- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
- Konu Sahibi minikkkkus
Ben hakaret etmedim gidip kahvenizi için sakinleşinSiz kimseye hakaret edemezsiniz, tamam mı?
Bunu anlayacaksınız, nokta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hakaret etmedim gidip kahvenizi için sakinleşinSiz kimseye hakaret edemezsiniz, tamam mı?
Bunu anlayacaksınız, nokta.
Siz için o sütü, belki tecavüzle ilgili yazdığınız o iğrenç cümleyi fark edersiniz.Gidip sakinleşin bi kahve bi süt için bence
Tecavüzle o konunun alakası neKonu, o konu sahibi mi?
Diyalog takip edemiyor musun?
Ben sana bir soru sordum, cevap verdin.
Verdiğin cevap da o konu sahibinden bağımsız her kürtaj yaptıranın vicdansız olduğuydu.
@Calcifer de sana tecavüz mağdurları da mı dedi. Sen de çocuğun ne günahı var dedin.
Bunu konuşuyoruz şu an. Bu iğrenç cümle ve arkasındaki iğrenç fikri.
Olayları kavrayamıyor musun gerçekten yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun?
Trollsen çok iğrenç bir yerden gidiyorsun.
Vicdansız bir hakarettir. Öğreneceksiniz, tecavüz gibi bir saldırıya uğrayan kadının kürtajına vicdansız diyemezsiniz. Nokta!Ben hakaret etmedim gidip kahvenizi için sakinleşin
Sinirlenen ben değilim ki sizsiniz sakinleşirsiniz yavaşça konudan çıkıp kahvenizi yapın sinir iyi bişi değilSiz için o sütü, belki tecavüzle ilgili yazdığınız o iğrenç cümleyi fark edersiniz.
Bana göre vicdansız nokta.Vicdansız bir hakarettir. Öğreneceksiniz, tecavüz gibi bir saldırıya uğrayan kadının kürtajına vicdansız diyemezsiniz. Nokta!
Gel canım gel gidelim buradan çok prim verdik değmezVicdansız bir hakarettir. Öğreneceksiniz, tecavüz gibi bir saldırıya uğrayan kadının kürtajına vicdansız diyemezsiniz. Nokta!
Teşekkür ederim sizeGel canım gel gidelim buradan çok prim verdik değmez
Tecavüzle o konunun alakası ne
Bana göre vicdansız nokta.
Ya arkadaşım o bahsettiğiniz kürtaj da tecavüz mü var ki konuyu buna çekiyosunuz herşeyi başka yere çekip duyar kasıyorsnuz çocuk bebek benim kırmızı çizgim en hassas noktam özelimi söylemiş olayım o yüzden bebeğini aldırmak isteyenleri anlamıyorumForum mantığını anlayabildiğinde bunu da anlarsın.
Anlamaları için her birinin kucağına getirip bir çocuk koyacaklar. Bunun annesi siz vicdansız dediniz diye doğurmuş ama çocuğun babası kayınpederiymiş, siz bakacaksınız deseler kürtaja evet bayrağını alıp en önde koşarlar.Şu yazdığınız mükemmel mesaj boşa gidecek çok üzülüyorum anlamıyor
Ya arkadaşım direkt söylediğiniz o konu da evli ve bebeğin babası belli işleri maddiyatları güzel bi çift var ne alaka bunları yazıyosunuz kiAnlamaları için her birinin kucağına getirip bir çocuk koyacaklar. Bunun annesi siz vicdansız dediniz diye doğurmuş ama çocuğun babası kayınpederiymiş, siz bakacaksınız deseler kürtaja evet bayrağını alıp en önde koşarlar.
Tecavüz olunca farklı bir canlı mı gelişiyor kadının rahminde? Sadece sizin belirlediğiniz canlar mı yaşamaya devam edebilir?Ya arkadaşım o bahsettiğiniz kürtaj da tecavüz mü var ki konuyu buna çekiyosunuz herşeyi başka yere çekip duyar kasıyorsnuz çocuk bebek benim kırmızı çizgim en hassas noktam özelimi söylemiş olayım o yüzden bebeğini aldırmak isteyenleri anlamıyorum
Ya arkadaşım o bahsettiğiniz kürtaj da tecavüz mü var ki konuyu buna çekiyosunuz herşeyi başka yere çekip duyar kasıyorsnuz çocuk bebek benim kırmızı çizgim en hassas noktam özelimi söylemiş olayım o yüzden bebeğini aldırmak isteyenleri anlamıyorum
Anlamadığımı düşünüyorsanız dahada bişey yazmazsınız olur biter benceÇok şaşırdım anlamamana. Nasıl oldu böyle bir şey? İnsan hayret ediyor gerçekten.
Çocuk hassas noktan ama onların büyümüş hali değil hherhalde.
Doğsun da nasıl sürünürse sürünsün önemli değil.
Kadınların travmaları da önemli değil.
Boş duyar bu oluyor ama kime anlatıyoruz değil mi?