Bu saatte iyice taktım

Siz burayı sevdiniz galiba isterseniz ev alın deyinvalla alsalar daha iyi en azından haftasonu görüşürsünüz bunlarla şimdi sürekli yatılı misafir kendi ailem olsa bile istemem ben insanın mahremi kalmaz ki.
İlk evlendiğimizde iyi herkesten uzaktayız rahat ederiz diye sevinnişim şuan diyorum kş dönelim memlekete en azından hergün gelseler bile skşam oldu mu evlerine giderker

Bir de satır satır açıklama yapmışsın canım yaa, çok iyi bir insan olduğun belli. Burda birçok kişi evli, neyin ne olduğunu az çok biliyoruz. Sakın eşine engel olma. Müsait değiliz desin.

Evet böyle sürerse ben konuşacağım. Evet kıracaklar hatta küsecekler ama benden önemli değil. Benim hayatımdan önemli değil. Benim evliliğim zarar görecek bu gidişle. Evliliğim zarar görmese bile ben göreceğim böyle taksrsk düşünerem iki gecedir yatmadım yazık bsns ds

Bende idrak edemiyorum benim ailemi öldürsen 1 gün gelmezler şuan kalmaya. İlerideki sireçlerde de max 2-3 gün kalırlar o da beni sşırı gelin diye ısrar edersme
Sizin yerinize ben sinir oldum valla hayır bunların aklı başında eşi dostuda yok herhalde yeni evlileri rahatsız etmeyin falan diyenbiraz daha idare edin bence gitsinler.bu süreçte hiç eskisi gibi özen göstermeyin onlara gezidirip durmayın ekstra birşey yapmayın.bundan sonra gelmek isterlerse eşiniz desin müsait değiliz plan yaptık falan diye ama eşinizle konuşun mutlaka.

Kıyamayana kıyarlar. Eşiniz "müsait değiliz derim" demiş, nesine kıyamadınız acaba? Başta sınır koymazsanız sonunu alamazsınız. Bir daha gelmek istediklerinde kabul etmeyin bikaç defa, anlarlar umarım. Elalemin evine yatılı gitmeye ne meraklı bu insanlar.

Allah razı olsun ama beni bilem biliyor çok yumuşak bir yüzüm var kimseye kıyamıyorum onlards muhtemelen bundan yüz aldılar. Ama acı tecrübelerle bu yüzüm değişecek sanırım ama hiç kolay ds olmayacsk gibi. İnsanın karakteri neyse onu değiştirmek çok zaman alıyor

Eşlerş dostları o kadwr fazlaki bu şehirde bile bir dürü var. Ama bi kişi de dememiş kş yazık bunlar yeni evli çok rahatsız etmemek lazım ne biliyşm şakaula fslan. Sma herkes aynı kafa demek. Bir süri genç kız kardeşç var. Onlar bile diyebilirdi ysni kendi başlarına geldin istemem eminimki

Onlar her geldiğinde siz de ailenizi davet edin.
Ne demişler; misafir misafiri istemez, ev sahibi hiç birini istemez:)

Evet burdan bile belli yüzünün yumuşak olduğu. Niyetinin temiz olduğu ortada. Ama insanlar abartmışlar. Sen kesinlikle haklısın. Memleketten otobüse binsinler, yol uzunmuş 10-13 gün kalsınlar sonra eşin sorsun biletinizi ne zamana alayım diye, yolcu edin uğurlayın. Yoksa sizin kendi hayatınız kalmayacak

Çalışan gelininin evinde insan o kadar rahat kalamaz ya. Eviniz de çok küçükmüş nasıl rahat ediyorlar anlayamadım. Bir üyenin de dediği gibi simdilik idare edin ama bundan sonrası için rahat rahat gelmesinler en azından her zaman için müsait olamayacaginizi söyleyin

Evet haklı olduğunuz noktalar var ama onlarda anladığım kadarıyla iyi niyetli yani öyle olmasalar yemeklerini çaylarını yapmaz sizden bir de hizmet beklerler. Böyle tiplerde var yani çok bilenmişsiniz ama bu durumu da göze alın üstelik daha yeni evlisiniz gerginlik çıkarmaya gerek yok bence . Başka sefer gelecek olduklarında tavrınızı net bir şekilde koyarsınız

Ya Allah aşkına bırak salça reçel getirmese aç mı kalacaksın. Evinde iki lokma ekmeğin olsun huzurun yerinde olsun.
Ben sevmiyorum mesela o kadar evimi kışlık erzaklar doldurmayı saçmalık geliyor benim kaynanamda da var bu huy. Ve bunu yaptığı için kıymetli olması gerektiğini düşünüyor. Hayır domates sosunu 17 saat mesafeden getirmek ne mana. Sanki bulunmaz bir şey.
Çeksinler gitsinler.
Eşinle iyi bir kavga etmen lazım bunun için.

Yine de bu gidişleri kendiliğinden ve sorunsuz olsun yavrum
Bak on gün idare etmişsin biraz daha idare et kötü donmesinler ama gittikleri an itibariylr eşine ültimatom ver kesinlikle önüne geçeceksin de gelemesinler

O ne öyle ya,kışlık getirip getirdikleri kışlıklar bitene kadar kalmak nedir,abartmışlar. Siz bir şey deseniz sorun olur şimdi. Eşiniz konuşmalı. Kp çok beğenmiş madem sizin şehri,satsın evini gelsin oradan alsın aynı şehirde yaşayın,bari yatılı misafirlik kalksın ortadan herkes evinde uyusun.

Ya işte öyle bir yüz ki müsait değiliz dedek bir yere gittiğimizi falan döyledek asla umru olmaz ben yanancı mıyım siz kafanıza göre takılın der

Evet işte bu saydığınız sebeplerden dolayo bi ay kaldığınfs ds çizgimi bozmadım şimdi 1 hafta diye.ç geldiklerinde de asla suratım vile düimedi normalde aileme nasılsam yine aynı şekilde. Dediğiniz gibi böyle yapıp maddi öanevi gizmet bekleyen de çok aile var bende bunları düşünüp iyi düşündüm geldinler dedim onlarda anne baba dedim . Ama artık suistimal edildiğini düşünüyorum her şeyi geçtim küçücük evde yeni evlenen ve yoğum çalışan bir insan için 1 hafta 10 günden sonea olay artık acayip yormaya başlıyor. Tadında bırakılda ben kötü biri değilim ailem neyse onlarda odur benim için. Ama tadında bırakılmado mı kendine engel olamıyorsun ben gülemiyorum hişe dünden beri epeyde somurtmaya başladım ve tamamen istemsizce. Uykususum yorgunuö sandalyede oturmaktan kalçam ağrıyor işim çok yoğun onun stresi ayrı üzerimde , eşimde düzenli bir ilişkimiz hemüz yok onun gerginliği ayrı var ve hepsi birikimce gülemiyorsun

Defalarca yapma dedil eşimle ben kuş kadar yiyoruz zaten evi görüdğümğz mü var ds kışlık yiyelim hepsini birilerine vercez ben 4te 1 ini ancsk yiyebilicem yoksa hepsi bozulcsk. Haftada bir ancak evde kahvaltı uapıyoruz reçeli napayım nem ua da diğerlerini. Yine sağolsunşar yapmışlar ona hi şey demiyorum ama kendi tercihim olsaydı evet bi gram bi şey yapmasalards böyle günlerce de kalmasalardı derdim

Yine de bu gidişleri kendiliğinden ve sorunsuz olsun yavrum
Bak on gün idare etmişsin biraz daha idare et kötü donmesinler ama gittikleri an itibariylr eşine ültimatom ver kesinlikle önüne geçeceksin de gelemesinler
İnanın bu on gün “idare ettim” cümlesi değil . O kadar sevinçle güzellikle geçirdim ki on günü. Yazıklar dedim gelmek istemişler. Eğlensinler dedim onu da alalım yesinler buraya da götürelim görsünler diyerek geçirdim bu on günü. Ama şuan yapsmam ben artık odadam bile zor çıkıyorum yani ve bunun sorumlusu kendişeri. Sonra gelinimiz kötü olayına dönüyorz ya siz böyle yaparsanoz o gelin masol gülsün nasol hürmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…