bu nasıl bir oyun

Kesinlikle bu oyuna ortak olmayın, Ahmet denilen adamla da buluşup yüz yüze konuşmayın ve durumu erkek arkadaşınıza anlatın bence.

İnşallah ekran görüntüsü vs derken siz kötü olmazsınız sonuçta onlar karı koca dönüp dolaşıp birbirleriyle sarmaş dolaş olma olasılıkları çok yüksek. Size değil eşine inanırsa şaşmayın

Bence bir an önce erkek arkadaşınızla konuşun ki zaten Ahmet çoktan konuşmuştur bile belki de

hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum. onada photoshop derse bende fotoşok olurum artık.

Merhaba ,

Ekran görüntülerini mail adresinizde saklayın. Gün olur lazım olur diye. Ayşe ile veya Ahmet ile görüşmeyin , buluşmayın , konuşmayın.

Durumu anlatmak için buluşayım dersiniz ; Ayşe ulu orta çıngar çıkarıp size saldırır ise üstüne bir de karakolluk olursunuz. Kendinizi bu insanlardan soyutlayın. Ayşe arayıp hakaret etmeye devam eder ise savcılığa şikayet edeceğinizi söyleyin.

Lutfen ama lutfen kiza msg atin ve bu tarz mesajlarini savciliga bildireceginizi sizin bir sucunuz olmadigini kendi esiyle sorununu cozmesini soyleyin ve bir dahada muhattap olmayin. Ama savcilik vs diyinde daha uzmesin sizi..

kusura bakmayın telefondaydım erkek arkadaşıma anlattım. şu an şehir dışında gelince konuşcaz detaylı. işle ilgili gitti birde kafası nerde kalcak of

Anladığım kadarıyla bu Ayşe'yi Ahmet bir şekilde zaten kandıracak. Kanmaya müsait çünkü. Adam da profesyonel olmuş zaten yalan konusunda.

birde yeni öğrendiğim bi durumu sölicem. bunları tanıştıran ahmetin takıldığı başka bi kızmış. ya ben nasıl insanlarla arkadaşlık yapıyormuşum.

sAKINNN deyim ne buluş ne de yalanına ortak ol ..

Umarım erkek arkadaşınız Ahmet'in yalanına ortak olmaz, en çok bundan korkuyorum açık söyleyeyim.

asla yapmaz. kendisi baya sinirlendi ne demek lan bizi bunla itham edebilirler nasıl inanır o ayşede falan dedi. tabi korkusundan beni arayamadı biiiiiip. (buraya küfür gelecek). dedi.

Kesinlikle uzak durun ve böyle bir yalana ortak olmayın.. Aynı şeyi siz düşünün sizin başınıza gelse. Arkadaşınız haklı olarak canının acısıyla sizi suçlu bilerek size sarmış.. Doğrusunu anlatın karışmayın..

Basta kadina cok kizdim , ama adam terbiyesizlik yapmis .
Tabiki bu yalanaa ortak olmayin sakin..
Gercekleri anlatin hatta kocasinin seni aradigini ve ortak olmanizi bile soyleyin.

bir şekilde bana inanmıcak ahmete inancak gibi geliyor. bunlar taa liseden arkadaş. üniversite bitince ahmetin bi sevgilisi varken bunlar konuşmaya başlamış. ahmette ayşenin olduğu şehre gitmiş. sevgiliden ayrılıp evlenmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…