Bu nasıl bir boşanma?

Bu adam yiyor bi b.k haberiniz olsun. Bir erkek ne olursa olsun kolay kolay kurulu düzenini bırakıp gitmez, bunlar boşandığını bile 3 senede anlıyor, o zamana kadar eski eş kavramı oturmuyor kafalarında, hala eşi sanıyorlar. Kolay değil öyle, aaa sen zamanında falancayla takılmışsın, bütün düzeni bütün ortaklıkları şaak kesiyorum demek. Yapmazlar. Rahatlarına alışık varlıklar bunlar.

Bana da öyle geliyor yok şunla takıldın yalan söyledin ne yapsaydım senle karşılaşana kadar turşu bidonunda mı bekleseydim?

Çok toksik bir adam kendi ne haltlar yemiştir kim bilir açık arayan bulur zaten. Adam boşanmak için bahane aramış bulmuş kesin başkasına göz koydu suçlayarak ayrılacak ki kadın fazla nafaka tazminat istemesin çakalll 😏

Konu sahibi manipüleye gelmeyin tazminatı nafakayı çatır çatır isteyin de görsün boşanmayı J juli povna

O adamı niye bu kadar takmış ki onu bilmek lazım (yorumları okumadım sebebini yazdıysanız bilemem)
Bence o adamla da yine bir kadın muhabbetinden husumet oluşmuş .
Şu an sinirli bence öyle boşanacağını sanmıyorum ,blöf yapıyor olabilir .

Aslında bende sorunlu hatta çok sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin babamdan ayrılması için hep baskı yaptım. Hatta iki yıl önce başarıyordum neredeyse:) yani boşandıktan sonra dediğiniz gibi bi moda girmem çok olası. Ama beni suçlu ilan etmesi ve muhtemel boşanmada günah keçisi olmak konusunu kabullenemiyorum ya. Başka bir konu olsa karşılıklı olsa o suçlu olsa ‘eh yeter be’ yi çok rahat söylerdim ve bakmazdım arkama. Benim algılarımla oynadı benim yüzümden yuva dağılıyor gibi inandırıyor

Bunu farketmen güzel adam bahane arıyor boşanmak için sakın haklarından vazgeçme.Böyle bi bahaneyle kimse boşanmaz çünkü başka bi plan içinde.

Seni suçluyor ki kuş kadar nafaka al diye.

Zaten tam evlenecekken bak dürüst ol yoksa ayrılırız diye tehdit etmiş. Böyle şeyler kendi için önemli olsa o vakte kadar beklemezdi direkt ilk gün kırmızı çizgim derdi hangi insan tam evlenecekken ayrılırız tehdidine boyun eğmez ki.

Seni çok pis manipüle ediyor sakın ezdirme kendini.

Zaten zamanla aşık olmaya inanmıyorum alışkanlığı aşk sanmışsın.

Başta süründürmen demek ki bundanmış bak böyle yarı yolda bırakacakmış ondan baştan istememişsin görüyor musun ?

6. Hissine güven Bundan sonra baştan istemediğini bi daha kabul etme

O uğraşılması zor, bende genel olarak daha umursamaz ve rahat olduğum için evlilik yürüyordu dengeye geliyorduk bir şekilde. Ama uğraşılması zor olduğu çok doğru. Hatta yazarken farkettim onun bana yakıştırdığı umursamaz sıfatına bende inanmışım. Ama umursamazlık dediğim de çok ufak şeylere takmam geçer gider bunu mu dert edeyim kafasındayımdır
Eşiniz bu sebeple boşanmaz dediğim gibi ama buradan yola çıkarak size baskı yapar, başka konularda sen zaten yalancısın der,hayatı zindan etmeye çalışır. Alttan almayın, evliliğiniz devam edecekse bu konuyu kapatabilecekse etsin.
illa boşanma yoluna giderse, emin olun işin içinde başka şeyler vardır. Ayrılmanın suçunu size yüklemek içinde bu saçma konuyu bulmuş.

Gitsin tedavi olsun. Aradan geçmiş kaç sene, seni tanıyamamış mı? Bahane arıyorum dememiş de kırmızı çizgiymiş. Hayırdır seçilirken nerden aklına geldi, böyle saçma bahane mi olur asıl derdin ne senim diye yükselmek şartmış.
Çocuklu çocuklu adam bu ya, elin herifi senden hadi seni geçtim çocuklarının annesinden daha kıymetli nasıl olabilir?
O aradan geçmiş kaç seneyi değil de başlangıcındaki yalana odaklanmış durumda işte. O yıllarımızla ilgili bir sıkıntısı yokmuş. Bir kere ağzından çıktı ya pire içim yorgan yakarım lafı, onu döndürüp duruyor. Hani dedim nerde olgunlaşma ergen misin sen dedim ve bir sürü şey söyledim az alttan aldım empati yaptırmaya çalıştım bilemezdim dedim falan da dün gece artık bi ne olursa olsun moduna girdim. Bayram sonrası ailelere söyleme mevzusunu bugüne çekmiş oldum :) öyle karar verdi yani reste rest, bi el yükseltme hali…

Kan davasindan cok kadin davasi olabilir... cok cok cirkin bir dusunce tarzi ama benim elimden gecene kaldin gibi bir sey....

Belki husumetin nedeni de bir kadin.
bende sanki böyle düşünüyor gibi diyorum. adam ilk günden beri bu duruma takıntılı durumda çünkü, başka kimseye değil bu husumetliye.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum tekrar. Genel cevaplayacak olursam da olay şöyle;
Ben taşınacağım için iş yerimden ayrıldım tazminatımı falan aldım, iki aylığına da geçici part time gibi bir işe girdim, maddi sıkıntılarım vardı çünkü. Yeni bir şehir yeni iş yeni ev derken vs onun için. O girdiğim yerde tanıştım eşimle, o kişide etraf mağazadaydı diyeyim. İkisini de kale almadım çünkü gidecektim. O adamla da üç beş günlük takıldım. Eşimle düşünmedim bile çünkü daha farklı yaklaştığını hissettim ve bende hiçbir his yoktu. Dediğim gibi bunu da kaldıramıyor onu istemeyip diğeriyle birlikte olmamı. Ama eşim de beni korkutmuştu, şahsi olarak değil tabi de ciddiyet gibi yaklaşmış olması. Dolayısıyla ihtimal ve şans vermemiştim çok koştu peşimden başka şehre gidince de bırakmadı ve karşılıklı hale geldi duygular.
Bu kişiyle de çalıştığım yerde bi şakalaşmayı görmüş, bağlantı kurması oradan. Hisleri de inanılmaz kuvvetlidir ama kendisine çalışır bu. O kişi mahallelerinden biri dediğim gibi, eskiden olurdu ya mahallede gruplaşmış iki taraf gençler arasında. Doksanlı yıllar ekolünden. Öyle bir husumet ve nefret var eskiden gelen. Oradaki eski arkadaşlarlarıyla iletişim içindedirler hala ve eşime çok çok saygı duyulur, e şimdi bizim ofisle o kişinin çalıştığı yer de aynı civarda. Bunları birleştirince hiç karşı karşıya gelmemiş olsalar bile nadiren karşılaşıyorlardır. Yakın zamandaki neden oldu bilmiyorum soramıyorum karşı karşıya gelmelerini. Yani düzgün anlatabildim mi bilmiyorum da genel olarak böyle.
Bunların dışında eşim çok kincidir ve çok zor bir insandır. Eli kolu baya uzun diyebilirim. Bir insan ona hakikaten bi haksızlık yaptıysa mutlaka karşılığını bir şekilde görür. İntikam alacak noktaya gelmesi için de tüm kredilerini tüketmiş tüm iyi niyetini kullandığını bilmesi gerekir.
Davayı çekişmeliye dönüştürme ihtimalim yok bu sebeplerden. İş daha kötüye gider yani. Şuan iyi bir semtte oturuyoruz kendince de güvenilir bir yer. Evi bırakıp gidecekmiş bize biz düzenimize devam edecekmişiz çocuklarla. İstemezsen çocuklarına da bakarmış falan filan. Çok uzadı da dediğim gibi kafam da çok karışık
çok zor bir adam nedir burcu akrep mi
hırs kin zezgi felan dediniz
güneşi akrep olmasa da kesinlikle akrep ağırlıklı bi haritası vardır

O aradan geçmiş kaç seneyi değil de başlangıcındaki yalana odaklanmış durumda işte. O yıllarımızla ilgili bir sıkıntısı yokmuş. Bir kere ağzından çıktı ya pire içim yorgan yakarım lafı, onu döndürüp duruyor. Hani dedim nerde olgunlaşma ergen misin sen dedim ve bir sürü şey söyledim az alttan aldım empati yaptırmaya çalıştım bilemezdim dedim falan da dün gece artık bi ne olursa olsun moduna girdim. Bayram sonrası ailelere söyleme mevzusunu bugüne çekmiş oldum :) öyle karar verdi yani reste rest, bi el yükseltme hali…
söylemeyecek zaten ailelere fln emin olun, avukata dilekçe hazırlattığı da yalan bence

Ben de birşeye çok hırslanırsam, nişanlıma ailelere söyleyelim ayrılalım hemen söyle cart curt demiştim 1 2 kere, biliyorum o duyguyu yani, blöf sadece.

Aslında bende sorunlu hatta çok sorunlu bir ailede büyüdüm. Annemin babamdan ayrılması için hep baskı yaptım. Hatta iki yıl önce başarıyordum neredeyse:) yani boşandıktan sonra dediğiniz gibi bi moda girmem çok olası. Ama beni suçlu ilan etmesi ve muhtemel boşanmada günah keçisi olmak konusunu kabullenemiyorum ya. Başka bir konu olsa karşılıklı olsa o suçlu olsa ‘eh yeter be’ yi çok rahat söylerdim ve bakmazdım arkama. Benim algılarımla oynadı benim yüzümden yuva dağılıyor gibi inandırıyor
Tamam işte, belki çocukların takıntılı - zor bir babayla yaşamaktansa seninle daha mutlu olacak. Belki gerginlikten uzak bir eviniz olacak,babalarına da haftada bir iki hahara hihiriye gidecekler, hikaye mutlu bitecek.
Ayrılanin o olması hiç seni üzmesin. Uzun vadede daha iyi. "Yuvamı ben yıkmadım, o bıraktı" modunda olursun, üstünde sorumluluk olmaz:) vicdanın rahat eder.
Ve bence sonunda at gibi giden it gibi dönecek, çünkü bu adam sizi takıntı yapmis. Hele siz daha mutlu olursanız, yeni insanlarla flortlesmeye başlarsanız bunu hiç atlatamayacaktir. Ama inşallah o geldiğinde siz onu seçmezsiniz

Bunu farketmen güzel adam bahane arıyor boşanmak için sakın haklarından vazgeçme.Böyle bi bahaneyle kimse boşanmaz çünkü başka bi plan içinde.

Seni suçluyor ki kuş kadar nafaka al diye.

Zaten tam evlenecekken bak dürüst ol yoksa ayrılırız diye tehdit etmiş. Böyle şeyler kendi için önemli olsa o vakte kadar beklemezdi direkt ilk gün kırmızı çizgim derdi hangi insan tam evlenecekken ayrılırız tehdidine boyun eğmez ki.

Seni çok pis manipüle ediyor sakın ezdirme kendini.

Zaten zamanla aşık olmaya inanmıyorum alışkanlığı aşk sanmışsın.

Başta süründürmen demek ki bundanmış bak böyle yarı yolda bırakacakmış ondan baştan istememişsin görüyor musun ?

6. Hissine güven Bundan sonra baştan istemediğini bi daha kabul etme
Evet yani ben aşık olmuşum bi yola girmişiz artık bunu o an söylemesi çok saçmaydı. Ben zaten o zaman kadar yorulup onda nefes almış yenilenmişim inanmışım , tam o anda bunu sorması söylemesi… yani kaybetmeyi göze alamayacak hale gelmiştim kısaca. Alışkanlık olacak kadar bi süre yoktu hakikaten izmir e taşınınca o kaostan kurtulunca duygularımı anlamaya başlamıştım.
Her neyse evet düşününce başlarda bu kinci halini sezer gibi oldum ve uzak durmuştum aslında. Buradan bakınca öyle.

Evet yani ben aşık olmuşum bi yola girmişiz artık bunu o an söylemesi çok saçmaydı. Ben zaten o zaman kadar yorulup onda nefes almış yenilenmişim inanmışım , tam o anda bunu sorması söylemesi… yani kaybetmeyi göze alamayacak hale gelmiştim kısaca. Alışkanlık olacak kadar bi süre yoktu hakikaten izmir e taşınınca o kaostan kurtulunca duygularımı anlamaya başlamıştım.
Her neyse evet düşününce başlarda bu kinci halini sezer gibi oldum ve uzak durmuştum aslında. Buradan bakınca öyle.

Prim verme bacım, ayrılmak isteyen tutulmaz zaten senin bi suçun yok dinde bile günahınızı anlatmayın diyor.

Sen zaten evlenirken de ayrılmakla tehdit ettin seni tutamam ne yapmak istiyorsan onu yap de.

Peşinde koşarsan iyice totosu kalkar zaten baya kompleksli kocan

Tamam işte, belki çocukların takıntılı - zor bir babayla yaşamaktansa seninle daha mutlu olacak. Belki gerginlikten uzak bir eviniz olacak,babalarına da haftada bir iki hahara hihiriye gidecekler, hikaye mutlu bitecek.
Ayrılanin o olması hiç seni üzmesin. Uzun vadede daha iyi. "Yuvamı ben yıkmadım, o bıraktı" modunda olursun, üstünde sorumluluk olmaz:) vicdanın rahat eder.
Ve bence sonunda at gibi giden it gibi dönecek, çünkü bu adam sizi takıntı yapmis. Hele siz daha mutlu olursanız, yeni insanlarla flortlesmeye başlarsanız bunu hiç atlatamayacaktir. Ama inşallah o geldiğinde siz onu seçmezsiniz
İyi hissettiriyor söyledikleriniz genel yorumlar çok sağolun. Benim de blöf huyum yoktur çok düz bir insanım bu konuda. İçimde bittiyse ki bu boşanma sonrası çok net olurum eminim kendimden, tekrar seçme gibi bir durum olmaz. Ben bitti dediğimde tamamen nötr oluyorum.

Merhaba
Başlıktan anlayacağınız üzere boşanma aşamasındayız ama o kadar değişik bir şekilde ilerledi ki kafam karma karışık. Farklı yorumları merak ediyorum çünkü kimseye anlatamıyorum farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşimle yedi yıldır evliyiz ve iki çocuğumuz var. Bir olay oldu, daha doğrusu geçmişteki bir yalan ortaya çıktı ve eşim tüm gemileri yaktı. Kendi deyimiyle pire için yorgan değil binayı yakarmış bu öyle bir konuymuş onun için.
İlk tanıştığımız zaman ben çok kötü bir dönemindeydim ve kimseyle sevgililik duygusal bir şeyler düşünmeyen kafadaydım. İstanbul’da yalnız yaşıyordum çalışma hayatım vardı. O kötü dönemimde izmire taşınacaktım ve bunun hazırlıkları içindeydim. Neyse onunla ilk akşam yemeğe çıktık ve ben duygusal hiçbir şey düşünmüyordum, oradan buradan konuşurken konu geçici olarak çalıştığım yerdeki birine geldi. Onun hasmı olduğunu ve işte işe yaramaz vs biri olduğunda bahsetti ve ben hiç üzerinde durmadım . Çünkü eşime karşı o zamanlar bir hissim yoktu. Ben bu kişiyle kısa bir süre takıldım. Sonra da İzmir e taşındım. Eşim sürekli izmir e gelip gitmeye başladı güzel zaman geçiriyorduk ve ben zamanla yoğun duygular hissetmeye başladım ve ilişkiye başladık. Kısa sürede evlenme niyetine girdik aşık oldum ona. Nişanlılık aşamasında bana birden bu kişiyle aramda bir şey olup olmadığını sordu, öyle bir şey olduysa söyle şimdi bitsin bu benim kırmızı çizgim. Sonradan öğrenirsem kaç yıl geçerse geçsin biter dedi ve ben inkar ettim. Saçma sapan bir şey yüzünden onu kaybetmekten korktum. Neyse evlendik çocuklarımız oldu yedi sene geçti üzerinden ve bir kaç gün önce gece alkollüyken ilişki sırasında birden geri çekildi ve o kişiyi sordu doğru söyle bir şeyler yaşadınız mı dedi, bende birkaç gün takıldık dedim. Sonrası kabus. Onu aldattığımı söylüyor. Ne kadar sana karşı hiçbir düşüncem yoktu vs desem de kabullenmiyor ve bu daha ağırına gidiyor. O zamanlar beni redderken nasıl öyle bi o.ç. birlikte oldun diyor. Bana yalan söyledin diyor ki haklı o ilk sorduğunda ona söylemeliydim bunun kararını o vermeliydi tamamen haklı o konuda ama niyetlerin hiç mi önemi yok? Onu kaybetmek istemedim çok zorluklar buhranlardan sonra aşık olmuştum ve bunun onun gözünde bu kadar büyük bir şey olacağını düşünemedim. Hakikaten üç beş günlük bir şeydi çok önemsizdi.
Son durum avukatına dilekçe yazdırıyor şuanda yarın mahkemeye verecekler. Paldır küldür ayrılacağız. Ben ona aşığım ve bunu kabullenemiyorum. Ona göre o yalanı söylemiş olmamla biz ilişkiye başladıktan sonra aldatmam aynı şeymiş. Yani o yalanı söylemekle ben ona ihanet etmişim aynı anlamdaymış. Ve bunu aşamıyor. Sana inancım ve saygım kalmadı bundan sonra benim için iki çocuğum var sadece, sen diye ölsem de yapamam diyor. Evliliğimizde başka türlü sorunlar yaşamıştık ama hepsini aştık türlü zorluklardan geçtik ama hep kafa kafaya verip aşmayı başardık asla ilişkimize yansıtmadık. Mükemmel cinsel hayatımız vardı. Yani başka bir sebep yok konunun bu olduğunu anlatmak için söylüyorum bunları.
Çok uzattım sanırım kusura bakmayın ama hakikaten kısaltarak nasıl anlatırım bilemedim. Sizce onun dediği gibi bu ihanet etmek mi oluyor? O anki şartların duyguların niyetlerin hiçbir önemi yok mu
Öncelikle zor bir durum. Ben ikinizde de hata gördüm. Birincisi siz ne olursa olsun başta söylemeliydiniz. Onun için bu kadar önemliyse bilmeliydi ve bunu kabul edip sizinle olmalıydı. Ama olan olmuş onu kaybetmemek üzmemek ilişkinizi bozmamak için susmuşsunuz. Ve onla tanışmadan önce olan bi olaydan dolayı aldatmış değilsiniz ya da suç işlemiş değilsiniz nerden bilebilirdiniz.
Size tavsiyem şudur, kimseye yalvarmayın. Eğer ki sizi sırf bu sebepten silen bir adam varsa zaten onun için önemli değilmişsiniz. Blöf yapıp canınızı acıtıyorsa da boşanma ile bunu yapması çok ciddi ilişki zedeleyici bir şey. Benim tavsiyem bırakın ne oluyorsa olsun.

O pire için yorgan yakan insan halini bilirim. Ben de öyleydim. Ama aklımı yitirecek kadar değil. Bu delilik. Sen emin misin bu adamla birlikte olmak istediğine?

Merhaba
Başlıktan anlayacağınız üzere boşanma aşamasındayız ama o kadar değişik bir şekilde ilerledi ki kafam karma karışık. Farklı yorumları merak ediyorum çünkü kimseye anlatamıyorum farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşimle yedi yıldır evliyiz ve iki çocuğumuz var. Bir olay oldu, daha doğrusu geçmişteki bir yalan ortaya çıktı ve eşim tüm gemileri yaktı. Kendi deyimiyle pire için yorgan değil binayı yakarmış bu öyle bir konuymuş onun için.
İlk tanıştığımız zaman ben çok kötü bir dönemindeydim ve kimseyle sevgililik duygusal bir şeyler düşünmeyen kafadaydım. İstanbul’da yalnız yaşıyordum çalışma hayatım vardı. O kötü dönemimde izmire taşınacaktım ve bunun hazırlıkları içindeydim. Neyse onunla ilk akşam yemeğe çıktık ve ben duygusal hiçbir şey düşünmüyordum, oradan buradan konuşurken konu geçici olarak çalıştığım yerdeki birine geldi. Onun hasmı olduğunu ve işte işe yaramaz vs biri olduğunda bahsetti ve ben hiç üzerinde durmadım . Çünkü eşime karşı o zamanlar bir hissim yoktu. Ben bu kişiyle kısa bir süre takıldım. Sonra da İzmir e taşındım. Eşim sürekli izmir e gelip gitmeye başladı güzel zaman geçiriyorduk ve ben zamanla yoğun duygular hissetmeye başladım ve ilişkiye başladık. Kısa sürede evlenme niyetine girdik aşık oldum ona. Nişanlılık aşamasında bana birden bu kişiyle aramda bir şey olup olmadığını sordu, öyle bir şey olduysa söyle şimdi bitsin bu benim kırmızı çizgim. Sonradan öğrenirsem kaç yıl geçerse geçsin biter dedi ve ben inkar ettim. Saçma sapan bir şey yüzünden onu kaybetmekten korktum. Neyse evlendik çocuklarımız oldu yedi sene geçti üzerinden ve bir kaç gün önce gece alkollüyken ilişki sırasında birden geri çekildi ve o kişiyi sordu doğru söyle bir şeyler yaşadınız mı dedi, bende birkaç gün takıldık dedim. Sonrası kabus. Onu aldattığımı söylüyor. Ne kadar sana karşı hiçbir düşüncem yoktu vs desem de kabullenmiyor ve bu daha ağırına gidiyor. O zamanlar beni redderken nasıl öyle bi o.ç. birlikte oldun diyor. Bana yalan söyledin diyor ki haklı o ilk sorduğunda ona söylemeliydim bunun kararını o vermeliydi tamamen haklı o konuda ama niyetlerin hiç mi önemi yok? Onu kaybetmek istemedim çok zorluklar buhranlardan sonra aşık olmuştum ve bunun onun gözünde bu kadar büyük bir şey olacağını düşünemedim. Hakikaten üç beş günlük bir şeydi çok önemsizdi.
Son durum avukatına dilekçe yazdırıyor şuanda yarın mahkemeye verecekler. Paldır küldür ayrılacağız. Ben ona aşığım ve bunu kabullenemiyorum. Ona göre o yalanı söylemiş olmamla biz ilişkiye başladıktan sonra aldatmam aynı şeymiş. Yani o yalanı söylemekle ben ona ihanet etmişim aynı anlamdaymış. Ve bunu aşamıyor. Sana inancım ve saygım kalmadı bundan sonra benim için iki çocuğum var sadece, sen diye ölsem de yapamam diyor. Evliliğimizde başka türlü sorunlar yaşamıştık ama hepsini aştık türlü zorluklardan geçtik ama hep kafa kafaya verip aşmayı başardık asla ilişkimize yansıtmadık. Mükemmel cinsel hayatımız vardı. Yani başka bir sebep yok konunun bu olduğunu anlatmak için söylüyorum bunları.
Çok uzattım sanırım kusura bakmayın ama hakikaten kısaltarak nasıl anlatırım bilemedim. Sizce onun dediği gibi bu ihanet etmek mi oluyor? O anki şartların duyguların niyetlerin hiçbir önemi yok mu
Bence bu aldatmak değil ama okurken aklıma şey geldi acaba eşiniz ayrılmak istiyor da bunu bahane mi etti? Günahını almak istemem ama belki başka biri var hayatında. Çünkü onca seneden sonra hemde sevişirken elin adamı sorulur mu ne alaka? Velev ki o adamla ciddi ilişkiniz oldu 7 yıl ve 2 çocuktan sonra sizi tanıyamamış da evlilik kıstası o adam mı? Çok manasız geldi bana bu tavır. Olayın başına dönersek de geçmiş ilişkilerimizi anlatmak zorunda değiliz diye düşünüyorum geçmiş sonuçta ama adam nişanlıyken ısrarla sorduğunda söyleseymişsiniz keşke ne olacaksa olsaymış ama olmuş bir kere 🤷🏻‍♀️
Kendinizi suçlu hissetmeyin herşey olacağına varır umarım eşiniz de yumuşar mantıklı düşünür biraz.

Öncelikle zor bir durum. Ben ikinizde de hata gördüm. Birincisi siz ne olursa olsun başta söylemeliydiniz. Onun için bu kadar önemliyse bilmeliydi ve bunu kabul edip sizinle olmalıydı. Ama olan olmuş onu kaybetmemek üzmemek ilişkinizi bozmamak için susmuşsunuz. Ve onla tanışmadan önce olan bi olaydan dolayı aldatmış değilsiniz ya da suç işlemiş değilsiniz nerden bilebilirdiniz.
Size tavsiyem şudur, kimseye yalvarmayın. Eğer ki sizi sırf bu sebepten silen bir adam varsa zaten onun için önemli değilmişsiniz. Blöf yapıp canınızı acıtıyorsa da boşanma ile bunu yapması çok ciddi ilişki zedeleyici bir şey. Benim tavsiyem bırakın ne oluyorsa olsun.
Bırakıyorum artık dediğiniz gibi. Yoksa inatlaşmaya gidiyor iş. Blöf olduğunu düşünmüyorum bu kez. Ergen gibi büyük büyük adımlar atmak vs için fırsat kolluyormuş sanki. tam olarak öyle değil de bi artistlik restleşme ne bileyim ben yaparsam da böyle yaparım gibi bi hal. Cümle kuramıyorum artık

Bana da öyle geliyor yok şunla takıldın yalan söyledin ne yapsaydım senle karşılaşana kadar turşu bidonunda mı bekleseydim?

Çok toksik bir adam kendi ne haltlar yemiştir kim bilir açık arayan bulur zaten. Adam boşanmak için bahane aramış bulmuş kesin başkasına göz koydu suçlayarak ayrılacak ki kadın fazla nafaka tazminat istemesin çakalll 😏

Konu sahibi manipüleye gelmeyin tazminatı nafakayı çatır çatır isteyin de görsün boşanmayı J juli povna sonuna
sonuna kadar katılıyorum

X