bu nasıl bir oyun

dün gece sürekli gizli numaradan arandım. büyük ihtimal savcılığa vercem dedim ya korktular. en son bende gizliye kapattım ohh kafam rahat

Bugün hayatınızda olan ama yarın olmayacak olan bi kız ile senin arkadaşlığının değeri, onların bu durumu atlatmasında ki değerden üstün ise senin gözünde.
Aynı durumda kaldığında sana nasıl yardım edilmesi gerektiğini bir daha düşün derim.

ben yardım etcem yalan sölicem mi gibi gözükmüş yorumda? eğer öyleyse düzeltme yapayım. ben napayımdan kastım aslında yardım etcem yalana ortak olcam destek verin değildi. birde başlığın kalanını okursanız baya gelişmeler aşandı dün.

Ben şunu demek istedim sadece.
İnsanlar hata yaparlar. Sende yaparsın, o kız da yapar, bende yaparım.
Eğer sözkonusu bir ailenin huzuru ise, o halde onların dağılması demek senin dağılman demek olacaktır demek istiyorum.
Eğer senin için bu önemli bişi ise.
Değilse zaten sen de onların ne olacağını umursamayacak ve kendi duygularını önemseyeceksin.

üzgünüm yalana ortak olamadım. kendi başım belaya gircek diye korktuğumdan değil. kendi aralarında kavga edip edip bana saldırdılar sürekli.

Ne demek yok desem bir türlü demesem bir türlü.Karısını aldatan,kendi paçasını kurtarmak için suçu size atan bir insana ne yardımı edeceksin Allah aşkına.Kız da terbiyesiz.Onu aldatan erkeğin lafına bakıp,anlayıp dinlemeden,seni gece arayıp küfretme hakkını kendinde nasıl buluyor.Bir kere çocuk özür dileyeceğine,seni suça dahil etmek istiyor.Son kurduğun cümleyi çocuğa söyleyip,beni bi daha rahatsız etme diyeceksin.Kıza da haddini bil anlayıp dinlemeden sen bana küfredemezsin diyeceksin.Ya da hiç dahil olma sevgilin versin gereken cevabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…