- 16 Ağustos 2024
- 1.449
- 1.584
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıllık öğretmenim maasim 52 bin .ek Dersim'de var tabi ama girdiğim saate göre.Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese.Bu salı günü maaş zamlarimizi bir zarf içinde öğrendik.40 bin TL oldu net maaşım. Sekreterlik için iyi bir rakam mi sizce.Acik söylemek gerekirse ben bu kadar beklemiyordum.En fazla 30 olur diyordum.Zamdan once 25 bin alıyordum. 9-5 hafta içi çalışma saatleri hafta sonu yok.Multinetim de günlük 325 TL yatıyor. Ama isyeri kalabalık olduğu için uğraştığım kişi sayısı fazla bazen daraldığım sıkıldığım oluyor.Sonra motive olup işimi bitirip eve gideyim kafasına geçiyorum. Her yer aynı diyorum az çok.
Sizce yapılan zam oranı iyi mi.
İşsizim,işle ilgili bdv ye 1 tane konu açmadım.Maaşıma 4 bin lira zam aldım, o da vergi dilimine girecek, her ay kesintili yatacak. İşsizken işle ilgili BDV'ye 800 bin konu açıyordun. İşin var, iyi de zam almışsın, hala konu açıyorsun. Film gibisin ya.
Saç baş yoldurtan konular hem de hejdhdh inşallah bir an evvel gönlüne göre bir iş bulursun.İşsizim,işle ilgili bdv ye 1 tane konu açmadım.
Bana yazıklar olsun![]()
Amin , amin, inşallah.Saç baş yoldurtan konular hem de hejdhdh inşallah bir an evvel gönlüne göre bir iş bulursun.
Hava atmak,ihtimal dahilinde.Anlamadigim bizim bu zammi iyi bulup bulmamamizin ne onemi var sizin beklediginizden cok olmus zaten su an mutlu olmaniz gerekmez mi, buraya niye sordunuz ?
Cidden hava atmaksa niyeti buraya sormasindan daha anlamsiz cunku tanimayiz etmeyiz maasini 100 bin olsa bize ne ama ego tatmini olabilir “yani aa ne guzel maas “ filan dendikce kendini iyi hissediyor olabilirHava atmak,ihtimal dahilinde.
Ya bu üye, isyerinde bi beyi sürekli taciz ediyordu o üye miSaç baş yoldurtan konular hem de hejdhdh inşallah bir an evvel gönlüne göre bir iş bulursun.
Diğer bi üye var ya ofis elemani olarak girdiği iş hakkında bin tane konu açıp şikayet eden. Aslında tanışsalar ne güzel anlaşırlarHuvese ve iş temalı konuları.
Beklendiğinden fazla zam almışsın, buna bile konu açmışsın. Memnun olmaya tepki olarak doğmuş gibisin.
Aslında ben o kişiyi bu kişi sanmıştımDiğer bi üye var ya ofis elemani olarak girdiği iş hakkında bin tane konu açıp şikayet eden. Aslında tanışsalar ne güzel anlaşırlar![]()
25 ten 40 , gayet iyi.Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese.Bu salı günü maaş zamlarimizi bir zarf içinde öğrendik.40 bin TL oldu net maaşım. Sekreterlik için iyi bir rakam mi sizce.Acik söylemek gerekirse ben bu kadar beklemiyordum.En fazla 30 olur diyordum.Zamdan once 25 bin alıyordum. 9-5 hafta içi çalışma saatleri hafta sonu yok.Multinetim de günlük 325 TL yatıyor. Ama isyeri kalabalık olduğu için uğraştığım kişi sayısı fazla bazen daraldığım sıkıldığım oluyor.Sonra motive olup işimi bitirip eve gideyim kafasına geçiyorum. Her yer aynı diyorum az çok.
Sizce yapılan zam oranı iyi mi.
Birbirlerinin içini çürütürler iyice.Diğer bi üye var ya ofis elemani olarak girdiği iş hakkında bin tane konu açıp şikayet eden. Aslında tanışsalar ne güzel anlaşırlar![]()
Oydu galiba. Emin değilim. Şermin koooşşşYa bu üye, isyerinde bi beyi sürekli taciz ediyordu o üye mi![]()