Bu saatte iyice taktım

Eşin uygun şekilde annesi ile konuşsun,birbirinize alışamadığınızı filan söylesin.Babasının duymamasını istesin,bazen babalar kinci ve düşüncesiz oluyor.Bence siz değil,eşiniz sanki sizden habersiz gibi konuşmalı.

Kim ne derse desin ben yatılı misafir sevmiyorum.gelmesinler ya hele de calisanlara hiç gelmesinler.siz iyi dayanmissiniz,ben olsam bı haftadan sonra surat asardim.bu ne canım sürekli gelip gelip kalmalar.birakin kuserlerse kussunler,zaten siz napsaniz da onlar illa bı kulp bulur

Evet bir haftadan sonra surat ifademi kim görse o evden çıkar giderdi. Ama gamsız demekki. İki gündür odamdan çıkmıyorum, uzanamıyorum finlenemiyorum diyorum, duratım beş karoş tek kelime konuşmuyorum. Ama bana mısın demiyor

Evet istiyorum, şöyle gitsinler deyin. Yoksa ben artık çok doldum, kötü şeyler olacak, birbirinizin yüzüne bakamaz hale geleceğiz deyin. Evliliğimiz çok zarar görecek deyin, baska da birşey demeyin. Düşünmeyin ayıp olur mu diye, onlar düşünüyor mu?

Ayy bacım sende iyi sabır varmış. Ben 10 dakika uğradıklarında bile rahatsız oluyorum. Bitek onlar değil kendi ailemde aynı şekilde. Ben evimde kimseyi istemem hemde haftalarca. İçim sıkıldı resmen

Ay kiz naptin gittilermi bi saatir okuyorum yorumlari ben senin yerine cildirdim gecen gorumcem oglunu bana gonderdi aramizda 300 adimlik mesafe var cok yorulmusmusta sende kalsin dedi bnde iki hun dayanabildim cunku oglu 10 tasinda ama cok sapik ve asiri herseyi dinler acaba napiyoruz ne konsuyoruz diye rahstisiz oldugunu soyledim esime acik acik dedim hoslanmiyorum cok saygisiz sapik dedim ikinci gun gittim biraktim gorumcede dedim kusura bakm biliyorsun bn tedavi goruyorum ve esimle gun asiri iliski yasiyoruz dedim acik acik o yizden bizde kalamZ o yizdn getirdim dedim

Valla benim eşim 29 yaşına kadar herkese hayir demiş hayır demiş beni görünce bisey diyemedi kayinvalidem sürekli hayır dediği yaşı da gectigi için evlensin dye baskı kuruyordu evlendim 1 buçuk sene önce işte o zaman başladı ben evlenince liskanmaya başladı oğlundan beni yalnız olmamızı istemiyor gibi sabahın 8 inde arıyordu yeni evliyken 1 kere oldu 2 kere oldu 3 ünde dedim aramasin sabah dedim sonda pazar günleri köye gidiyorduk dedim ben seninle vakit geçirmiyorum 1 hafta evdeyim 1 hafta köydeyim öyle diceksin annene valla öyle söyledi artık pazarları kendimize vakit ayiriyorum hayır bide torun istiyoruz diyorlar kendimize vakit bulamıyorum ki nasıl yapayım senin kayinvalide 2 gün sonra torun da ister sanki izin veriyormuş yapılmasına gibi ne olursa olsun kayinvalide ile aynı evde durulmaz 1 gün oluyor 2 gün oluyor 3 ünde insan bunaliyor bu kadın bunları yaşamış birisi daha anlayışlı olması lazımken yaptığına bak dediğim gibi kıskanıyor oğlunu evlendirdi ya isterse geri içine sokası geliyor normalde olsa öyle sevmezler ha birde şu var sen neyi kafana takarsan o çok büyüyor onu farkettigi için anlamıyor gibi yapıyor sen kafana takma bu kalma işini eşinle zıt olma sen 10 gün daha rahat gibi davran çünkü belli edince üstüne kalir 20 ise 30 gün kalır anlamıyor sanıyorsun ama onlar öyle hıyanet ki anlamazlar mj hiç

Yeni evliyken bizde kv ile farkli sehirdeydik 3 saat uzaklikta yok boyle birsey 10 15 gunde bir geliyorlardi kaliyorlardi ellerini suya sabuna sokmuyorlardi evimiz hazirlanirken dugun oncesu kadin tam 5 ay benim evimde yasadi zirnik ellemedi artik esyalar geldi dugun olacak esime dedim yeter benim yatagimda mi yatacak ve gitti hamile kaldm kendi kv sine bakmaya gelip 1 ay kaliyordu karnim burnumda onu kv sine birakiyordm ise gidip cikinca onuda alarak geliyordm yemek yapiyordm son ayim zindan oldu erken dogum yaptim onlarin yuzunden bu boyle 4 sene devam etti sonra ayni sehirde yasamaya baslayinca kalamaz oldular sonrada terbiyesizliklerinden oturu irtibati kestim kv geliyor cocuklari gormeye mecburiyetten bi arada bulunuyorm

Yani isin özü yaranamazsınız bu bir ikincisi ise bu sekilde yüz göz olup sinir olmanin sonu hayır olmuyor yaptiklarinizin kiymetide bilinmiyor keske hic musade etmeseydm diyorm bende esimle surekli tartisirdik onlarin yuzunden ve babasi alkolikti sacma sapan konusurdu 30 dan sonra akillaniyor insan umarim siz benim gibi gec kalmazsiniz

Kıyamam canım bizim yakın mesafe olmasına rağmen 1 saat falan oda otobüsle gene de gelip kalıyorlar her gelişte bir şey demiyorum çokta kalmıyorlar Allah var en fazla 1-2 gün ama gene de kalıyorlar yani :))) ilk zamanlar cok ağliyorlardi esimden ayrildilar diye yada biz ziyarete gittik mi kalmayinca ağliyorlardi 17 gunluk evliyken esimin dogum gunu icin supriz yapip gelecegiz dediler buyrun dedim o an ne diyecegimi bilemedim 1 aylik falan evliykende kv lere gitmistik eşim
is cikisi oldugu icin cok yorgundu azicik kendi odasinda uyumaya gecti uyandirmadilar onu kalin kalin diye bana da salonda yer acmislardi ne sinirlenmistim o gun esimi bir guzel paylamiştim simdi artik gittik mi kalma vs olmuyor gidip geliyoruz cok isimiz olmadiğı surece ama onlar kalmayi tercih ediyor 1-2 gun oldugu icin basimin ustunde yerleri var yapacak bir sey yok tabii 10-20 gun olsa bende nasil olurdum bilemiyorum

Ah kuzum benim. İçine ata ara hasta olursun sen böyle. Yumuşak atın ciftesi pek olurmuş. Bunlar bu gidişle sana bı sinir harbi yasatirlar. Büyük kavga edersiniz. En iyisi mi sen saygisizlik etmeden halinle tavrinla hafiften belli et. Yani yeni gelinin evinde böyle günlerce kalınmaz, ayıp. Salona falan uyuyakalmis gibi yap.

Bence hemen alınırlar git dersen. Ben olsam kv kenara çekerdim biz yeni evliyiz birbirimize alışamadık, burada siz varken de karı koca gibi yaşayamıyoruz. Artık biz de bir aileyiz. Sizin başımızın üzerinde yeriniz var ama misafirliğinde bir süresi var. Böyle 1+1 de dibdibe uzun süre olmuyor. Ona göre daha kısa zamanlar sizi ağırlarsak hem siz hem biz rahat ederiz.

gibi kibarca desen kimse alınmaz bence

Bu anne babaların oğulları evlenince kıymete binmesine şaşırıyorum. Oğlan bekar evde kalsa yüzüne bakmazlar ama evlenince bi meraka gelirler kalmak isterler. Bence de bi arkadaşlarımız bizi gezmeye çağırıyor deyin haftasonu falan kaçın evden onlar da anlasınlar rahatsız ediyoruz bunları diye.. Gerçi ben kendi eşimi düşünüyorum bırakıp gitmezdi onları sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…