Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum tekrar. Genel cevaplayacak olursam da olay şöyle;
Ben taşınacağım için iş yerimden ayrıldım tazminatımı falan aldım, iki aylığına da geçici part time gibi bir işe girdim, maddi sıkıntılarım vardı çünkü. Yeni bir şehir yeni iş yeni ev derken vs onun için. O girdiğim yerde tanıştım eşimle, o kişide etraf mağazadaydı diyeyim. İkisini de kale almadım çünkü gidecektim. O adamla da üç beş günlük takıldım. Eşimle düşünmedim bile çünkü daha farklı yaklaştığını hissettim ve bende hiçbir his yoktu. Dediğim gibi bunu da kaldıramıyor onu istemeyip diğeriyle birlikte olmamı. Ama eşim de beni korkutmuştu, şahsi olarak değil tabi de ciddiyet gibi yaklaşmış olması. Dolayısıyla ihtimal ve şans vermemiştim çok koştu peşimden başka şehre gidince de bırakmadı ve karşılıklı hale geldi duygular.
Bu kişiyle de çalıştığım yerde bi şakalaşmayı görmüş, bağlantı kurması oradan. Hisleri de inanılmaz kuvvetlidir ama kendisine çalışır bu. O kişi mahallelerinden biri dediğim gibi, eskiden olurdu ya mahallede gruplaşmış iki taraf gençler arasında. Doksanlı yıllar ekolünden. Öyle bir husumet ve nefret var eskiden gelen. Oradaki eski arkadaşlarlarıyla iletişim içindedirler hala ve eşime çok çok saygı duyulur, e şimdi bizim ofisle o kişinin çalıştığı yer de aynı civarda. Bunları birleştirince hiç karşı karşıya gelmemiş olsalar bile nadiren karşılaşıyorlardır. Yakın zamandaki neden oldu bilmiyorum soramıyorum karşı karşıya gelmelerini. Yani düzgün anlatabildim mi bilmiyorum da genel olarak böyle.
Bunların dışında eşim çok kincidir ve çok zor bir insandır. Eli kolu baya uzun diyebilirim. Bir insan ona hakikaten bi haksızlık yaptıysa mutlaka karşılığını bir şekilde görür. İntikam alacak noktaya gelmesi için de tüm kredilerini tüketmiş tüm iyi niyetini kullandığını bilmesi gerekir.
Davayı çekişmeliye dönüştürme ihtimalim yok bu sebeplerden. İş daha kötüye gider yani. Şuan iyi bir semtte oturuyoruz kendince de güvenilir bir yer. Evi bırakıp gidecekmiş bize biz düzenimize devam edecekmişiz çocuklarla. İstemezsen çocuklarına da bakarmış falan filan. Çok uzadı da dediğim gibi kafam da çok karışık