- 25 Kasım 2020
- 63
- 81
- 35
- Konu Sahibi juli povna
İlişki sırasında ilk defa böyle bir şey soruyor kinini takıntılı halini buradan anlayabilirsiniz.Ya karısıyla sevişirken başka erkeği soran adamdan g*vat olur bence, koca olmaz.
İsabetli bir karar vermişsin bu manyaktan ayrılarak.
3 yaşında bebeginiz de varmış, onları babasız bırakmak kendi tercihi demek ki, böyle basit bir şeyden.
Ha adamın kırmızı cizgisiymis, ona bir şey diyemeyeceğim. Kendi bilir. Bu takıntiyla bu egoyla boşansa da mutlu olamaz.
Sizin de yapacak bir şeyiniz yok malesef. Adam boşanmayı koymuş kafasına. Bugün yalvarsan - çocukları araya soksan ikna etsen de bu evlilik aynı evlilik olmayacak. Adam sana kin duyacak, belki de bu manyaklikta bir adam intikam almak için seni aldatıp yakalaninca seni manipüle edip bunu hak ettiğine inandiracak.
Yani öyle ya da böyle daha bu evlilikten bir cacık olmayacak.
En iyisi adamın kötü yanlarına odaklan, evliliğin seni yordugu kisimlarini hatırla, kendine çocuklarınla yeni bir hayat kur. Belki de bu takıntıda adam genel itibariyle seni çok yoruyordur, şu an beraber olduğunuz için farkında değilsindir. Belki de ayrılınca çok rahatlayacaksindir...
Diğer yorumlarınız da çok isabetli hakikaten ben çok yoruluyorum aslında şimdiden de bunun farkındayım. Sevgi saygı aşk ve emekle kapattım üstünü hep. Bana karşı da çok takıntılı aslında bu yüzden de aşamıyor tek bir mevzuyu. Sana başka hiçbir şey sormadım yargılamadım ama bu tek bir soruydu diyor.
Devam etse de burnumdan getirir ve unutmaz hatta dediğiniz gibi başka şeyler yaşayıp durumu manipüle de edebilir. Yalnız size yazdıkça kötü huylarına odaklanmayı yaşıyor gibi oldum :) çok karışığım içsel olarak şu anda bir öyle bir böyle