Bu nasıl bir boşanma?

O pire için yorgan yakan insan halini bilirim. Ben de öyleydim. Ama aklımı yitirecek kadar değil. Bu delilik. Sen emin misin bu adamla birlikte olmak istediğine?
Aslında şöyle de düşünmüyor değilim sinirlenip, bu zor adamla zaten şimdi olmasa beş sene on sene sonra biter akışa bırak, en azından gençken yolunu çizmiş olursun çocukların alışmış olur diyorum. Posamı çıkarıp hayat bitti şimdi ne yapacağım durumuna gelmem o zaman.

çok zor bir adam nedir burcu akrep mi
hırs kin zezgi felan dediniz
güneşi akrep olmasa da kesinlikle akrep ağırlıklı bi haritası vardır
İkizler burcu yükselen aslan. Derin de bir yapısı var eli kolu çok uzun. Görüştüğü kişileri ilişkileri yazsam buraya ooo… isteseydi yedi seceremi sererdi önüme ki bana inanmayı seçmiş öyle diyor. Emin olun zerr abartı yok hatta çok daha fazlası var.

Velevki öyle olsun. Evlenmiş barklanmis çoluk çocuk yapmış. Laf edene denir ne denecekse. Dönüp eş mi boşanır. Ne saçmalık. İsterse denk geldiğinde konu sahibinin kocasına biz böyle yapardı sen de yapıyor musun desin. Adam dönüp karısını mi bosar, karşısındakine mi haddini bildirir. Ay sinir oldum.
Evet ama değil mi yaa herkes herkesle ilgili bir şey söyleyebilir.

O adamı niye bu kadar takmış ki onu bilmek lazım (yorumları okumadım sebebini yazdıysanız bilemem)
Bence o adamla da yine bir kadın muhabbetinden husumet oluşmuş .
Şu an sinirli bence öyle boşanacağını sanmıyorum ,blöf yapıyor olabilir .
Blöf değil diğer yorumlarımda yazmıştım takıntılı bir hal ve karakter aslında

İkizler burcu yükselen aslan. Derin de bir yapısı var eli kolu çok uzun. Görüştüğü kişileri ilişkileri yazsam buraya ooo… isteseydi yedi seceremi sererdi önüme ki bana inanmayı seçmiş öyle diyor. Emin olun zerr abartı yok hatta çok daha fazlası var.
Şimdi emin oldum, bu herif kesinlikle bi halt karıştırıyor. İnanmayı seçmişmiş baksen. :) Bu kadar takıntılı ve eli kolu uzun adam 2 çocuğa kadar beklemezdi. Aldatılıyorsunuz.

Bırakıyorum artık dediğiniz gibi. Yoksa inatlaşmaya gidiyor iş. Blöf olduğunu düşünmüyorum bu kez. Ergen gibi büyük büyük adımlar atmak vs için fırsat kolluyormuş sanki. tam olarak öyle değil de bi artistlik restleşme ne bileyim ben yaparsam da böyle yaparım gibi bi hal. Cümle kuramıyorum artık
burcu ne?

Şimdi emin oldum, bu herif kesinlikle bi halt karıştırıyor. İnanmayı seçmişmiş baksen. :) Bu kadar takıntılı ve eli kolu uzun adam 2 çocuğa kadar beklemezdi. Aldatılıyorsunuz.

Katip bir şey diyorsa doğru çıkar genelde konu sahibi J juli povna

Bu kadar kemalim yapmaz modunda olmayın, kimse böyle bir şey için 2 çocuğunu bırakıp gitmez geç gelmelerinin altında başka bir şey var aman diyim

Adam manyak mıdır nedir anlamadım, bunca yıl 2 çocuktan sonra gece gece aklına bu mu gelmiş ... ayrıca bu boşanma sebebi mi Allah aşkına, el adamı için 2 çocuklu aileyi dağıtmaya değer mi???:KK51:Eşin aklını yitirmiş konu sahibesi hiçbir hakim şu gerekçeyle kimseyi boşamaz.
Hakime böyle bir gerekçe söylenmeyecek ki. Karşılıklı anlaşamıyoruz denip bitirilecek. Çekişmeliye dönerse iş inada binerse farklı şeyler olabilir. Zaten bende uğraşmam o saatten sonra.

şokyaşattıresmen sana..
suçlu hissettrmesi de cabası...
Hem de ne şok. Aptallaştım resmen. Önce çok iğrenç ve yalancı hiçbir güzelliği hakketmeyen vs böyle şeyler hissettirmişti ki yine giriyorum o hisse ara ara. Ama paylaşınca ve farklı yorumlar alınca oturuyor bir şeyler.

Ay bence hasmim dedigi adami kiskaniyor. Sordunuz mu? Neymis problemleri? Sizin 7 sene onceki gorustunuz adama kadar sorguluyor size de anlatsin ne derdi varmis bu adamla.
O kisi degil ahmet mehmet olsa sorun yokmus esinize gore oyle mi?
Eger kiskancliksa sen daha iyisin seni tanidiktan sonra sepetledim hic etkilenmedim ondan falan filanla yumusatabilirdiniz belki.

X