- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.742
- 48
- Konu Sahibi colcicegi_1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salak işte.10 gün beklese mağazadan alacak![]()
Yok.Kızlar bu konuya 10 sayfa ne yazdınız Allah aşkına işsizlik yapıp dönüp hepsini okusam mı önemli bir şeyler var mı![]()
İşte sizin için evlilik çok önemli evinizin mobilyaları , halısı , yemek takımı , düğün, nişan kına. Bunlar size temel ihtiyaç geliyor . Başkası için ise düğün , nişan kına, mobilyalar falan gereksiz. Yaptığı işe , yaşadığı hayata göre iyi bir telefon ve bilgisayar temel ihtiyaç olabilir . Ben avukatım hala tuşlu telefon kullanan avukat var 65 yaşında , ama ben bir çok işim telefondan halledip , uygulamaları kullanıp ( banka , avukatlara özgü uygulamalar) ( duruşmalara bile uzaktan telefonla girebiliyoruz artık) hayatımı kolaylaştırıyorum . Bir kaç sene önce masaüstümü ve laptopumu yeniledim , iyi ki yenilemişim diyorum . Ama evlenme karar alana kadar hiç çeyiz, evlenme , düğün nişan parası düşünüp de bunun için para biriktirmedimYazdıklarınıza ben katılmıyorum
aile evindeyim belirli bir maaş alıyorum 2 yıldır aştın hesabımda para biriktiriyorum evimin mobilyalarını alıp düğünüme katkım olacak kadar para biriktirdimhadi erkek kölesin yap ben karışmam diyip yıkmadım erkeğe her şey hayatta eşit olabilmeli tatillerimi de 7 gün fahiş fiyatlar vermek yerine kendi
Bütçeme uygun olarak minimal düzeyde yaptım , Ot gibi de yaşamadım elhamdulillah araba alamıyoruz ev alamıyoruz diye yarınımızı düşünmeden yaşayalım o zamansürekli gezip tozup iPhone için kuyruklara girmek yerine yatırımı mantıklı bulurum
Yiyip içip ben ev araba alamam diyip gezeyim sonra ??? Sonrası 5 yıl sonrasında ne olmasını bekliyorsunuz bu hayat düzeninde giderse ? Soruyorum size
Bunun sebebi son 20 senede yaşanılan ekonomik ve sosyal krizler...Mesela 27 yasına gelmis daha meslegiyle ilgili ise girememis ve arabası yok. Cok Mantıksız degil mi bu durumda ben mi abartıyorum
4 çocuk yaptığım adamın çok değişik bir zevk silah ve atış ta harcadığı para bana anormal geliyor ama banene yani ailesine sağladığı imkanlardan kesmiyor sonuçtaAdam bilgisayar mühendisi, neyle uğraştığını, ilgilendiğini bilmiyoruz. Konu sahibinin de bu tip şeyleri anlayıp onaylayabilecek bir karakter olduğunu sanmıyorum.
Ama en başta dediğim gibi, insan kendi parasını neye istiyorsa ona harcar, ister biriktirir, ister saçar. İster sırf marka diye para verir, ister ihtiyaç diye. Adamdan üç çocuk yapılmadıysa ayrılıp geçer insan harcama alışkanlıkları uymuyorsa.
Hemen boşan karşim4 çocuk yaptığım adamın çok değişik bir zevk silah ve atış ta harcadığı para bana anormal geliyor ama banene yani ailesine sağladığı imkanlardan kesmiyor sonuçta
Senin kocan zengin, seninkini karıştırma.4 çocuk yaptığım adamın çok değişik bir zevk silah ve atış ta harcadığı para bana anormal geliyor ama banene yani ailesine sağladığı imkanlardan kesmiyor sonuçta
Tipe bak Zeytinburnulu haliyle her sene Eylül ayında aynı sıkıntıyı çekiyormuş.![]()
Gece saat 11 buçuktan “belli” sıradaymış. Bir yapay zeka uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor?Bak bu tiplerden beyle uzaklaşacaksın. Iphone 16 alması bir şey değil, bir de sıra bekliyor. Az bekle, çatladın mı?
Eki Görüntüle 3481737
O o yorum için verilen cevaplardı ama tabi insanların öncelikleri farklıdır burada size katılıyorum elektronik baştan başa bir ihtiyaç ama ucu ucuna para yetiştiren insanlar için her şeyin en iyisi olması şart mı ? Olay buİşte sizin için evlilik çok önemli evinizin mobilyaları , halısı , yemek takımı , düğün, nişan kına. Bunlar size temel ihtiyaç geliyor . Başkası için ise düğün , nişan kına, mobilyalar falan gereksiz. Yaptığı işe , yaşadığı hayata göre iyi bir telefon ve bilgisayar temel ihtiyaç olabilir . Ben avukatım hala tuşlu telefon kullanan avukat var 65 yaşında , ama ben bir çok işim telefondan halledip , uygulamaları kullanıp ( banka , avukatlara özgü uygulamalar) ( duruşmalara bile uzaktan telefonla girebiliyoruz artık) hayatımı kolaylaştırıyorum . Bir kaç sene önce masaüstümü ve laptopumu yeniledim , iyi ki yenilemişim diyorum . Ama evlenme karar alana kadar hiç çeyiz, evlenme , düğün nişan parası düşünüp de bunun için para biriktirmedim