- 5 Nisan 2011
- 1.182
- 625
-
- Konu Sahibi puccaandgaru
Basta kadina cok kizdim , ama adam terbiyesizlik yapmis .
Tabiki bu yalanaa ortak olmayin sakin..
Gercekleri anlatin hatta kocasinin seni aradigini ve ortak olmanizi bile soyleyin.
Küfür bi kadına yakışmıyor erkeğede yakışmıyor yaararsam yine dinlemeden küfür eder. zaten hala aralıklı küfürlü mesajlar atıyor arıyor açmıyorum falan.
Sende mesajla anlat durumu ..ararsam yine dinlemeden küfür eder. zaten hala aralıklı küfürlü mesajlar atıyor arıyor açmıyorum falan.
Küfür bi kadına yakışmıyor erkeğede yakışmıyor ya
Sende mesajla anlat durumu ..
Boyle saçma gunahlarin içine girme. Adam karisini aldatmis suçunu mu üstleneceksin birde ? Gunahina ortak olacaksin ? Yerinde olsam kiza herşeyi söylerim olduğu gibi. Ve sende durustlukten asla şaşma derim, kimse için..
Eh iyi öyleyse.asla yapmaz. kendisi baya sinirlendi ne demek lan bizi bunla itham edebilirler nasıl inanır o ayşede falan dedi. tabi korkusundan beni arayamadı biiiiiip. (buraya küfür gelecek). dedi.
bir şekilde bana inanmıcak ahmete inancak gibi geliyor. bunlar taa liseden arkadaş. üniversite bitince ahmetin bi sevgilisi varken bunlar konuşmaya başlamış. ahmette ayşenin olduğu şehre gitmiş. sevgiliden ayrılıp evlenmişler
pislik herif namissiz. hem namissiz hem yalanci. sain sakin yalan soylemeyin ne biliyorsaniz soyleyin esinin arayip gece soylediklerini de soyleyin.
Eh iyi öyleyse.
Etme bulma dünyası mı diyeyim ne diyeyim.
Tabi oyle diyecek sizin bilmediginizi soyleyip aysenin de size inanmasindan korkmus. ama benim anlamadigim ahmet neden yalan soyleme geregi duymus. aldatmissa aldatmis arkadasi tanistirsa ne olur kendisi tanismis olsa ne olur.ayşe küfür ederken ahmet yanındaydı. arkadan tamam kapat ya şunu diyordu.
Tabi oyle diyecek sizin bilmediginizi soyleyip aysenin de size inanmasindan korkmus. ama benim anlamadigim ahmet neden yalan soyleme geregi duymus. aldatmissa aldatmis arkadasi tanistirsa ne olur kendisi tanismis olsa ne olur.
gözyaşlarınız nolucak ? bu işten karlı aldatan mı çıkacak ?
ben o ayşenin saçını başını yolarak anlatırdım durumu senin yerinde olsam ... hem eşini o ahmetle görüştürmeye devam edecekmisin?yani. ailem evde olduğundan sesimi bile çıkaramadım. ya küfürleri duysanız erkek meraklısıysan 3 tane kardeşim var ancak yeter sana falan dedi. sanki beni bastı kocasıyla töbe töbe
savcılığa veriyorum de hatta ver ne bu böyle ya,ne serbest memleket.ben olsam küfür ettirmem kendime
Arkadaşım neden kadınla konuşmuyosın suç sana kalacak susarak adamı onaylamış gibi oluyorsunayşe şu an biz tanıştırdık sanıyor. dünden beri bi kaç kez aradı açmadım. bi kaç küfürlü mesajda attı. onada kızamıyorum aldatılmış ve bizim aracı olduğumuzu sanıyor ne diyim bilemedim.
e bunlar ispatlanabilecek seyler mesajlari sakin silmeyin siz de her ikisini de dava edeceginizi birinin iftiradan birinin de hakaretten dava edeceginizi tek bir mesajla ikisine birden atin ama sevgilinizle konusup ortak karar almaniz gerek. yada adami direkt bosverip sevgilinizle birlikte ayseye anlatabilirsiniz. bir adamimsi esinden baska bi kadinla is disinda sadece oturup arabanin icinde ne yapabilir ki. is ile ilgili deseymis bari hem yalanci hem akilsiz.arabada bastığında sadece 2si oturuyor birşey yapmıyorlarmış. benim anladığıma göre bi yalan bulmaya çalışıyor aklınca kızla şundan görüştük bundan görüştük gibi. aldatma yok dicek yani.