bu nasıl bir oyun

Ahmet şerefsizin tekiymiş. Diğer kız ne diyo peki? Suçlu olduğu kesin de en azından Ahmetle nasıl başlamışlar?

yuh...!
resmen yakasını kurtarmaı için sizi kötülüyorr...

Sen de mesaj at. Dün bilip etmeden bana ettiğin laflar yenir yutulur değil ama, asla benim bu olayla bir alakam yok. Ahmet ile bu kızın tanışıklığından bile habersizdim, kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapacak kadar şeref yoksunu değilim Allah'a şükür. He bundan sonra da ne senle ne Ahmetle bir işim olmaz...de çık.

Ahmet şerefsizin tekiymiş. Diğer kız ne diyo peki? Suçlu olduğu kesin de en azından Ahmetle nasıl başlamışlar?

daha şimdi konuyu açtığımda mesajlaşmaya başladım onla. senin yüzünden ne hallere düştüm diye. klasik hikaye başta evli olduğunu bilmiyormuş sonradan boşancam zaten anlaşamıyoruz evde yabancı gibiyiz oda başkasıyla falan demiş.

Çok rezil bir durum. Böyle insanlar için kendinizi feda etmeyin bence. Kadın da ne meraklıymış kocasına inanmaya. Sizi dinlemeden nasıl böyle bir suçlamada bulunur. Kadın ayrı çirkef adam ayrı düzenbaz. Bence Ahmet'in ve bu kızın mesajlarını sakın silmeyin hatta Ayşe'ye gösterin. Gerçi böyle bir kadını yine kandırır bu Ahmet ama ne diyeyim bilemedim. Allah yardımcınız olsun

aynen bu mesajı atıyorum o zaman şimdi. sonunada yaşadıkların için üzgünüm diyip diğer kızın yazdıklarını ekleyim mi ?

Kızımızda inanmış mı saf saf klasik evli aldatan erkek yalanı

Sanane boş ver ayşe nin yerine kendini koy. Beter olsun aldatan kimse.

aynen bu mesajı atıyorum o zaman şimdi. sonunada yaşadıkların için üzgünüm diyip diğer kızın yazdıklarını ekleyim mi ?
Ahmet, Ayşe görmeden silerse bu yazdıklarınızı? Bence ya yüz yüze konuşun gösterin mesajları ya da en azından telefonda konuşun Ayşe'yle.

Asla savunmaya vs girme o karaktersiz erkeğe de ailem ile de konuştum buna devam edersen savcılığa gidiyoruz de

Bence Ayşe'ye açıklama borçlu değilsiniz. Ahmet'e de yalan borçlu değilsinizdir herhalde? Bence siz bu olaylara müdahil olmayın. Diğer kız arkadaşınızla da konuşmayın derim ben. Sonuçta bu ayşe ve x kız arasında. Gaza gelip mağdurken müdahil olmayın.

üniversiteden. yakınlığımız pek yok grupca bi iki takılma dışında. orda çekilen fotoğraflardada yanyanayız sadece bu hepsi. telefonu bile yok bende. facede ekli.
Acaba kızla konuşup işin aslını bi ogrensen diye sordum ama doğruyu söyler mi acaba yakın da degilmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…