- 5 Nisan 2011
- 1.182
- 625
-
- Konu Sahibi puccaandgaru
net soyluyorum: Ahmete bu iyiligi yapmam.
pisliginde bogulsun.
Ahmet şerefsizin tekiymiş. Diğer kız ne diyo peki? Suçlu olduğu kesin de en azından Ahmetle nasıl başlamışlar?şu an sürekli arıyor ahmet. telefonu kapatıyorum mesela faceden yazıyor ordan engelliyorum başkasından mesaj atıyor. ve sabah ahmetten bir mesaj gelmiş eşimle mutluluğumuzu bozmak için yaptığınız bu oyunlar yüzünüze gözünüze bulaştı demiş. bunun içinde özür diliyor ayşe inansın diyeymiş.
yuh...!şu an sürekli arıyor ahmet. telefonu kapatıyorum mesela faceden yazıyor ordan engelliyorum başkasından mesaj atıyor. ve sabah ahmetten bir mesaj gelmiş eşimle mutluluğumuzu bozmak için yaptığınız bu oyunlar yüzünüze gözünüze bulaştı demiş. bunun içinde özür diliyor ayşe inansın diyeymiş.
Sen de mesaj at. Dün bilip etmeden bana ettiğin laflar yenir yutulur değil ama, asla benim bu olayla bir alakam yok. Ahmet ile bu kızın tanışıklığından bile habersizdim, kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapacak kadar şeref yoksunu değilim Allah'a şükür. He bundan sonra da ne senle ne Ahmetle bir işim olmaz...de çık.ayşe şu an biz tanıştırdık sanıyor. dünden beri bi kaç kez aradı açmadım. bi kaç küfürlü mesajda attı. onada kızamıyorum aldatılmış ve bizim aracı olduğumuzu sanıyor ne diyim bilemedim.
Ahmet şerefsizin tekiymiş. Diğer kız ne diyo peki? Suçlu olduğu kesin de en azından Ahmetle nasıl başlamışlar?
Sen de mesaj at. Dün bilip etmeden bana ettiğin laflar yenir yutulur değil ama, asla benim bu olayla bir alakam yok. Ahmet ile bu kızın tanışıklığından bile habersizdim, kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapacak kadar şeref yoksunu değilim Allah'a şükür. He bundan sonra da ne senle ne Ahmetle bir işim olmaz...de çık.
Kızımızda inanmış mı saf saf klasik evli aldatan erkek yalanıdaha şimdi konuyu açtığımda mesajlaşmaya başladım onla. senin yüzünden ne hallere düştüm diye. klasik hikaye başta evli olduğunu bilmiyormuş sonradan boşancam zaten anlaşamıyoruz evde yabancı gibiyiz oda başkasıyla falan demiş.
Kesinlikle eklemelisinaynen bu mesajı atıyorum o zaman şimdi. sonunada yaşadıkların için üzgünüm diyip diğer kızın yazdıklarını ekleyim mi ?
Ahmet, Ayşe görmeden silerse bu yazdıklarınızı? Bence ya yüz yüze konuşun gösterin mesajları ya da en azından telefonda konuşun Ayşe'yle.aynen bu mesajı atıyorum o zaman şimdi. sonunada yaşadıkların için üzgünüm diyip diğer kızın yazdıklarını ekleyim mi ?
Canim o diğer kızla ne kadar yakinsin? Nerden tanışıyoruzsun?
Hayır canım, asla kendini savunma pozisyonunda gözükme. O senden özür dilesin asıl.aynen bu mesajı atıyorum o zaman şimdi. sonunada yaşadıkların için üzgünüm diyip diğer kızın yazdıklarını ekleyim mi ?
Kızımızda inanmış mı saf saf klasik evli aldatan erkek yalanı
Acaba kızla konuşup işin aslını bi ogrensen diye sordum ama doğruyu söyler mi acaba yakın da degilmissiniz.üniversiteden. yakınlığımız pek yok grupca bi iki takılma dışında. orda çekilen fotoğraflardada yanyanayız sadece bu hepsi. telefonu bile yok bende. facede ekli.
Ahmet, Ayşe görmeden silerse bu yazdıklarınızı? Bence ya yüz yüze konuşun gösterin mesajları ya da en azından telefonda konuşun Ayşe'yle.
inanmış çok sevmişmiş. bende dedim neden bana hiç sormadın gördü ama yazmadı daha bekliyorum.