bu nasıl bir oyun

ben o ayşenin saçını başını yolarak anlatırdım durumu senin yerinde olsam ... hem eşini o ahmetle görüştürmeye devam edecekmisin?

eşim derken erkek arkadaşım heralde? yok ben görüş desem görüşmez. bana atılan mesajları onada gönderdim. şimdilik arayamıyor iş için şehir dışında yalnız kalamıyor.

eşim derken erkek arkadaşım heralde? yok ben görüş desem görüşmez. bana atılan mesajları onada gönderdim. şimdilik arayamıyor iş için şehir dışında yalnız kalamıyor.
erkek arkadaşın pardon. ... sakın o adamın dediğini yapma o laflrı kabullenmiş olursun..

canım o sana inanmazki.günah keçisi arıyor.kocası aldatmış onu ama masum kocasını yoldan çıkaran birileri olmalı

eve kadar bizi katan yok aslında aldatmadım sadece arkaşım falan diyor evde ayşe telefondan face baktıktan sonra evet onlar tanıştırdı diyor.

aaaaaaaaaaaaaaaaa terbiyesize bak. sen o ayseyi al bi güzel ortak arkadaşım ama ben tanıstırmadım de güzelcede gece ettigi lafları ona geri iade et. zaten bu saatten sonra aranız daha düzelmez. ahmete bak ahmeteee adi köpek. ayşe seni dinlemezse yakın bi arkadasıyla irtibata geç bence

aramın düzelmesini isteyen zaten yokta. başımıza bela oluyorlar gibi. bir ahmet arayıp mesaj atıyor nolur yardım edin diye. bi ayşe arayıp mesaj atıyor küfürlü. 3. kişiylede azcık tartışıyoruz bu işle ilgim olmadığını sen söyleyeceksin diye. yediğiniz b.ku temizleyin benden uzak olun dedim.

bu arada arabada oturdukları yer öyle ev önü falan değilki evine bırakıyordum desin. ankarada yaşayanlar bilir belki bi avm var onun orda

desene aysenin hesabi ona dönmüs. bu asalak cifti nasil arkadas edindiniz hayret. neyse sen kendini kurtarmaya bak. ekran goruntulerini almissin zaten. bence bir de ses kaydi al. ahmet aramaya devam ediyormus ya. ac teli. soylediklerini kaydet. sonra da ses kaydini ekran goruntuleriyle birlikte gonder ayseye. onlar birbirlerini yesin sen de bu aptal ciftten ölümüne uzaklas.

Son düzenleme:

bi kursta ahmetle tanıştık sonrada sevgilim görüşüyordu ahmetle çift olarak buluştuk derken iyiydi aramız. ayşe öğretmen ahmetinde kendine ait bi firması var.

sakın kabul etmeyin hatta buluşmayında..karısı takip falan eder adamı birde senle görmesin....bizim olayla hiçbir alakamız yok deyip çıkın işin içinden..nasıl bulaştıysa öyle çıksın kendi..

Olaya bak..sakın uzak dur bu nasil şeymiş ya.kesinlikle dogruyu soyleyin ve cekilin aradan gerekirse yuzlestirin yazik olan size olmus.bosu bosuna uzulmeye degmez

ne sen ne de eşin kesinlikle bu olaya dahil olmasın.
gerçekten çok kötü bir durum umarım kolaylıkla atlatırsın.
ahmet ile değil ayşe ile yüzleşmen ve olaydan haberiniz olmadığını belirtmen gerekiyor.
arkadaş değil isterse akraban olsun yine de ahmet ile ortak yalan uydurmaya kalkışmayın.

yaparken düşüncekmiş. mademkorkuyo niye yapıyo bundakide deli cesareti. bu erkekler ne biçim bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…