Maas Zammi

Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese.Bu salı günü maaş zamlarimizi bir zarf içinde öğrendik.40 bin TL oldu net maaşım. Sekreterlik için iyi bir rakam mi sizce.Acik söylemek gerekirse ben bu kadar beklemiyordum.En fazla 30 olur diyordum.Zamdan once 25 bin alıyordum. 9-5 hafta içi çalışma saatleri hafta sonu yok.Multinetim de günlük 325 TL yatıyor. Ama isyeri kalabalık olduğu için uğraştığım kişi sayısı fazla bazen daraldığım sıkıldığım oluyor.Sonra motive olup işimi bitirip eve gideyim kafasına geçiyorum. Her yer aynı diyorum az çok.
Sizce yapılan zam oranı iyi mi.
13 yıllık öğretmenim maasim 52 bin .ek Dersim'de var tabi ama girdiğim saate göre.
Türkiye şartlarında özel sektöre göre 40 bin artı 9 bin kusür Multinet çok iyi .hayat pahalı malesef ülkede.
Şu da varki sizin sekreterlikten kazandığınız parayı alabilmek icin 16 yıl okuyup üstüne yıllarca doğu köylerinde çalıştım maaşımın buyuk bir kısmını yol parasina harcadım yemek parasına hala harciyorum .maaşım 52 bin düşünün yani .insan diyorki keşke o kadar okuyup atanmaya ugrasmasaydim .alelade bir işte de yaklaşık maaş alabilirdim.beni yanlış anlamayın işinizi kucumsemiyorum asla .ama o kadar emek verilen .mesleklerden elde edilen gelire bakiyorum sadece gecen yillarimiza açıyorum.
Güle güle harcayin maaşınızı rabbim bereketini arttırsin❤️

succulentaski succulentaski evet doğru bu ay 12 bin fazla yatırdılar maaş bordromda gördüm performans zammı diye bazı kişilere verdiklerini söylediler.

Maaşıma 4 bin lira zam aldım, o da vergi dilimine girecek, her ay kesintili yatacak. İşsizken işle ilgili BDV'ye 800 bin konu açıyordun. İşin var, iyi de zam almışsın, hala konu açıyorsun. Film gibisin ya.
İşsizim,işle ilgili bdv ye 1 tane konu açmadım.
Bana yazıklar olsun🤣

Konu sahibi, aldığınız zam ve çalışma saatleriniz oldukça güzel,daim olsun.

Huvese ve iş temalı konuları. :işsiz:
Beklendiğinden fazla zam almışsın, buna bile konu açmışsın. Memnun olmaya tepki olarak doğmuş gibisin.
Diğer bi üye var ya ofis elemani olarak girdiği iş hakkında bin tane konu açıp şikayet eden. Aslında tanışsalar ne güzel anlaşırlar 😂

Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese.Bu salı günü maaş zamlarimizi bir zarf içinde öğrendik.40 bin TL oldu net maaşım. Sekreterlik için iyi bir rakam mi sizce.Acik söylemek gerekirse ben bu kadar beklemiyordum.En fazla 30 olur diyordum.Zamdan once 25 bin alıyordum. 9-5 hafta içi çalışma saatleri hafta sonu yok.Multinetim de günlük 325 TL yatıyor. Ama isyeri kalabalık olduğu için uğraştığım kişi sayısı fazla bazen daraldığım sıkıldığım oluyor.Sonra motive olup işimi bitirip eve gideyim kafasına geçiyorum. Her yer aynı diyorum az çok.
Sizce yapılan zam oranı iyi mi.
25 ten 40 , gayet iyi.

Back