Bu saatte iyice taktım

Üç aylık evlilikte bu kadar gelme gitme mj olur ya? O kadar oğullarına düşkünse neden evlendirdiler? Allah bilir bekarken yazdan yaza görüyorlardir , nedense evlenince - bir de hizmetçisi varsa aileler tarafından kıymete biniyor bu oğlanlar
Bence ev zaten 65 metrekareymis. Kocaya ambargo koy. Sevistikten sonraki gün "sabah annen imalı imalı baktı, çok rahatsız oldum. Duymuşlardır yatağın seslerini, banyoya giriyoruz vs. Ben çok utandım. Asla evde biri varken yanıma yaklaşma" de
:)
Zamanla oğluna da batar kalışları

Aynen ben de en sonunda kavga etmek zorunda kaldım ki çok iyi anlaşırım kayınvalidemle. Eve giriyorsun her yer kavanoz zaten küçücük evlerimiz. Hamileliğimde yemek yapıp yapıp otobüse verip gönderiyordu 8 saatlik yok. Yıldım artık yemek yapabiliyorum dedim. Sonra trip attı doğuma geldiğinde yemek yapmadı.
Neyse şimdi düzene girdik bu konuda.

Galiba kışlıkları kendilerinide düşünerek yapmışlar .kv evlendikten sonra çocukları kıymetli oluyor paylaşmak istemiyorlar .bide bir evi kendi evi gibi görüyorlar benimki de öyle kafasına göre davranıyor. Benim aileme misafir muamelesi yapıyor benim evim gibisinden davranıyor nede olsa oğlumun evi bence eşin konuşsun sen hiç kötü olma ama bazıları anlamıyor benimki eşim konuştuğu halde oralı olmadı en son ben tartıştım şimdi kötü gelinim

Okurken daraldım. Yapacak çok bir şey yok, eşinize söyleyin ailesiyle konuşsun. Daracık evde 10 gündür kalan 'misafir'leri çekmek zorunda mısınız? Akdenizde yaşıyorsunuz galiba. Bir şekilde tepki koymazsanız bunlar her canları sıkıldığında gelir çöreklenirler eve

bu durumlarda erkeklere kızmıyorum kaynanalarda halden anlayacak zeka yok demekki

Şöyle eşim 15 senedir yalnız yaşıyor zaten uzakta yaşamış yaniS ama maalesef bekarken de aynı muhabbetler vardı. Biz sevgiliyken görüyordum yani sık sık gidip uzunca kalıyordu. Ve şuan aynı adetini sirdürmeye çalışıyor. Bekarken gidiyordun oğluna yeme içme temizlşk yapkylrfun anlarım da şimdi ne alaka yani aynı şekilde basıl devam ettirmeye çalışıyorsun

Sadece şunu söyleyeyim,haklısın.Esinle konusmalisin.
Eşimle sabah konuştum çok bunaldığımı vs anlattım. Haklısın ama giderler bir kaç gine vs dedi. Ben nasıl gidin diyim vs dedim baya alınırlar küserler o şekild dedi. Ailesini de çok seviyor ve anladım ki bozulsun istemiyor. Bilmiyorum valla ya

Evet maalesef anladım ki öyle ılcak. Eşime söyledim zaten uzunca bir süre yatılı misafir gelmicek kimse dedim. Ailen geleceği zaman da dönüş viletini gerekşyorsa geleceği zaman keselim bi hafta kalcak dönüşü de belli olcak dedim. Ne o öyle gelip gelip dönüşğ belirsiz daralıyorum dedim

Siz iki gecedir yatamaz, uyuyamaz, hayalet gibi gezerken, eşiniz ne yapıyor, dönüp bir tarafını horul horul uyuyor mu? Onca gün hiç mi yakınlaşmak istemiyor size bu adam? Bu ne saçmalık yahu...

Eviniz 1+1 değil dublex bile olsa 3 aylık bir çiftin evine yatılı gidilmesi bence çok yanlış. Hadi hadi diyelim geldiniz 1 hafta görün dönün. Anlayış çok önemli . İsterlerse bi kamyon kışlık getirsinler neredeyse kış bitene kadar kalıp getirdiklerini kendileri yiyecekse ne anlamı var ki . İyilik yapıyorsan karşılığında çok kalırım diyorsan çıkar ilişkisi olur . Bilemedim 3 aylık evli bir çifte de bi zahmet gitmeyin yani hasretinden ölmezsiniz

Eşinle konuştun mu bu durumu

Hasrer yokki mayısta biz gittik memlekete bi hafta . Haziranda o geldi bi ay kaldı. Temmzuda biz düğün yapmaya gittik . Şimdide ekimdeyiz işte

Siz iki gecedir yatamaz, uyuyamaz, hayalet gibi gezerken, eşiniz ne yapıyor, dönüp bir tarafını horul horul uyuyor mu? Onca gün hiç mi yakınlaşmak istemiyor size bu adam? Bu ne saçmalık yahu...
Şöyle eşim de tabi uyuyamadı ben böyle yapınca iki gündür o da halsiz. Yakınlaşma durumuna gelirsen ben 2 hafta öncesine kadar vajinismus sorunu yaşıyordum o zamanlar ben istetince deneyeceğiz vs diyordum yeni yeni yendim ama öyle rahatlıkla hala olmjyor yine bi hazırlanma sürecim vs oluyor açık açık yqzmak istemedim ama, o da şuan için benim hazır olmamı bekliyor . Normal olarak henüz ilişkiye giremiyoruz zaten tam atlattık dedik deneye deneye alışılır diye düşünüyordum ama on gündür ara verdik ve ben yine başa döndüğümü hissediyorum. Bu durum iyice canımı sıkıyor misafir geldiğinde . Bizim çözmemiz gerekenler var

ablam da 8 yıldır evli kayınvalidesi ve kayınpederi hep bu şekildedir. Ablam da başta çok bozuluyordu ki evlilikleri de zedelendi zaten bu yüzden. İlk yıl daha birbirlerine alışamadan totalde 3 ay kayınvalide ve kayınpeder ile yaşamışlar, hesapladı 8 yılı geçti evlilikleri, şu an 1 haftadır ablamdalar daha da kalacaklar.. yani bu sanırım bir kültür, yatılı misafirliği seviyorlar. Ablam bizden uzakta yaşamasına rağmen biz hiç gitmedik kalmaya ablam anneme gelir yatılı sadece. Ailecek yatılı misafirliği pek sevmeyiz o yüzden de ablam hiç alışamadı bu duruma..

Ben de yatili misafir pek sevmem,

Ama 17 saatlik yol da yasli bir cifte uzun geldi bana, uzun sure kalmalari o yuzden normal. Senede 1-2 bu sekilde geliyorlarsa idare etmek en guzeli diye dusunuyorum.

Arada bahsettiginiz bir kac gunlugune gelen kisiler baska akrabalar yanlis anlamadiysam, esimin anne babasini dis kapinin dis mandallari ile bir tutmam onu da yazayim.

Aynı benim kayınvalide kayınpeder. Tek fark onlar biz 5 aylık evliyken geldiler 1 hafta bile bana uzun geldi ki evimiz 3+1 olmasına rağmen. Fakat ben gayet de misafir olduklarını hissettirdim içeri gittim uzandım öyle gezmeye falan da götürmedim açıkçası. Öyle olunca daha az gelmeye başladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…