Ya senin eski konularını biliyorum. Bunun ablaları sana bir ortamda,cenazeydi sanirim koluna giripte gelsene diyip ,bak bu arkadasin cocugu olmuş nasil olmus sana anlatsın gibisinden biseyler dememiş miydi?
Sende bana degil kardeşlerine söyleseler ya diyordun sanki.
Ondan sonra tup bebek denemişsin onu bilmiyordum.
Insallah çocuğun olur.
Ama bu adamla mi onu bilemicem çünkü,kaynanası görümcesiyle görüşmeyen,tek sen değilsin ve her erkek bunu kafasına takmıyor. Benim eşim de kendi görüşüyor,gidiyor,geliyor . Kaynana gelmiyor bende gitmiyorum ki hiç görmek istemiyorum onu.
Simdi kısmetse çocuğumuz olcak ve tabi gelcek torunumu görmek istiyorum diyipte yüzsüz bunlar derisi kalın. Ben de düşündükçe sinir oluyorum.
Görüşmek zorunda değilsin.
Ne yaşadığını sen bilirsin başkası bilmez.
Kocan da görmüyorsa bunu kendi körlüğü.
Zaten biz mesafe koyunca kocalar da koysa bu günlere gelinmezdi.
Bir söz vardır. Dünkü yediğin hurmalar gelir bugun seni tırmalar diye.
O hesap.
Geçmişte akıllı olsalardı karim da karim.deselerdi biz bu kadar bileylenmezdik. Lafta kıymet veriyorlar cok seviyorlar bizi falan. O zaman haklılığımı kabul edecek ha etmesin onemli degil gorüsmicem ben.
Ben çok kinlendim çoook.
Yani kocan seni ne kadar sevse de.evinde olsa da dost degil bazen
Ha ayni sekilde evlat icinde geçerli bu. Bazen cocugun da senin dostun değil. Gerçekten..
Bunlar bu kadar Sende de çözülmediyse bu saatten sonra zor çözülür ki eşinin yaşi var 40 yasinda sanırım cocuk mu yani o ..
Valla kabul ettireceksin onlar seni saymıyor ne diye gideceksin onlara mi yaranacaksın
sana yemin ederim benim eşim denen insan olmasa ben kaynanamın saçlarını kopartır sonra onu ona yedirirdim. Kolunu kanadını kırardım . Benim anneme bizim evliliğimizin oturmadigini ama cocuk istediğimizi söylemiş bir kandil günü arayıp kandil.kutlama bahanesiyle
annem.de ben karışamam onlarin bileceği iş demis.
Ayni zamanda ama bana cocuk yapın diyordu :))
Yapında sevelim diyordu.
Boyle 2 yüzlü insanlardann korusun Allah hepimizi.
Ama benim annem.de anne degil ki. Anne olsa derdi ki öyle mi?peki madem kızımı evliliğini beğenmiyorsun yolla onu. Gelirdim damadin da kaynananında ayarını bi güzel verirdim
Ama.Allah dağına göre kar veriyor.iste istedim de kızım olmasını. Ama oğlum olcak
Ben annemle de görüşmüyorum zaten gözüm 2sini de görmesin diyorum.
Sen dik dur. Boşan diyemem esime kabul ettir ama bağrış çağrış devam edicek se boşan
Oyle olmaz kavgayla seni susturamaz yani beyefendi