm burdaydı. kapıdan çöpleri toplarken içerde tartışma sesleri vardı dedi.
adam bildikleri bu
arkadaşımda kapıcıya çıkıp konuşsak sizce nasıl karşılar bu kız dedi.
adam agresif bir kız dedi kaç yıldır bu apartmanda oturuyor bir günaydın demez dedi ailesi burda değilmiş
bence hiç bulaşmayın dedi ama ben senin için nişanlın birdaha geldiğinde falan daha dikkat ederim dedi
belkide günahını alıyoruz dedi. ne günah alması dedim resmen beni aldatmış dedim sevgili onlar açıkca belli dedim
ordan çıktık bende sinir boşalması oldu baya ağladım anneme arkadaşıma gideceğimi söyledim
orda kaldım telefonumuda açmadım bizimki evi aramış arkadaşımı aradı arkadaşımda burda diyince kalktı oraya geldi
herşeyi anlattım hiç şaşırmadı tepki vermedi inkar etmedi klasik erkek cevapları verdi
senden ayrıydım, duygusal bağım yok bu laftan cinsellik yaşadıklarıda belli, hata yaptım zaten ayrıldım bitti
benim için sadece sen varsın böyle bir sürü söz
benim kararlı olduğumu görünce tamam birdaha aramıycam dedi gitti
gece bir sürü mesaj çekti muhtemelen alkollüydü sen benden başkasıyla evlenemezsin böyle gereksiz mesajlar
sabah kapıdaydı işe bıraktı bu son dedim birdaha gelme dedim
yolda belli etmemeye çalıştı gözlerinden yaşlar aktı
sanırım birdaha aramaz iki yıllık ilişkide böylece bitti
sabah kapıdaydı işe bıraktı
Sen şaka mısın işe götürmesine izin veriyorsun???