- 5 Nisan 2011
- 1.182
- 625
- Konu Sahibi puccaandgaru
dün gece sürekli gizli numaradan arandım. büyük ihtimal savcılığa vercem dedim ya korktular. en son bende gizliye kapattım ohh kafam rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savciliga ver ama manevi tazminat davasi falan ac, ararlarsa ac seslerini kaydet bu kadar cirkinlesmelerinin alemi yokdün gece sürekli gizli numaradan arandım. büyük ihtimal savcılığa vercem dedim ya korktular. en son bende gizliye kapattım ohh kafam rahat
Savciliga ver ama manevi tazminat davasi falan ac, ararlarsa ac seslerini kaydet bu kadar cirkinlesmelerinin alemi yok
Bugün hayatınızda olan ama yarın olmayacak olan bi kız ile senin arkadaşlığının değeri, onların bu durumu atlatmasında ki değerden üstün ise senin gözünde.normalde erkenden uyanan ben bugün zar zor kalkabildim. zaten gece boyu ağlamaktan gözlerimde şişmiş. bizim erkek arkadaşımla ortak bi arkadaşımız var erkek. kendisiyle bi kursta tanıştık. evli ve karısınıda tanıyoruz. ikisinide çok seviyoruz hatta. yani düne kadar benim için öyleydi en azından. bizler 25 yaşlarında onlarda 30 yaşlarında insanlar. adları ahmet ile ayşe diyim burda karışmasın.
gelelim olaya, dün gece 11 gibi telefonum çaldı arayan ahmet. telefonu açmamla hayatımda duymadığım küfürleri duymam bir oldu ayşeden hemde. allahım ne küfürler ama ne namussuzluğum kaldı ne pazarlamacılığım (kelimenin gerçeği kadınlar üzerinden para kazanan kimse). noluyoruz ya dedim kime diyorsunuz bunları falan. neyse kapattım sevgilimde bugün yola gitcekti bundan arayıp uyandıramadım. şu an hala bilmiyor hatta. neyse ben sinirden ağlıyorum evde ailem var arayıp bağıramam edemem diye sinirden ağlaya ağlaya uyumuşum. gece 3 gibi tekrar çaldı telefonum. bu sefer ahmet. meğer ayşe ahmeti bir kızla basmış (basma dediğim bişeylerden şüpheleniyormuş takip etmiş arabada basmış oturuyorlarmış sadece kızı yolmuş orda kız kaçmış bunlar geri eve dönmüş falan). evde ayşe ahmetin telefonunu alıp kızın facene bakmış ne görsün ortak arkadaş ben ve sevgilim. ahmette onlar tanıştırdı diye uydurmak zorunda kalmış. nolur beraber bi yalan bulalım diye yalvarıyor.
ben şimdi napayım? yok desem bi türlü demesem bi türlü. yani aldatma var belliki ortada. ayrıca neden kötü olan ben olayım bilmiyorum. ahmet buluşalım herşeyi anlatcam diyorda e banane kardeşim bana anlatıyorsun beni mi aldattın sanki. bir akıl verin
Bugün hayatınızda olan ama yarın olmayacak olan bi kız ile senin arkadaşlığının değeri, onların bu durumu atlatmasında ki değerden üstün ise senin gözünde.
Aynı durumda kaldığında sana nasıl yardım edilmesi gerektiğini bir daha düşün derim.
Ben şunu demek istedim sadece.ben yardım etcem yalan sölicem mi gibi gözükmüş yorumda? eğer öyleyse düzeltme yapayım. ben napayımdan kastım aslında yardım etcem yalana ortak olcam destek verin değildi. birde başlığın kalanını okursanız baya gelişmeler aşandı dün.
Ben şunu demek istedim sadece.
İnsanlar hata yaparlar. Sende yaparsın, o kız da yapar, bende yaparım.
Eğer sözkonusu bir ailenin huzuru ise, o halde onların dağılması demek senin dağılman demek olacaktır demek istiyorum.
Eğer senin için bu önemli bişi ise.
Değilse zaten sen de onların ne olacağını umursamayacak ve kendi duygularını önemseyeceksin.
Ne demek yok desem bir türlü demesem bir türlü.Karısını aldatan,kendi paçasını kurtarmak için suçu size atan bir insana ne yardımı edeceksin Allah aşkına.Kız da terbiyesiz.Onu aldatan erkeğin lafına bakıp,anlayıp dinlemeden,seni gece arayıp küfretme hakkını kendinde nasıl buluyor.Bir kere çocuk özür dileyeceğine,seni suça dahil etmek istiyor.Son kurduğun cümleyi çocuğa söyleyip,beni bi daha rahatsız etme diyeceksin.Kıza da haddini bil anlayıp dinlemeden sen bana küfredemezsin diyeceksin.Ya da hiç dahil olma sevgilin versin gereken cevabı.normalde erkenden uyanan ben bugün zar zor kalkabildim. zaten gece boyu ağlamaktan gözlerimde şişmiş. bizim erkek arkadaşımla ortak bi arkadaşımız var erkek. kendisiyle bi kursta tanıştık. evli ve karısınıda tanıyoruz. ikisinide çok seviyoruz hatta. yani düne kadar benim için öyleydi en azından. bizler 25 yaşlarında onlarda 30 yaşlarında insanlar. adları ahmet ile ayşe diyim burda karışmasın.
gelelim olaya, dün gece 11 gibi telefonum çaldı arayan ahmet. telefonu açmamla hayatımda duymadığım küfürleri duymam bir oldu ayşeden hemde. allahım ne küfürler ama ne namussuzluğum kaldı ne pazarlamacılığım (kelimenin gerçeği kadınlar üzerinden para kazanan kimse). noluyoruz ya dedim kime diyorsunuz bunları falan. neyse kapattım sevgilimde bugün yola gitcekti bundan arayıp uyandıramadım. şu an hala bilmiyor hatta. neyse ben sinirden ağlıyorum evde ailem var arayıp bağıramam edemem diye sinirden ağlaya ağlaya uyumuşum. gece 3 gibi tekrar çaldı telefonum. bu sefer ahmet. meğer ayşe ahmeti bir kızla basmış (basma dediğim bişeylerden şüpheleniyormuş takip etmiş arabada basmış oturuyorlarmış sadece kızı yolmuş orda kız kaçmış bunlar geri eve dönmüş falan). evde ayşe ahmetin telefonunu alıp kızın facene bakmış ne görsün ortak arkadaş ben ve sevgilim. ahmette onlar tanıştırdı diye uydurmak zorunda kalmış. nolur beraber bi yalan bulalım diye yalvarıyor.
ben şimdi napayım? yok desem bi türlü demesem bi türlü. yani aldatma var belliki ortada. ayrıca neden kötü olan ben olayım bilmiyorum. ahmet buluşalım herşeyi anlatcam diyorda e banane kardeşim bana anlatıyorsun beni mi aldattın sanki. bir akıl verin