• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatten sonra evlilik değişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinizin haberi var mi bunlardan? Ona ragmen mi buyuttugunuzu dusunuyor? Sanirim adamda sorun var yani mutlaka oturup anlatmissinizdir sakince ama acaba bir daha mi konussaniz? Hani esinizle anlasamiyor da olsaniz olan biteni soyle arka arkaya ozetlemek belki size iyi gelirdi diye diyorum
Yok dün de dedim bak böyle böyle oldu. Onlar adım değil miydi. Sence suçlu ben miyim dedim. Ben suçlu yada haklı aramıyorum. Sen de 2017 yılında annemi kaç defa aradın söyle bakayım gibi saçmalıyor

Yok dün de dedim bak böyle böyle oldu. Onlar adım değil miydi. Sence suçlu ben miyim dedim. Ben suçlu yada haklı aramıyorum. Sen de 2017 yılında annemi kaç defa aradın söyle bakayım gibi saçmalıyor
Adam 3 yil oncesinde yasamaya devam ediyor ne ilginc. kendisi sizin ailenizi kac defa aramis saymis mi?
Bu durumda laf anlayacagini sanmam. Bosanma istediginizi soylediginizde ne yapiyor?

Evet bu kadar uzaması bence de saçma. Şöyle ki ben ikisiyle problem yaşadım. Hepsi birden bana tavır aldığı için bu kadar uzadı. Yani onlar ne yaparsa ne ederse haklılar. Çünkü çoğunluk onlar. Ben haklı da olsa haksızım çünkü tek kişiyim. Olaya bakışları bu. Benim istediğim zorlanmamak. Çocuk değilim ki. Bana hakaret edip eşimi arıyorlar ondan özür diliyorlar. Ama o mesajı bana atsa, kusura bakma dese olay bitecek. Ama yok. Ben kimim ki önemli olan oğulları küsmesin onlara. Eşim de bunlara çanak tuttuğu için kendimi eğer kuyruğu dik tutmazsam daha çoook gururumu ezecekler diye düşünüyorum. O nedenle benim de adım atasım gelmiyor.
Benimde eşimin ailesiyle bazı durumlar oldu inanki umrumda değil artık onlar özür dilemiş dilememiş çok mu lazım. Onlara bu şekilde değil davranışlarınla cevap vermelisin. Kaçma uzaklaşma ama onları takmadığını hissettir o zaman çok değerli olacaksın dene pişman olmazsın. Tabi virüs falan bi geçsin gelme gitme işlerinin acelesi yok

Adam 3 yil oncesinde yasamaya devam ediyor ne ilginc. kendisi sizin ailenizi kac defa aramis saymis mi?
Bu durumda laf anlayacagini sanmam. Bosanma istediginizi soylediginizde ne yapiyor?
Şuan onu konuşmadık. Bilmiyorum ne olur. Boşanma konusu normalde açılınca bana tek dediği; sen hep kaçarsın zaten.

Benimde eşimin ailesiyle bazı durumlar oldu inanki umrumda değil artık onlar özür dilemiş dilememiş çok mu lazım. Onlara bu şekilde değil davranışlarınla cevap vermelisin. Kaçma uzaklaşma ama onları takmadığını hissettir o zaman çok değerli olacaksın dene pişman olmazsın. Tabi virüs falan bi geçsin gelme gitme işlerinin acelesi yok
Mesela nasıl kaçma uzaklaşma ama takma.? Sence gitmeli miyim?

Ben olsam gitmem acik ve net zorlanmaya; istemedigim seylerin yaptirilmasina yada yaptirilmaya calisilmasina sinir oluyorum. Ancak size de ayni seyi tavsiye edemem sadece sizi ne mutlu edecekse onu yapin.

Mesela nasıl kaçma uzaklaşma ama takma.? Sence gitmeli miyim?
Sence ömür boyu sürdürebilir misin? Ben bayramda seyranda anca gidiyorum kötülük yapanındır kimse için yuvamın huzurunu bozmuyorum çünkü bunun bir sonu yok. İlahi adalet hep güzel işledi benim için

Eğer eş kişisini sevmiyorsanız evli kalmanızın bir anlamı yok ve onun ailesi yüzünden huzursuz olmanın da tabii

Bana karşı küfür yok ama etrafa vs kötüleme çok var. Konu bu da değil aslında. Ben evliliğimizin ablalarıyla aramdaki ilişkiye bağlı olmasını kaldıramıyorum. Yani eğer ben gidince iyi ben gitmeyince kötü olacaksam bi 10 yol sonra da onlarla aram bozulsa yine evliliğim bozulacak mı? Yoksa ben gözü gözüme değmesin tarzında değilim. Buyur gelsinler, kapım açık diyorum. Yok onlar gelmezmiş, ben adım atacakmışım.
Şu yazdığınızın aynısını yasadım ve düşündüm. Ben de ablalarına sık sık gidip, onları agırlarsam ki çalışıyorum benim evim mutluydu. Yok gitmedim mi onun dediği sıklıkla evim oluyordu cehennem. Giderim laf sokarlar gtmem laf sokarlar. Cevap hep aynıydı sen alttan alıp, sen saygı duyacaksın, sen adım atacaksın, sen gönüllerini alacaksın. Ben galiba tam da bu sebepten boşandım benim evliliğim senin ablalarınla vıcık vıcık olmama baglı değil dedim. Ve netice 2 bucuk yıl cekebildim bosandım. Cocugum yok 32 yasındayım ve genel olarak erkeklerden nefret eder duruma gectim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Şu yazdığınızın aynısını yasadım ve düşündüm. Ben de ablalarına sık sık gidip, onları agırlarsam ki çalışıyorum benim evim mutluydu. Yok gitmedim mi onun dediği sıklıkla evim oluyordu cehennem. Giderim laf sokarlar gtmem laf sokarlar. Cevap hep aynıydı sen alttan alıp, sen saygı duyacaksın, sen adım atacaksın, sen gönüllerini alacaksın. Ben galiba tam da bu sebepten boşandım benim evliliğim senin ablalarınla vıcık vıcık olmama baglı değil dedim. Ve netice 2 bucuk yıl cekebildim bosandım. Cocugum yok 32 yasındayım ve genel olarak erkeklerden nefret eder duruma gectim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ne kadar zor bir şey olduğunu en iyi sen anlarsın o zaman.
bazıları inatçılığı etme git diyor. Ama ben biliyorum ki 1 yol boyunca gitsem, 1gün ters düşsem yine başa döneceğiz. O yüzden insanın bir şey yapası gelmiyor hiç

Ne kadar zor bir şey olduğunu en iyi sen anlarsın o zaman.
bazıları inatçılığı etme git diyor. Ama ben biliyorum ki 1 yol boyunca gitsem, 1gün ters düşsem yine başa döneceğiz. O yüzden insanın bir şey yapası gelmiyor hiç
Bana da ailesi için görümce ler için yıkma yuvanı dediler. Ama kimsenin anlamadığı ben onlar yüzünden değil eş olucak kişinin benim ipimi cekmesini ablalarının agzılarına cıkacak lafa bakmasına, onları mutlu etmek, gururları ı oksayıp, bi taraflarını kaldırmadıgım zaman evimi cehenneme cevirmesinden ötürü yıktım yuvamı. Hep tehdit ederdi ama tek konu ablalar. Kaç kere agladım bagırdım anlattım dedim bu evlilik ne bnm aileme senin gtme gelme durumuna bağlı, ne de benim senin ablalarına gitme durumuma baglı. Ben seni çok iyi anlıyorum inanki cok gurur kırıcı, aşşagılayıcı bişiy, iki kişinin evliliğinin ablaya gdip gelme vıcık vıcık olma durumuna baglı olması. Ben 2 bucuk senede bırak yol almayı sürekli dibe girdim. Ama herkes bnm GB olucak diye bişiy yok, umarım seninki düzelir.

Ayrıca, ben de senin GB kimseye evine gelmeyin demedim, evden kovöadım, gelicekleri zaman kabul etmemezlik yapmadım. Üstüne kaç kez davet ettim, telde gülüp sıkılmadan yalan söylediler cocugumyz hasta diye, ikisinin de. Sonra benimkiyle konusurken duydum ki benim 2 3 kez gidip, onların gönüllerini almamı ancak ondan sonra gelebilcekletini söylediler. Ramazanda onlar gelcek dşye 12 kişilik sofra hazırladım iftara yakın aradılar yine aynı zamanda ikisinin de cocugu hasta olmuş. Bunları gören pis herif naptı ama, ben aglayarak bagırmayı baslayınca, rüzgar eken fırtına biçer, gururludur benim ablalarım dedi. Yaaa çok zor böle laf anlamayana laf anlatmak cok zor. Yıldım bıktım en sonn ayrıldım evden kısa sürede de tayinim ailemin yanına cıktı. Sonra ne oldu bütün herkese gelin alıp esyalarını kaçtı demişler. Bi insana zorla akıl verilmio işte Allahhh ondan bulsun hepsi

Eşinize bunları açık açık söylediniz mi ?
Böyle böyle düşünüp hissediyorum diye.
Neden illa sizinde gelmeniz konusunda ısrarcı ?

Ayrıca, ben de senin GB kimseye evine gelmeyin demedim, evden kovöadım, gelicekleri zaman kabul etmemezlik yapmadım. Üstüne kaç kez davet ettim, telde gülüp sıkılmadan yalan söylediler cocugumyz hasta diye, ikisinin de. Sonra benimkiyle konusurken duydum ki benim 2 3 kez gidip, onların gönüllerini almamı ancak ondan sonra gelebilcekletini söylediler. Ramazanda onlar gelcek dşye 12 kişilik sofra hazırladım iftara yakın aradılar yine aynı zamanda ikisinin de cocugu hasta olmuş. Bunları gören pis herif naptı ama, ben aglayarak bagırmayı baslayınca, rüzgar eken fırtına biçer, gururludur benim ablalarım dedi. Yaaa çok zor böle laf anlamayana laf anlatmak cok zor. Yıldım bıktım en sonn ayrıldım evden kısa sürede de tayinim ailemin yanına cıktı. Sonra ne oldu bütün herkese gelin alıp esyalarını kaçtı demişler. Bi insana zorla akıl verilmio işte Allahhh ondan bulsun hepsi
Kurtulmussunuz senelerınızı ziyan etmeden, ne mutlu size
Bundan sonraki hayatınızda hep mutlu olun ınsallah

Bu sızın hayatınız. Siz dogru cevabı zaten biliyorsunuz.
Ben sızı yönlendirmek istemem cunku farkındasınız herseyın.
Aılesı berbat kocam super bırı deseydiniz o zaman ben olsam napardımı söylerdim. Ama siz sıkıntının adamda oldugunu zaten biliyorsunuz.
Bakın 21 yasında hayatın baharında evlenmıssınız suan yasınız 30 esınızle kavga sebebiniz gene aynı? Degısmemis gordunuz mu?

Giden sızın seneler olmus.
Ustelık bu sebeple Bosanma davası acmıssınız korkmadan gene aynı sebepten sızınle kavga etmıs.

Ben size sunu net diyebilirim sadece, insanlar Degısmez. sadece Bı sure rol yaparlar ve ozlerine dönerler er gec.

Ağzına sağlık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X