bu nasıl bir oyun

Kesinlikle bu oyuna ortak olmayın, Ahmet denilen adamla da buluşup yüz yüze konuşmayın ve durumu erkek arkadaşınıza anlatın bence.

İnşallah ekran görüntüsü vs derken siz kötü olmazsınız sonuçta onlar karı koca dönüp dolaşıp birbirleriyle sarmaş dolaş olma olasılıkları çok yüksek. Size değil eşine inanırsa şaşmayın

Bence bir an önce erkek arkadaşınızla konuşun ki zaten Ahmet çoktan konuşmuştur bile belki de :KK64:

hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum. onada photoshop derse bende fotoşok olurum artık.

Merhaba ,

Ekran görüntülerini mail adresinizde saklayın. Gün olur lazım olur diye. Ayşe ile veya Ahmet ile görüşmeyin , buluşmayın , konuşmayın.

Durumu anlatmak için buluşayım dersiniz ; Ayşe ulu orta çıngar çıkarıp size saldırır ise üstüne bir de karakolluk olursunuz. Kendinizi bu insanlardan soyutlayın. Ayşe arayıp hakaret etmeye devam eder ise savcılığa şikayet edeceğinizi söyleyin.

ayşe şu an biz tanıştırdık sanıyor. dünden beri bi kaç kez aradı açmadım. bi kaç küfürlü mesajda attı. onada kızamıyorum aldatılmış ve bizim aracı olduğumuzu sanıyor ne diyim bilemedim.
Lutfen ama lutfen kiza msg atin ve bu tarz mesajlarini savciliga bildireceginizi sizin bir sucunuz olmadigini kendi esiyle sorununu cozmesini soyleyin ve bir dahada muhattap olmayin. Ama savcilik vs diyinde daha uzmesin sizi..

kusura bakmayın telefondaydım erkek arkadaşıma anlattım. şu an şehir dışında gelince konuşcaz detaylı. işle ilgili gitti birde kafası nerde kalcak of

Anladığım kadarıyla bu Ayşe'yi Ahmet bir şekilde zaten kandıracak. Kanmaya müsait çünkü. Adam da profesyonel olmuş zaten yalan konusunda. :KK64:

birde yeni öğrendiğim bi durumu sölicem. bunları tanıştıran ahmetin takıldığı başka bi kızmış. ya ben nasıl insanlarla arkadaşlık yapıyormuşum.

normalde erkenden uyanan ben bugün zar zor kalkabildim. zaten gece boyu ağlamaktan gözlerimde şişmiş. bizim erkek arkadaşımla ortak bi arkadaşımız var erkek. kendisiyle bi kursta tanıştık. evli ve karısınıda tanıyoruz. ikisinide çok seviyoruz hatta. yani düne kadar benim için öyleydi en azından. bizler 25 yaşlarında onlarda 30 yaşlarında insanlar. adları ahmet ile ayşe diyim burda karışmasın.

gelelim olaya, dün gece 11 gibi telefonum çaldı arayan ahmet. telefonu açmamla hayatımda duymadığım küfürleri duymam bir oldu ayşeden hemde. allahım ne küfürler ama ne namussuzluğum kaldı ne pazarlamacılığım (kelimenin gerçeği kadınlar üzerinden para kazanan kimse). noluyoruz ya dedim kime diyorsunuz bunları falan. neyse kapattım sevgilimde bugün yola gitcekti bundan arayıp uyandıramadım. şu an hala bilmiyor hatta. neyse ben sinirden ağlıyorum evde ailem var arayıp bağıramam edemem diye sinirden ağlaya ağlaya uyumuşum. gece 3 gibi tekrar çaldı telefonum. bu sefer ahmet. meğer ayşe ahmeti bir kızla basmış (basma dediğim bişeylerden şüpheleniyormuş takip etmiş arabada basmış oturuyorlarmış sadece kızı yolmuş orda kız kaçmış bunlar geri eve dönmüş falan). evde ayşe ahmetin telefonunu alıp kızın facene bakmış ne görsün ortak arkadaş ben ve sevgilim. ahmette onlar tanıştırdı diye uydurmak zorunda kalmış. nolur beraber bi yalan bulalım diye yalvarıyor.

ben şimdi napayım? yok desem bi türlü demesem bi türlü. yani aldatma var belliki ortada. ayrıca neden kötü olan ben olayım bilmiyorum. ahmet buluşalım herşeyi anlatcam diyorda e banane kardeşim bana anlatıyorsun beni mi aldattın sanki. bir akıl verin

sAKINNN deyim ne buluş ne de yalanına ortak ol ..

Umarım erkek arkadaşınız Ahmet'in yalanına ortak olmaz, en çok bundan korkuyorum açık söyleyeyim.

asla yapmaz. kendisi baya sinirlendi ne demek lan bizi bunla itham edebilirler nasıl inanır o ayşede falan dedi. tabi korkusundan beni arayamadı biiiiiip. (buraya küfür gelecek). dedi.

Kesinlikle uzak durun ve böyle bir yalana ortak olmayın.. Aynı şeyi siz düşünün sizin başınıza gelse. Arkadaşınız haklı olarak canının acısıyla sizi suçlu bilerek size sarmış.. Doğrusunu anlatın karışmayın..

Basta kadina cok kizdim , ama adam terbiyesizlik yapmis .
Tabiki bu yalanaa ortak olmayin sakin..
Gercekleri anlatin hatta kocasinin seni aradigini ve ortak olmanizi bile soyleyin.

Kesinlikle uzak durun ve böyle bir yalana ortak olmayın.. Aynı şeyi siz düşünün sizin başınıza gelse. Arkadaşınız haklı olarak canının acısıyla sizi suçlu bilerek size sarmış.. Doğrusunu anlatın karışmayın..

bir şekilde bana inanmıcak ahmete inancak gibi geliyor. bunlar taa liseden arkadaş. üniversite bitince ahmetin bi sevgilisi varken bunlar konuşmaya başlamış. ahmette ayşenin olduğu şehre gitmiş. sevgiliden ayrılıp evlenmişler :KK43:

X