normalde erkenden uyanan ben bugün zar zor kalkabildim. zaten gece boyu ağlamaktan gözlerimde şişmiş. bizim erkek arkadaşımla ortak bi arkadaşımız var erkek. kendisiyle bi kursta tanıştık. evli ve karısınıda tanıyoruz. ikisinide çok seviyoruz hatta. yani düne kadar benim için öyleydi en azından. bizler 25 yaşlarında onlarda 30 yaşlarında insanlar. adları ahmet ile ayşe diyim burda karışmasın.
gelelim olaya, dün gece 11 gibi telefonum çaldı arayan ahmet. telefonu açmamla hayatımda duymadığım küfürleri duymam bir oldu ayşeden hemde. allahım ne küfürler ama ne namussuzluğum kaldı ne pazarlamacılığım (kelimenin gerçeği kadınlar üzerinden para kazanan kimse). noluyoruz ya dedim kime diyorsunuz bunları falan. neyse kapattım sevgilimde bugün yola gitcekti bundan arayıp uyandıramadım. şu an hala bilmiyor hatta. neyse ben sinirden ağlıyorum evde ailem var arayıp bağıramam edemem diye sinirden ağlaya ağlaya uyumuşum. gece 3 gibi tekrar çaldı telefonum. bu sefer ahmet. meğer ayşe ahmeti bir kızla basmış (basma dediğim bişeylerden şüpheleniyormuş takip etmiş arabada basmış oturuyorlarmış sadece kızı yolmuş orda kız kaçmış bunlar geri eve dönmüş falan). evde ayşe ahmetin telefonunu alıp kızın facene bakmış ne görsün ortak arkadaş ben ve sevgilim. ahmette onlar tanıştırdı diye uydurmak zorunda kalmış. nolur beraber bi yalan bulalım diye yalvarıyor.
ben şimdi napayım? yok desem bi türlü demesem bi türlü. yani aldatma var belliki ortada. ayrıca neden kötü olan ben olayım bilmiyorum. ahmet buluşalım herşeyi anlatcam diyorda e banane kardeşim bana anlatıyorsun beni mi aldattın sanki. bir akıl verin