• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten bitti

Adam kıvarmamışki , gördüğün herşey doğru demeye getirmiş
Sadece aldattığını söylememiş , ee onuda söyleyemez
Hala seni kaybetmek istemediği için
Bu adamı eğer affedersen bir daha aynı şeyi yaşarsın
O yüzden bir an önce kurtulmaya bak..

yok canım ne affetmesi
onu affedersem hem kendime hem ona eziyet ederim
çünkü bu yapılanları ömrüm boyunca unutamam

çok üzüldüm ve çok etlilendim hatta gözlerim doldu bu erkeklere hiç mi güvenemicez biz ya ben sen bu çocuğu bırak yapan bikerede daha yapar sen eğer şimdi affedersen en ufak bi yalanında acaba mı?diceksin yazık ya ne geçti eline başka bi kıza gittide

çok üzüldüm ve çok etlilendim hatta gözlerim doldu bu erkeklere hiç mi güvenemicez biz ya ben sen bu çocuğu bırak yapan bikerede daha yapar sen eğer şimdi affedersen en ufak bi yalanında acaba mı?diceksin yazık ya ne geçti eline başka bi kıza gittide

güvenebileceğimiz bir erkek yok heralde olsada nadir
bıraktım bile
umarım benim yaşadıklarımın aynısını o yaşar
aslında varya barışcaksın onla sonra sende aldatacaksın bakalım o kaldırabilcekmi bunu
ama yapı olarak böyle birşeyde yapamam

canım okurken tüylerim diken diken oldu :53:
çok şaşırdım....
ne kadar tahmin etsekte içimde hep acaba günahınımıı alıyoruz suçsuzda olabilir ihtimali vardı... :30:
dürüstçe,kıvırmadan itiraf etmesi güzel...
inşaAllah bundan sonra hakettiğin değeri yaşarsın canım... :29:

bende üzüldüm başta seviyor olabilir demiştim..2 yıllık sevgilin..çok zor ama en azından kurtuldun evlenmeden önce öğrendin her işte bi hayır vardır

aman diyeyim affetme sakın.
aşkından ölüp bitsen aldatmak affedilecek bir şey değil..
çok üzüldüm ama çabuk atlatırsın umarım.
inşallah karşına düzgün biri çıkar..

Iki senelik bir iliskiye gercekten yazik olmus. Olumlu seyler söylemek isterdim ama söyleyebilecegim tek sey; en azindan icinde ki süphe yok oldu ve artik eminsin. Cok zor bisey olsa gerek. Allah yardimcin olsun. :71:

Bir arkadas 'sakamisin sen' filan gibi sözler etmis. Siz iki sene sevdiginiz bir insani bir günden diger güne hayatinizdan silip atabilirmiydiniz? Ha yapabiliyorsaniz ne mutlu size. Ama burada sözlerinizi az daha özenle secmenizi rica ediyorum. Asaglar gibi ne o 'sakamisin' felan. Herkes sizin gibi degil demek ki. Bu size kimseyi yargilama yada kücük görme hakkini vermez. :45:

Sazan, seni aldattigini okumadan önce, bu herif bu kiza deli divane asIk degil ama onsuzda yapamiyor dedim.
Seni sevmis ama ask yok bence ortada. Aliskanlik yapmissin onda, bu nedenle her ayrilmanizda pesinden ayrilmiyordur muhtemelen.
Ama simdi seni kaybettigini anlayinca, duygulari depresecek gibime geliyor. Ah vah edecek, ve seni tekrar arayacagindan neredeyse garanti eminim.
Bu adam biraz dengesiz birine benziyor, bence senin gibi akli basinda birini haketmesi icin daha cok firin ekmek yemesi lazim. 28 yasina gelmis ve sorumluluktan bu kadar kacan bir adamdan ne köy olurdu nede kasaba. O kizla duygusal birsey olmamis ama cinsellik olmus diyorsun. Madem uckuruna sahip cikamayacakti, evlenseydi seninle, en azindan esiyle yasasaydi cinselligi. Yani anlatmaya calistigim bu adam bir aile kurabilecek biri degil gibi.
Gecmis olsun, hic üzülme kim ne ekerse onu bicer.

Hiç kimseye içimden gele gele beddua etmem.

Ama bu adamın Allah belasını versin. Adam dediysem lafın gelişi yani.
Sana söylediklerim için o kadar pişman oldum ki. Hiç değmezmiş. Aşkı da batsın kendi de.!

evet son kez izin verdim zaten bunuda söyledim
iki yıllık bir ilişkiden bahsediyorum
bir kaç günlük ilişkiden değil

2 yıllık ilişki diye o zaman aldattı affet,hayır arkadas affettirir kendini diyo şaka mısın diyosun,ama sabahta arabasına binip işe gidiyyorsun,ayak üstü konuş bas git yoluna saçma geldi tek kelime ile :36:

Iki senelik bir iliskiye gercekten yazik olmus. Olumlu seyler söylemek isterdim ama söyleyebilecegim tek sey; en azindan icinde ki süphe yok oldu ve artik eminsin. Cok zor bisey olsa gerek. Allah yardimcin olsun. :71:

Bir arkadas 'sakamisin sen' filan gibi sözler etmis. Siz iki sene sevdiginiz bir insani bir günden diger güne hayatinizdan silip atabilirmiydiniz? Ha yapabiliyorsaniz ne mutlu size. Ama burada sözlerinizi az daha özenle secmenizi rica ediyorum. Asaglar gibi ne o 'sakamisin' felan. Herkes sizin gibi degil demek ki. Bu size kimseyi yargilama yada kücük görme hakkini vermez. :45:

yasemin adlı arkadas affettirir kendini demiş sen şaka mısın demiş sazan adlı arkadaş,ama sabahta arabasına binip işe gidiyo,ben çıkartamam hayatımdan ama ayak üstü konuşurum arabasına binip yanına bile oturmam,eğer oturacaksamda olumlu bir yorum yapan arkadasa saka mısın sen demem...Lütfen konuyu bastan okuyun önce kim şaka mısın demiş

yasemin adlı arkadas affettirir kendini demiş sen şaka mısın demiş sazan adlı arkadaş,ama sabahta arabasına binip işe gidiyo,ben çıkartamam hayatımdan ama ayak üstü konuşurum arabasına binip yanına bile oturmam,eğer oturacaksamda olumlu bir yorum yapan arkadasa saka mısın sen demem...Lütfen konuyu bastan okuyun önce kim şaka mısın demiş

iyide yasemin kendini affettirir yazmış
sazan zaten daha önceki mesajlarında aldatmayı kaldıramayıcağını yazmış
yaseminin diğer konularındanda psikolojisiin normal olmadığının farkındasınız heralde
aldatmanın sonucunda bir bayan bunu kabullenebiliyorsa ki yasemin böyle bir duruma düşse muhtemelen affedecek mesajından öyle anlaşılıyor
sazanda buna tepkisini belirtmiş
siz yasemine aldatmanın sonucu affetmek değildir diyeceğinize sazana şakamısın diye alay ediyorsunuz
arabaya binip gitmesi çok tuhaf bir durum değil sonuçta iki yıllık bir ilişki birdaha gelmemesinide söylemiş bu bana çok ters gelmedi
tabi bu benim düşüncem

Son düzenleme:
Evet Yasemin i hepimiz biliyoruz onun için birazdaha ona özenle seçmeliyiz kelimelerimiz diye düşünüyorum
Sazan arkadaşın yaşadıkları tabiki zor inşallah tez zamanda acısı diner rabbim yanında olu...r
BEn sadece kesinlikle affetmem deyip bağlarını koparamıyan insanları anlamıyorum,kesinlikle ayıplamıyorum tabiki konuşursun arabasına binersin ama affetmem deyip böyle davranılması ters geliyo, affetmiyorsan telefonunu kapatırsın yolunu değiştirirsin hiçbir şekilde yüz göz olmazsın:36:

Evet Yasemin i hepimiz biliyoruz onun için birazdaha ona özenle seçmeliyiz kelimelerimiz diye düşünüyorum
Sazan arkadaşın yaşadıkları tabiki zor inşallah tez zamanda acısı diner rabbim yanında olu...r
BEn sadece kesinlikle affetmem deyip bağlarını koparamıyan insanları anlamıyorum,kesinlikle ayıplamıyorum tabiki konuşursun arabasına binersin ama affetmem deyip böyle davranılması ters geliyo, affetmiyorsan telefonunu kapatırsın yolunu değiştirirsin hiçbir şekilde yüz göz olmazsın:36:

iyide arkadaşım sen niye habire dil çıkarıyorsun anlamıyorum
bu alay etmek değilmi :36:

Bir gece önce başkasıyla yatttığınızı bildiğiniz adam sizi eve bırakbiliyorsa o adamı affetmeniz için birkaç yalakalık kafii gelecektir.
İnsan değil aynı arabaya binmek suratını bile görmek istemez.
2 yıllık ilşkiymiş kadınla sevişirken kaç yıllık ilişkiydi..
Cidden şaka gibi..

Bir gece önce başkasıyla yatttığınızı bildiğiniz adam sizi eve bırakbiliyorsa o adamı affetmeniz için birkaç yalakalık kafii gelecektir.
İnsan değil aynı arabaya binmek suratını bile görmek istemez.
2 yıllık ilşkiymiş kadınla sevişirken kaç yıllık ilişkiydi..
Cidden şaka gibi..

BEni anlayan biri çıktı nihayet :8:

Back